Receptes i recomanacions de cura de llavis naturals per a la cura dels llavis domèstics

La cura dels llavis a casa és un dels temes més curiosos especialment per a les dones. Hi ha un tipus d'atenció separada en el nostre cos que s'ha d'aplicar a cada regió. Mà, peu, ungles, cabells, pestanyes... Llavors ens hem de donar una certa quantitat de temps. Hi ha una zona una mica més descuidada a l'hora de cuidar, que són els llavis. Els llavis necessiten una mica de cura per fer-los semblar més vibrants, més plens, suaus, saludables i colorits. Si no volem pagar productes químics per aquest tipus d'atenció, és possible que hàgim proporcionat l'atenció necessària amb mètodes senzills i pràctics que podem aplicar a casa.

Cura dels llavis a casa i materials essencials

Materials necessaris:

1 culleradeta de mel, 1 culleradeta de carbonat i 3 gotes Oli d'oliva

En primer lloc, el carbonat i la mel es barregen a fons. Vaig a fer-ho. la consistència del carbonat mixt i la mel es tornarà més intensa. Aquest la barreja s'aplica als llavis. Després d'esperar uns minuts, amb aigua tèbia i l'oli d'oliva es frega als llavis. Amb oli d'oliva durant 7-8 minuts després d'esperar, els llavis es netegen.

l Materials necessaris:

1 culleradeta d'oli d'oliva i 1 culleradeta de sucre granulat.

Oli d'oliva i sucre granulat junts després d'un bany calent remenar i fer massatges als llavis, esperar uns minuts, després amb aigua tèbia S'ha buidat.

Materials necessaris:

1 culleradeta d'oli de coco sòlid

Massatge llavis a fons amb oli sòlid de coco Fet. Després d'esperar 7-8 minuts, fer un tampó lleuger amb un tovalló S'ha buidat. No cal esbandir l'oli de coco.

Recomanacions naturals de cura dels llavis

  • Si els llavis semblen esquerdats i secs, probablement és a causa de la set. Pot ser que hagis estat massa calent, massa fred o exposat al vent. La necessitat d'aigua es completa bevent molta aigua immediatament.
  • Les persones que llepen i mosseguen els llavis tot el temps diuen que ho fan a causa dels llavis secs i les esquerdes, però són aquests hàbits els que provoquen sequedat i esquerdes que cal conèixer. Per tant, els que tenen aquests hàbits s'han d'aturar com més aviat millor.
  • A part de les dents, també s'ha d'obtenir un raspall de dents tou per als llavis. Raspallar suaument els llavis amb un raspall de dents serà molt útil per desfer-se de la pell morta.
  • Cal destacar que les cremes de protecció labial utilitzades tenen propietats de protecció solar i contenen olis naturals. L'excés de sol fa que els llavis s'assequin.

Altres recomanacions per a la cura dels llavis domèstics

  • Les persones que no poden respirar pel nas dormen amb la boca oberta. Les persones que dormen així es desperten al matí amb la boca i els llavis secs, i aquesta sequedat dura tot el dia. Si es creu que aquesta afecció succeeix, la causa s'ha de trobar immediatament i s'ha d'iniciar el tractament.
  • S'ha de tenir cura de consumir nutrients que continguin vitamina E i B, que seran bons per als llavis.
  • L'oli de menta nodreix els llavis i els fa semblar plomall a causa del fet que acceler la circulació.
  • Els cosmètics labials barats i de mala qualitat no s'han d'utilitzar.
  • Finalment, el bàlsam labial s'ha d'aplicar al llapis de llavis abans d'utilitzar llapis de llavis especialment foscos i mats. Els llavis que semblen sans i bonics són molt importants per a un somriure segur. Per tant, s'ha de tenir cura dels llavis.

Si ho desitgeu, també podeu fer un cop d'ull al nostre article sobre Com fer cura del cabell a l'hivern i com protegir el cabell en temps freds.

Llavi al Wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Dudak

Què s'ha de tenir en compte si utilitzem llapis de llavis nus? Pell fosca, clara, pell de blat