Vilka är skadorna och biverkningarna av Goji Berry, vem kan inte använda det?

Frågorna om vad som är skadorna på Goji bär och vem som inte kan använda det ignoreras eftersom det är en användbar mat. I den här artikeln diskuterade vi vem gojifrukten är obekväm för och i vilka fall det kan orsaka skadliga biverkningar.

Vilka är Goji Berrys skador och vem kan inte använda den?

Gojibär ( Lycium barbarum ) Kina och Tibet De är frukter som är infödda till Himalaya. De är lite söta och sura och är De används som ingredienser i sallader. Även om de erbjuder vissa fördelar är de överdrivna intag är förknippade med biverkningar. Frukt interagerar med droger och om du går på medicinering eller har kroniska tillstånd Eller om du är gravid, bör du vara försiktig.

Vad är Goji Berrys skador?

Goji bärskador orsakar allergier hos vissa människor Det finns också. I den här artikeln, ämnen de potentiella skadliga biverkningarna av frukter du kommer att kunna se det i detalj.

Goji Berry kan interagera med droger

Goji Bär bär några, inklusive warfarin interagera med droger. I en studie behandlades 71-åringen med warfarin. en person fick gojibärsjuice och personen fick blåmärken, ändtarmsblödning och problem som blödning från näsan har uppstått. Goji Berry för att få vattnet hans symptom förbättrades när han lämnade. Goji bärjuice, vilket kan öka blödningen är en populär örtdryck. Med läkemedel som warfarin, som är antikoagulantia interagerar och ökar dess effekt. I de fall där det finns risk för blödning och Om din familj har historier som hjärnblödning, när du konsumerar Goji Berry frukt Var mycket försiktig.

Goji Berry kan minska socker överdrivet

Goji Bärbär kan sänka blodsockernivåerna. Det har identifierats som möjliga behandlingsalternativ för att hantera diabetes. Men om du redan går på diabetesmedicin kommer dina blodsockernivåer att sjunka för mycket de kan orsaka det. Gojibär kan orsaka hypoglykemi Det finns ingen direkt utredning. Det är dock bättre att vara försiktig. Diabetes om du får behandling, rådgör med din läkare innan du konsumerar Goji Berry.

Goji Berry Harms kan orsaka allergier

Goji bär, ett tillstånd där kroppen blir överkänslig kan orsaka anafylaxi. Detta är lipidöverföringsproteiner i frukter kan vara ansvarig för reaktionerna. Symtom på anafylaxi inkluderar nässelfeber, andning trafikstockningar, gastrointestinala problem och chock hittas. Risk för matallergi personer som bär gojibär bör inte konsumera gojibär förrän de har fått godkännande från sin läkare.

Goji Bär biverkningar kan kraftigt sänka blodtrycket

Studier visar blodtrycksfrekvensen hos Goji Bärbär indikerar att det kan bidra till att minska. Detta kan vara goda nyheter, men orsaka problem om personen redan är på medicinering för att behandla högt blodtryck Kan. Goji bär kan öka effekten av läkemedel som sänker blodtrycket. Detta orsakar hypotoni eller farligt låga blodtrycksnivåer det kan orsaka att det går ner till nivåer. Redan medicin för behandling av högt blodtryck kontakta din läkare innan du konsumerar Goji Berry.

Goji Berry kan orsaka diarré

Under ett experiment, konsumera goji bär (goji bär te) en person har upplevt icke-blodig diarré och buksmärta. Mänskliga frukter det hittades också i detta experiment att det modulerar vissa gener i kroppen. Denna sida en annan möjlig orsak till effekterna kan vara kontaminering. Därför kan matsmältningen Om du har problem, rådgör med din läkare innan du konsumerar gojibär.

Goji Berry skadar under graviditeten

Goji bär innehåller betain. Betain utlöser också menstruation och abort kan också användas för . Bären har också en har effekt. Därför kan gravida eller ammande kvinnor eller östrogen bör inte användas av personer med känsliga sjukdomar.

Vem kan inte använda Goji Bär frukt

Vår artikel om situationer där det är obekvämt att konsumera goji bärfrukt 2015 är det också värt att lista kort i form av artiklar:

  • Goji för dem som tar blodtrycksmedicin Berry är obekväm.
  • Gravida kvinnor Goji Bär frukt bör inte använda den.
  • Goji bär under amning försiktighet bör iakttas när du använder den.
  • Sockermissbrukare goji bär bör inte konsumera frukt.
  • Blodförtunnande goji Berry borde hålla sig borta från sin frukt.
  • Risk för blödning såsom hjärnblödning de som hittas bör inte konsumera Goji Berry.
  • Det är vad folk har diarré. undvika frukt.
  • Missbrukare Goji Berry bör inte konsumeras av frukt.
  • 2 före och efter operationen ska inte konsumeras på veckor.

Goji Berrys sista ord om sina förluster

Goji Berry är rik på mat med många hälsofördelar. Överdriven konsumtion av bär kan dock orsaka allvarliga biverkningar hos vissa människor. Om du tar någon medicin, rådgör med din läkare innan du lägger till bären i din kost. Gravida eller ammande kvinnor bör undvika denna frukt. Dessutom kan du under normala omständigheter äta 15 g Goji Berry per dag. Om du vill, vad är det för skada med svarthårig gräs? Du kan också kolla in artikeln Med titeln Skada och biverkningar av Blackhead Grass.

Källkod