Wat zijn de nadelen en bijwerkingen van Goji Berry, wie kan het niet gebruiken?

De vragen over wat de nadelen zijn van Goji-bes en wie het niet kan gebruiken, worden genegeerd omdat het een nuttig voedsel is. In dit artikel bespraken we voor wie de gojivrucht lastig is en in welke gevallen het schadelijke bijwerkingen kan veroorzaken.

Wat zijn de nadelen van Goji Berry en wie kan het niet gebruiken?

Goji bessen ( Lycium barbarum ) China en Tibet Het zijn vruchten die inheems zijn in de Himalaya. Ze zijn licht zoet en zuur en zijn ze worden gebruikt als ingrediënten in salades. Hoewel ze enkele voordelen bieden, zijn ze buitensporig innames worden geassocieerd met bijwerkingen. Fruit interageert met drugs en als u medicijnen gebruikt of chronische aandoeningen heeft Of als je zwanger bent, moet je voorzichtig zijn.

Wat zijn de Harms van Goji Berry?

Goji bessenschade veroorzaakt allergieën bij sommige mensen Er is ook. In dit artikel, onderwerpen de potentiële schadelijke bijwerkingen van fruit u zult het in detail kunnen zien.

Goji Berry kan interactie hebben met drugs

Goji Berry bessen sommige, waaronder warfarine interactie met drugs. In een studie werd de 71-jarige behandeld met warfarine. een persoon kreeg goji-bessensap en de persoon kreeg blauwe plekken, rectale bloedingen en problemen zoals bloeden uit de neus zijn ontstaan. Goji Berry om het water te krijgen zijn symptomen verbeterden toen hij wegging. Goji bessensap, dat bloedingen kan verhogen is een populaire kruidendrank. Met medicijnen zoals warfarine, dat antistollingsmiddel is interageert en verhoogt het effect ervan. Daarom, in gevallen waarin er een risico is op bloedingen en Als je familie verhalen heeft zoals hersenbloeding, als je Goji Berry fruit consumeert. Wees heel voorzichtig.

Goji Berry kan suiker overmatig verminderen

Goji Berry bessen kunnen de bloedsuikerspiegel verlagen. Het is geïdentificeerd als mogelijke behandelingsopties voor het beheer van diabetes. Maar als u al diabetesmedicatie gebruikt, zal uw bloedsuikerspiegel te veel dalen Ze kunnen het veroorzaken. Goji bessen kunnen hypoglykemie veroorzaken Er is geen direct onderzoek. Het is echter beter om voorzichtig te zijn. Suikerziekte als u een behandeling krijgt, raadpleeg dan uw arts voordat u Goji Berry gebruikt.

Goji Berry Harms kan allergieën veroorzaken

Goji bessen, een aandoening waarbij het lichaam overgevoelig wordt kan anafylaxie veroorzaken. Dit is lipide overdracht eiwitten in fruit kan verantwoordelijk zijn voor de reacties. Symptomen van anafylaxie zijn netelroos, ademhaling verkeersopstoppingen, gastro-intestinale problemen en schokken worden gevonden. Risico op voedselallergie mensen die gojibes dragen, mogen gojibes niet consumeren totdat ze goedkeuring van hun arts hebben gekregen.

Goji Berry bijwerkingen kunnen ernstig verlagen bloeddruk

Studies tonen bloeddruk van Goji Berry bessen geeft aan dat het kan helpen om te verminderen. Dit is misschien goed nieuws, maar. problemen veroorzaken als de persoon al medicijnen gebruikt om hoge bloeddruk te behandelen . Goji bessen kunnen het effect van medicijnen die de bloeddruk verlagen verhogen. Dit veroorzaakt hypotensie of gevaarlijk lage bloeddrukniveaus het kan ervoor zorgen dat het naar het niveau gaat. Reeds geneesmiddel voor de behandeling van hypertensie raadpleeg uw arts voordat u Goji Berry consumeert.

Goji Berry kan diarree veroorzaken

Tijdens een experiment, het consumeren van goji bessen (goji bessen thee) een persoon heeft niet-bloederige diarree en buikpijn ervaren. Menselijke vruchten het werd ook gevonden in dit experiment dat het sommige genen in zijn lichaam moduleert. Deze kant van de een andere mogelijke oorzaak van de effecten kan besmetting zijn. Daarom is de spijsvertering als u problemen heeft, raadpleeg dan uw arts voordat u gojibessen consumeert.

Goji Berry schaadt tijdens de zwangerschap

Goji bessen bevatten betain. Betain veroorzaakt ook menstruatie en abortus kan ook worden gebruikt voor . De bessen hebben ook een heeft effect. Daarom, zwangere of zogende vrouwen of oestrogeen mag niet worden gebruikt door mensen met gevoelige ziekten.

Wie kan Goji Berry Fruit niet gebruiken

Ons artikel over situaties waarin het lastig is om gojibessenfruit te consumeren 2015, het is ook de moeite waard om kort te vermelden in de vorm van items:

  • Goji voor degenen die bloeddrukmedicatie nemen Berry is lastig.
  • Zwangere vrouwen Goji Berry fruit mag het niet gebruiken.
  • Goji bes tijdens borstvoeding voorzichtigheid is geboden bij het gebruik ervan.
  • Suiker drug gebruikers goji bes mag geen fruit consumeren.
  • Bloedverdunners goji Berry moet uit de buurt van zijn fruit blijven.
  • Risico op bloedingen zoals hersenbloeding gevonden mogen Goji Berry niet consumeren.
  • Dat is wat mensen diarree hebben. vermijd fruit.
  • Drugsgebruikers Goji Berry mag niet uit fruit consumeren.
  • 2 voor en na de operatie mag wekenlang niet worden geconsumeerd.

Goji Berry's laatste woorden over zijn verliezen

Goji Berry is rijk aan voedingsmiddelen met tal van gezondheidsvoordelen. Overmatige consumptie van bessen kan echter ernstige bijwerkingen veroorzaken bij sommige mensen. Als u medicijnen gebruikt, raadpleeg dan uw arts voordat u de bessen aan uw dieet toevoegt. Zwangere of zogende vrouwen moeten deze vrucht vermijden. Bovendien u onder normale omstandigheden 15 g Goji Berry per dag eten. Wat zijn de nadelen van mee-etersgras? U ook het artikel Getiteld schade en bijwerkingen van mee-etersgras bekijken.

Bron