Hvorfor tester gendannelse af mennesker positivt for Covid-19 igen?

Spørgsmålet om, hvorfor Covid-19-testen er positiv igen hos dem, der kommer sig, er blevet rejst i de seneste dage med nyheden om dem, der har returneret positive resultater efter at være kommet sig efter sygdommen. Der har været tilfælde i mange lande, ikke kun i Tyrkiet, hvor patienter er testet positive for COVID 19 efter fuldstændig genopretning efter sygdommen. I sådanne tilfælde er nogle af disse patienter blevet sat i karantæne igen. Men hvorfor sker det her? Der er en forklaring på videnskaben.

Hvorfor tester gendannelse af mennesker positivt for Covid-19 igen?

Ifølge Verdenssundhedsorganisationens retningslinjer skal patienter, der er klinisk ved at komme sig, teste to gange for corona-virus. En persons eksponering for en ny type koronavirus kan påvises ved to metoder – ved at teste tilstedeværelsen af virussen i kroppen eller ved tilstedeværelsen af antistoffer frigivet af vores krop for at bekæmpe virussen. Den anden test kaldes også hurtig eller serologisk test. Det bruges kun en uge efter, at en person er inficeret med virussen. Det er den tid, kroppen har brug for at producere antistoffer, der senere vises i vores blodprøver.

Hvis en person derfor testes for antistoftest på et hvilket som helst tidspunkt før inkubationsperioden, vil testresultaterne sandsynligvis være negative. Serologiske tests er nyttige til at gennemføre test i stor skala og evaluere spredningen af sygdommen i en klynge eller samfund. Resultaterne er nyttige i udformningen af modeller til at evaluere spredningsbanen.

Hvorfor tester nogle patienter positive for Covid-19 igen efter at have overlevet sygdommen?

Hvis der er en død virus i den indsamlede prøve, kan det være denne. Patogenet kan ikke dyrkes inde i laboratorierne, men testen kan indikere dets tilstedeværelse på stangen, der er indsamlet til undersøgelse. Derfor kan patienten give en negativ test i den anden uge af sygdommen og derefter give en positiv test igen.

RT-PCR-test

WHO anbefaler på den anden side reverse transcripttase-polymerase kædereaktion (RT-PCR), den mest anvendte verifikatortest til identifikation af COVID-19-tilfælde. Denne test aflæser tilstedeværelsen af RNA i spyt eller svaberprøver taget fra næse, hals eller nedre åndedrætsorgan for at afgøre, om en patient er bærer. RT-PCR er en mere præcis test, da nukleinsyre forstærkes mange gange ved påvisning af tilstedeværelsen af mikrober. Detektion inden for den første uge gøres bedre ved hjælp af RT-PCR-test. Men nogle gange, denne test kan ikke opdage tilstedeværelsen af virus. Rt-PCR-test kan give forkerte resultater for tre ud af 10 patienter. Hvad er godt for coronavirus, hvis du ønsker det? Du kan også læse artiklen Medicin til Covid-19 derhjemme, Natural Herbal Behandling.

Kilde