Må Skader ved at spise hvidløg under graviditeten Årsag Abort?

Spørgsmål som hvad er skaderne ved at spise hvidløg under graviditeten er blandt de spørgsmål, som vordende mødre er nysgerrige efter. Hvor meget hvidløg skal du spise under graviditeten? Hvad er fordelene og bivirkningerne ved at spise hvidløg under graviditeten? Vi har undersøgt svarene på spørgsmålene for dig.

Hvad er skaderne ved at spise hvidløg under graviditeten?

Forbrugende hvidløg under graviditeten kan have nogle bivirkninger, men at spise hvidløg i din beslutning og på en afbalanceret måde gør ikke nogen skade under graviditeten. Du kan dog opleve nogle ubehagelige konsekvenser, især hvis du spiser meget hvidløg i andet og tredje trimester af graviditeten. Derfor bør du helt sikkert konsultere din læge om mængden af hvidløg, du kan spise under din graviditet.

Hvor meget hvidløg kan spises under graviditeten?

Generelt under graviditeten kan du sikkert spise to til fire fed hvidløg hver dag. Det betyder omkring 600-1.200 mg hvidløg ekstrakt, 0,03-0,12 ml hvidløg æterisk olie, 5 ml hvidløg. Du kan også tage supplement piller opnået fra 400 mg hvidløg ekstrakt ikke mere end tre gange om dagen. Men prøv ikke at bruge kunstige hvidløgspiller og hvidløgsekstrakter på flaske for en enkelt sag.

Fordele ved at spise hvidløg under graviditeten

Hvidløg til alle har mange sundhedsmæssige fordele, men disse fordele bliver endnu mere udtalt under graviditeten. Nogle fordele ved hvidløg til vores krop generelt er:

  • Hvidløg reducerer risikoen for forhøjet blodtryk. Højt blodtryk eller præ-eclampsia er noget, som en ud af ti gravide kvinder lider af. Ved at indtage hvidløg kan du reducere risikoen for at have forhøjet blodtryk og høje niveauer af protein i urinen.
  • Spise hvidløg kan øge vægten af barnet. Forskning viser, at hvis du spiser hvidløg, din baby er langt mindre tilbøjelige til at blive født undervægtig eller for tidligt, da det ikke indeholder hvidløg i din kost. Eksperimenter viser også, at hvidløg ekstrakt stimulerer væksten af placenta celler.
  • Hvidløg har en positiv effekt på hjerteproblemer og kolesteroltal. Den alisin findes i hvidløg reducerer kolesteroltallet og tillader det ikke at stige over normerne. Det fungerer også som en blodfortyndende, der hjælper med at forhindre slagtilfælde eller hjerteanfald.
  • Hvis du spiser hvidløg regelmæssigt, kan det beskytte dig mod visse former for kræft, især tyktarmskræft. Spise løg, purløg og hvidløg kan i høj grad reducere risikoen for mave-og kræft i spiserøret, forskere har bekræftet.
  • Hvidløg kan øge dit immunforsvar. Det er kendt, at spise hvidløg kan forhindre influenza, forkølelse og andre lignende lidelser. Dette er især vigtigt ikke kun for dit eget helbred, men også for sundheden for den lille baby, der vokser inde i dig.
  • Allicin i hvidløg kan hjælpe dig med at bekæmpe bakterielle infektioner. Det mikroelement, vi nævnte tidligere, har anti-svampeegenskaber af allicin.
  • Spise hvidløg kan forhindre hårtab. Nogle gravide mennesker lider af hårtab under graviditeten. Hvis du vil beskytte dit hår, skal du bare spise lidt hvidløg.

Skader og bivirkninger ved at spise hvidløg under graviditeten

Ligesom mange gode ting i livet, når de indtages overdrevent og ubevidst, hvidløg har skadelige bivirkninger. Som vi nævnte ovenfor blandt fordelene ved hvidløg, hvidløg kan tynde dit blod. Men i nogle tilfælde er dette ikke en god ting. En anden ting du bør vide er, at hvidløg kosttilskud kan reagere med insulin, samt nogle antikoagulant medicin. Hvis du spiser for meget hvidløg, risikerer du allerede at forstyrre dit forsvarsløse fordøjelsessystem. Dette kan føre til maveproblemer under graviditeten, hvilket bestemt ikke er noget, du ønsker.

Er det skadeligt at spise hvidløg på tom mave under graviditeten?

Et af spørgsmålene om forbruget af hvidløg under graviditeten er, om indtagelse af hvidløg på tom mave vil være skadeligt. Der er ingen dokumenteret skade ved at sluge eller spise hvidløg på tom mave under graviditeten, så længe det ikke er overdrevet. Men hvis du er i risiko for diabetes eller blødning, begrænse forbruget af hvidløg så meget som muligt, mens gravid, eller konsultere din læge.

Er spise hvidløg under graviditeten forårsage en abort?

En anden almindelig bekymring over forbruget af hvidløg under graviditeten er, om hvidløg kan forårsage abort. Hvidløg kan faktisk gøre dette, da dets mulige bivirkninger. Men til dette er det nødvendigt at forbruge en ganske stor mængde hvidløg. Derfor ville det være det mest logiske valg ikke at forbruge mere end en eller to fed hvidløg for at få en sund graviditet. Fordele og skader ved at sluge hvidløg på tom mave og fordele og skader af hvidløg: Hvad er godt for at spise hvidløg? Du kan også gennemse artiklerne med titlen .

Er hvidløg forårsage en abort?

At spise en lille mængde hvidløg øger ikke risikoen for abort under graviditeten. Men at spise eller sluge mere end 3-4 fed hvidløg om dagen i store mængder kan øge risikoen for abort.

Kan gravide kvinder sluge hvidløg på tom mave?

Det menes, at indtagelse af hvidløg på tom mave om dagen ikke vil forårsage nogen skade, forudsat at 2-3 tænder ikke overstiger hvidløg under graviditeten. Men hvis du er i risiko for blødning eller har diabetes, kan det være ubelejligt for dig at sluge hvidløg under graviditeten.
Hvad er skaderne ved at spise hvidløg under graviditeten? Hvor meget hvidløg kan spises under graviditeten. Er synke hvidløg på tom mave, mens gravid forårsage en abort?

Kilde