Solució d'herbes de pèrdua de fluids KneeCap i mètodes de tractament natural a casa

Les recomanacions de solució d'herbes de pèrdua de líquid de genoll són una de les primeres alternatives a aquells que tenen por de la intervenció mèdica. Llavors, hi ha realment barreges d'herbes i cures naturals que seran bones per a la deshidratació de la ròtula? Aquí hem recopilat per a vosaltres totes aquestes preguntes i recerques per a aquells que tenen curiositat pel tema.

Mètodes de solució d'herbes de pèrdua de líquid kneeCap

Pèrdua de líquid kneecap en tècniques de solució d'herbes tot i que no hi ha informació concloent, també hi ha diverses varietats recomanades de plantes i cures naturals. Si ho desitja, aquest la pregunta que causa la pèrdua de líquid en el genoll abans de donar a les plantes Comencem responent:

Deshidratació, artritis o artrosi (artrosi) al genoll és una malaltia degenerativa. Tractament, pràctiques mèdiques permanents i hàbits de vida es realitza combinant canvis. Els medicaments poden aturar el dolor, no obstant això, quan utilitzeu aquests fàrmacs a llarg termini, es poden produir efectes secundaris pot sortir. Remeis casolans i remeis herbassars, genolls amb canvis d'estil de vida El problema de la pèrdua de líquid de la tapa es pot alleujar amb menys efectes secundaris. Però a casa cures d'herbes i mètodes de tractament naturals elaborats amb el seu tractament mèdic existent no és cap substitut. No obstant això, sense aplicar remeis domèstics i recomanacions d'estil de vida És molt important que primer intercanviïs informació amb el teu metge.

Mètodes de tractament natural de la pèrdua de líquid kneeCap

La pèrdua de líquid kneecap és una solució d'herbes capdavanteres són aplicacions que tenen un efecte natural i atenuant. En estat d'habitatge la pèrdua de líquid de genoll és un dels mètodes naturals de tractament que es pot realitzar aquests són alguns d'ells:

Dolorosa pèrdua de líquid de genoll, és a dir, malaltia d'artritis, Les aplicacions fredes i calentes poden ser molt útils. El costat de la droga no causen els efectes. La calor és útil per a la rigidesa de les articulacions i les pressions fredes és el més útil per al dolor articular. Comprimeix la pèrdua de líquid kneecap ajudar a alleujar el dolor muscular associat o els espasmes que envolten l'articulació Pot. Una tovallola calenta o freda per a una compressió pot fàcilment ell ho pot veure.

Banys de sal Epsom, generalment alleujament per al dolor articular pot proporcionar. El magnesi en sals d'Epsom és beneficiós per al dolor i la inflamació Pot. La sal Epsom de qualsevol farmàcia és fàcil de trobar. Aquests banys, 38 Es pot fer amb 2 tasses de sal Epsom en aigua tèbia a una temperatura de ° C i té una durada de 30 minuts.

Solucions i tractaments d'herbes de pèrdua de líquid KneeCap

Solucions i tractaments d'herbes de pèrdua de líquid de genoll per sota sota els encapçalaments:

Te verd en el tractament de la pèrdua de líquid KneeCap

El te verd té un contingut molt alt en la cura dels polifenols Contenen. Aquests compostos poden ser útils per reduir la inflamació. Un estudi cartílag causat per causes com la pèrdua de líquid de genoll, és a dir, l'artritis ha demostrat que minimitza la pèrdua del seu teixit al te verd. Però risc de problemes hepàtics i efectes secundaris causats per quantitats concentrades a causa de l'ús de te verd no s'ha d'excedure.

Gingebre per pèrdua de líquid KneeCap en el tractament d'herbes

El gingebre pres oralment pot ser útil per reduir el dolor causat per la pèrdua de líquid a la ròtula. Segons un estudi del 2015 sobre artrosi i cartílag, l'artrosi de gingebre a llarg termini pot fins i tot reduir la probabilitat de lesió. A causa del risc d'efectes secundaris, és recomanable utilitzar gingebre en menor mesura en forma d'espècies en lloc de suplements. El problema més gran per a quantitats excessives de gingebre són els indicadors d'abstinència. El gingebre pot causar diarrea i cremades cardíaques. També pot interactuar amb fàrmacs com Warfarin. Beneficis del gingebre: 11 Beneficis de gingebre científicament provats contenen informació més detallada sobre els beneficis del gingebre.

Cúrcuma en el tractament d'herbes de pèrdua de líquid KneeCap

La inflamació tracta el dolor i la rigidesa causats per la pèrdua del líquid del genoll. La curcumina, que té un paper important aquí, és una substància en la cúrcuma. La cúrcuma pot ajudar a la inflamació, el dolor i la rigidesa causats pel dany causat per la pèrdua de líquid. També pot ser útil afegir pebre negre per augmentar els seus beneficis quan s'utilitza cúrcuma. La cúrcuma és majoritàriament segura d'utilitzar, però pot causar nàusees i pot interactuar amb els aprimadors de la sang i les plantes. Si ho desitja

Font