Opskrifter og Naturlige Lip Care Anbefalinger til Home Lip Care

Lip pleje derhjemme er en af de mest nysgerrige spørgsmål, især for kvinder. Der er en separat type pleje i vores krop, der skal anvendes på hver region. Hånd, fod, negle, hår, øjenvipper... Så må vi give os selv en vis tid. Der er et område, der er lidt mere forsømt, når det kommer til pleje, som er læberne. Læber har brug for en vis omhu for at få dem til at se mere levende, fyldigere, glat, sund og farverig. Hvis vi ikke ønsker at betale for kemikalier til disse typer pleje, kan vi have givet den nødvendige pleje med enkle og praktiske metoder, som vi kan anvende derhjemme.

Lip Care derhjemme og væsentlige materialer

Nødvendige materialer:

1 tsk honning, 1 tsk karbonat og 3 dråber Olivenolie

For det første blandes karbonat og honning grundigt. Det gør jeg. konsistensen af det blandede karbonat og honning bliver mere intens. Denne blandingen påføres læberne. Efter at have ventet et par minutter, med varmt vand og olivenolie gnides på læberne. Med olivenolie i 7-8 minutter efter at have ventet, renses læberne.

l Påkrævede materialer:

1 tsk olivenolie og 1 tsk granuleret sukker.

Olivenolie og granuleret sukker sammen efter et varmt bad rør og massage læberne, vent et par minutter, derefter med varmt vand Ryddet.

Nødvendige materialer:

1 tsk fast kokosolie

Massage læber grundigt med fast kokosolie Lavet. Efter at have ventet 7-8 minutter, hvilket gør en let tampon med en serviet Ryddet. Der er ingen grund til at skylle kokosolie.

Anbefalinger til naturlig lip care

  • Hvis læberne ser revnet og tør, er det sandsynligvis på grund af tørst. Du kan have været for varm, for kold eller udsat for vinden. Behovet for vand er afsluttet ved at drikke masser af vand med det samme.
  • Folk, der slikker og bider deres læber hele tiden, siger, at de gør det på grund af tørre læber og revner, men det er disse vaner, der forårsager tørhed og revner, der skal være kendt. Derfor bør de, der har disse vaner, stoppe så hurtigt som muligt.
  • Bortset fra tænderne skal der også opnås en blød tandbørste til læberne. Forsigtigt børste læberne med en tandbørste vil være meget nyttigt at slippe af med døde hud.
  • Det skal bemærkes, at læbe beskyttelse cremer, der anvendes har solcreme egenskaber og indeholder naturlige olier. For meget sol får læberne til at tørre ud.

Andre anbefalinger til Home Lip Care

  • Folk, der ikke kan trække vejret gennem næsen, sover med munden åben. Folk, der sover sådan vågner om morgenen med deres mund og læber tørre, og denne tørhed varer hele dagen lang. Hvis en sådan tilstand menes at ske, årsagen skal findes straks og behandling bør startes.
  • Man skal sørge for at forbruge næringsstoffer, der indeholder E-vitamin og B, hvilket vil være godt for læberne.
  • Pebermynte olie både nærer læberne og gør dem til at se buttet på grund af det faktum, at de fremskynde omsætning.
  • Billige og dårlig kvalitet læbe kosmetik bør ikke anvendes.
  • Endelig bør læbepomade anvendes på læbestift, før du bruger særligt mørke, matte læbestifter. Læber, der ser sunde og smukke er meget vigtigt for en selvsikker smil. Derfor bør læbepleje tages hånd om.

Hvis du ønsker det, kan du også tage et kig på vores artikel om Hvordan man gør Hårpleje om vinteren og hvordan man beskytter hår i koldt vejr.

Læbe på Wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Dudak

Hvad skal overvejes, hvis vi bruger nøgen læbestift? Mørk, lys, hvede flået