Obertura del color del cabell naturalment – Mètodes per activar el to del cabell a casa

L'obertura del color del cabell és una tècnica que també es pot realitzar de forma natural. En aquest article, podreu trobar idees i suggeriments sobre el que es pot utilitzar a casa per encendre el to del cabell.

Obertura del color del cabell de forma natural

La majoria de les dones volen canviar el color dels seus cabells, però s'abstenen perquè els obridors de cabell i els tints danyen el cabell. Els obridors de cabell i els tints contenen productes químics que danyen el cabell. Per aquest motiu, hi ha diversos mètodes per obrir el color del cabell a casa de manera natural. El mètode més conegut és l'aigua de camamilla i el sol.

L'aigua que obtens bullint camamilla seca frega-ho tot sobre els teus cabells. Llavors pots sortir al sol i almenys 1 espera una hora. Suc de camamilla i pèl-sol encendre el color és un procés molt reeixit per mitjans naturals. Podeu fer aquest procés amb diversos podeu obtenir el color del cabell que voleu repetint-lo dia a dia.

Vinagre de Sidra de Poma Procés d'obertura del color natural del cabell

El vinagre de sidra de poma es troba a casa de tots i tot tipus de pells la cura és beneficiosa per als cosmètics i les màscares capil·lars. La coloració del cabell a casa és un dels mètodes que ens ve al cap quan es tracta de mitjans naturals és un d'ells. Pots fer aquest procés d'una manera bastant pràctica a casa. Quan et dutxes Aplicar vinagre de sidra de poma a tots els cabells després de l'últim rentat. Llavors hi ha un munt de sortir sense esbandir. La velocitat a la qual s'activa el color del cabell us permet fer aquest procés regularment Depèn.

Més brillant amb llimona i pèl clar

Un altre procés conegut d'obertura del cabell per mètodes d'herbes el mètode és la llimona. La llimona augmenta la brillantor del cabell, l'èczema elimina problemes com la caspa. A més d'això, el cabell també està disponible per activar el color. L'esprai aboca la llimona a l'ampolla i esprémer-ho tot sobre els cabells. Llavors pentina't els cabells.

Després de repetir aquest procés diverses vegades, surt al sol i espera almenys 1 hora. El procés d'obertura del cabell amb llimona també és útil en termes de nodrir el cabell. Repetir aquest procediment regularment mantindrà la claredat del color del cabell i també protegirà el cuir cabellut de diverses malalties nodrint-lo.

Si ho desitgeu, també podeu fer una ullada als nostres articles titulats Com fer cura del cabell a l'hivern, Com protegir el cabell en el clima fred i cura de la gallina recepta i aplicació contra la caiguda del cabell.

Pèl al wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Sa%C3%A7