Recept och naturliga läppvårdsrekommendationer för hemläppvård

Läppvård hemma är en av de mest nyfikna frågorna, särskilt för kvinnor. Det finns en separat typ av vård i vår kropp som bör tillämpas på varje region. Hand, fot, naglar, hår, ögonfransar... Då måste vi ge oss själva en viss tid. Det finns ett område som är lite mer försummat när det gäller vård, vilket är läpparna. Läpparna behöver lite omsorg för att få dem att se mer livliga, fylligare, släta, friska och färgglada ut. Om vi inte vill betala för kemikalier för dessa typer av vård kan vi ha gett nödvändig vård med enkla och praktiska metoder som vi kan tillämpa hemma.

Läppvård hemma och viktiga material

Nödvändiga material:

1 tesked honung, 1 tesked karbonat och 3 droppar Olivolja

För det första blandas karbonat och honung noggrant. Jag ska göra det. konsistensen hos det blandade karbonatet och honungen blir mer intensiv. Detta blandningen appliceras på läpparna. Efter att ha väntat några minuter, med varmt vatten och olivolja gnids på läpparna. Med olivolja i 7-8 minuter efter väntan rengörs läpparna.

l Erforderliga material:

1 tesked olivolja och 1 tesked granulerat socker.

Olivolja och granulerat socker tillsammans efter ett varmt bad rör om och massera läpparna, vänta några minuter, sedan med varmt vatten Avmarkerad.

Nödvändiga material:

1 tesked fast kokosnötolja

Massera läpparna noggrant med fast kokosnötolja Gjorde. Efter att ha väntat 7-8 minuter, gör en lätt tampong med en servett Avmarkerad. Det finns inget behov av att skölja kokosnötolja.

Naturliga läppvårdsrekommendationer

  • Om läpparna ser spruckna och torra ut, är det förmodligen på grund av törst. Du kan ha varit för varm, för kall eller utsatt för vinden. Behovet av vatten slutförs genom att dricka mycket vatten omedelbart.
  • Människor som slickar och biter på läpparna hela tiden säger att de gör det på grund av torra läppar och sprickor, men det är dessa vanor som orsakar torrhet och sprickor som måste vara kända. Därför bör de som har dessa vanor sluta så snart som möjligt.
  • Förutom tänderna bör en mjuk tandborste också erhållas för läpparna. Att försiktigt borsta läpparna med en tandborste kommer att vara mycket användbart för att bli av med död hud.
  • Det bör noteras att de läppskyddskrämer som används har solskyddsmedelsegenskaper och innehåller naturliga oljor. För mycket sol får läpparna att torka ut.

Andra rekommendationer för hemläppvård

  • Folk som inte kan andas genom näsan sover med öppna munnar. Människor som sover så här vaknar på morgonen med munnen och läpparna torra, och denna torrhet varar hela dagen. Om ett sådant tillstånd tros hända, bör orsaken hittas omedelbart och behandlingen bör påbörjas.
  • Var försiktig med att konsumera näringsämnen som innehåller vitamin E och B, vilket kommer att vara bra för läpparna.
  • Pepparmyntsolja ger båda näring åt läpparna och får dem att se fylliga ut på grund av att de påskyndar cirkulationen.
  • Billig och dålig kvalitet läpp kosmetika bör inte användas.
  • Slutligen bör läppbalsam appliceras på läppstiftet innan du använder särskilt mörka, matta läppstift. Läppar som ser friska och vackra ut är mycket viktiga för ett självsäkert leende. Därför bör läppvård tas om hand.

Om du vill kan du också ta en titt på vår artikel om Hur man gör hårvård på vintern och hur man skyddar håret i kallt väder.

Läpp på Wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Dudak

Vad bör man tänka på om vi använder naket läppstift? Mörk, ljus, vete flådd