Hur bryr man sig efter hudtyp? Oljig, torr, blandad

Vård efter hudtyp är en av de viktigaste för att ha ett hälsosamt och livfullt ansikte. Det finns många sätt att ta väl hand om huden. Den viktigaste av dessa är en vana som bör vara att säkerställa regelbunden kontakt med huden med vatten för att upprätthålla ph-balansen. När vi inte vet tillräckligt om detta måste vi känna till de olika situationerna. Att börja med fel applikation kan orsaka tidsförlust och till och med hälsoproblem.

Efter hudtyp Hur man bestämmer vård

Hudtyper; som vanligt, torr, fet och blandad hudtyp bestäms. Effekten av åldrande på huden och den ph och fukt som krävs och därför kunna bibehålla och balansera hudens fukt lämpliga fuktkrämsbehandlingar och krämer för måste användas.

Efter torr hudtyp Underhåll

Sprickbildning under dagen för vård enligt torr hudtyp och fuktfrekvens som kan ge ph-balans eftersom pulseringsproblem kan observeras är sällsynt. Normal hud balanserar torrhet och smörjning det behöver inte intensiv fuktgivande på grund av dess egenskaper. Fortfarande Om din hudtyp är normal kräver den regelbunden hudvård som vilken hudtyp som helst.

Fet hudtyp Underhåll av

Hudporer vid vård enligt fet hudtyp det är nödvändigt att göra applikationer som gör att det kan rengöras noggrant. En fet vanlig hudmassage som gör att huden kan andas friskt om du har hud Och det borde du. Tonic och fettsnål fuktkräm för hudrengöring Krämer gör att du kan slutföra den hudvård du behöver använda.

Typ av blandat skal Underhåll av

Vid vård enligt blandad hudtyp kan smörjproblem observeras i det torra pannområdet i kindområdet. För detta ändamål kan du fortsätta hudvården som appliceras för normal eller torr hudtyp. Det är viktigt att vi har utmärkt de vårdmetoder som beaktas individuellt för varje hudtyp. När du köper dina hudvårdsprodukter är det viktigt att bestämma de applikationer som passar din hudtyp.

Sista ord om hudvård

Som du kan se är hudtyp ett av de viktigaste elementen att överväga när du bryr dig. Om du har fet hud, om du gör de behandlingar som ska appliceras på torr hud, använder extremt fuktgivande krämer och vårdoljor, kommer din hud inte att kunna andas, akne och svarta fläckar kommer att börja bildas. Tvärtom, om fet hudvård appliceras på torr hud, kan din hud inte matas tillräckligt och du kommer inte att kunna bli av med torrhetsbesvär.

Relevant innehåll du hittar på vår webbplats:

Vilka är sätten att bli av med svarta fläckar?

Fördelar med äppelcidervinäger skadar: Hår, hud, kolesterol, socker …

Volym på wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Cilt