Recepten en natuurlijke lipverzorgingsaanbevelingen voor thuislipverzorging

Lipverzorging thuis is een van de meest merkwaardige problemen, vooral voor vrouwen. Er is een aparte vorm van zorg in ons lichaam die op elke regio moet worden toegepast. Hand, voet, nagels, haar, wimpers... Dan moeten we onszelf een bepaalde tijd geven. Er is een gebied dat een beetje meer verwaarloosd is als het gaat om zorg, namelijk de lippen. Lippen hebben wat zorg nodig om ze er levendiger, voller, gladder, gezonder en kleurrijker uit te laten zien. Als we niet willen betalen voor chemicaliën voor dit soort zorg, hebben we misschien de nodige zorg geleverd met eenvoudige en praktische methoden die we thuis kunnen toepassen.

Lipverzorging thuis en essentiële materialen

Benodigde materialen:

1 theelepel honing, 1 theelepel carbonaat en 3 druppels Olijfolie

Ten eerste worden carbonaat en honing grondig gemengd. Ik ga. de consistentie van het gemengde carbonaat en de honing zal intenser worden. Dit het mengsel wordt op de lippen aangebracht. Na een paar minuten wachten, met warm water en olijfolie wordt op de lippen gewreven. Met olijfolie gedurende 7-8 minuten na het wachten worden de lippen schoongemaakt.

l Vereiste materialen:

1 theelepel olijfolie en 1 theelepel kristalsuiker.

Olijfolie en kristalsuiker samen na een heet bad roer en masseer de lippen, wacht een paar minuten en vervolgens met warm water Uitgeschakeld.

Benodigde materialen:

1 theelepel vaste kokosolie

Masseer de lippen grondig met stevige kokosolie Gemaakt. Na 7-8 minuten wachten, een lichte tampon maken met een servet Uitgeschakeld. Het is niet nodig om kokosolie te spoelen.

Aanbevelingen voor natuurlijke lipverzorging

  • Als de lippen er gebarsten en droog uitzien, komt dat waarschijnlijk door de dorst. Misschien was u te warm, te koud of blootgesteld aan de wind. De behoefte aan water wordt voltooid door onmiddellijk veel water te drinken.
  • Mensen die de hele tijd hun lippen likken en bijten, zeggen dat ze het doen vanwege droge lippen en scheuren, maar het zijn deze gewoonten die droogte en scheuren veroorzaken die bekend moeten zijn. Daarom moeten degenen die deze gewoonten hebben zo snel mogelijk stoppen.
  • Afgezien van de tanden moet ook een zachte tandenborstel voor de lippen worden verkregen. Het voorzichtig borstelen van de lippen met een tandenborstel zal erg handig zijn om van de dode huid af te komen.
  • Opgemerkt moet worden dat de gebruikte lipbeschermingscrèmes zonnebrandcrèmes hebben en natuurlijke oliën bevatten. Te veel zon zorgt ervoor dat de lippen uitdrogen.

Andere aanbevelingen voor thuislipverzorging

  • Mensen die niet door de neus kunnen ademen slapen met hun mond open. Mensen die zo slapen worden 's ochtends wakker met droge monden en lippen, en deze droogte duurt de hele dag. Als een dergelijke aandoening wordt verondersteld te gebeuren, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moet de behandeling worden gestart.
  • Er moet voor worden gezorgd dat voedingsstoffen met vitamine E en B worden verbruikt, wat goed is voor de lippen.
  • Pepermuntolie voedt zowel de lippen als zorgt ervoor dat ze er mollig uitzien vanwege het feit dat ze de bloedsomloop versnellen.
  • Goedkope en slechte kwaliteit lipcosmetica mag niet worden gebruikt.
  • Ten slotte moet lippenbalsem op de lippenstift worden aangebracht voordat u bijzonder donkere, matte lippenstiften gebruikt. Lippen die er gezond en mooi uitzien zijn erg belangrijk voor een zelfverzekerde glimlach. Daarom moet lipverzorging worden verzorgd.

Als u wilt, kunt u ook een kijkje nemen op ons artikel over hoe haarverzorging te doen in de winter en hoe het haar te beschermen bij koud weer.

Lip op Wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Dudak

Waar moet je op letten als we nude lipstick gebruiken? Donker, Licht, Tarwe Gevild