Amb quins danys, efectes secundaris i medicaments interactua el te de farigola?

La qüestió de quins són els danys del te de farigola no em ve al cap perquè és una planta útil. No obstant això, el te de farigola també té diversos efectes secundaris nocius segons l'estat de salut, la quantitat d'ús i la forma. En aquest article, hem esmentat específicament els possibles efectes negatius del te de farigola, que s'utilitza en moltes àrees com el mal alè, el còlic, el mal de coll, les amigdalitis i les infeccions de l'oïda.

Quins són els danys del te de farigola?

Els danys del te de farigola depenen de diversos factors, com hem esmentat en la introducció. De vegades desencadena un trastorn crònic, de vegades provoca al·lèrgies, i de vegades interactua amb els fàrmacs utilitzats. Si ho desitgeu, considerem aquests efectes nocius en els encapçalaments.

Sobre els possibles efectes secundaris del te de farigola

El te de farigola es considera segur quan es consumeix en quantitats normals. El te de farigola no causa efectes secundaris quan es pren per via oral durant períodes curts de temps. Però en casos rars pot causar molèsties a l'aparell digestiu, mal de cap o marejos en algunes persones. El te de farigola, l'aigua o l'oli també es considera generalment inofensiu quan s'aplica a la pell. En algunes persones amb pell sensible, l'aplicació d'oli de farigola a la pell pot causar irritació. No hi ha prou informació per saber si és segur prendre oli de farigola per via oral en dosis altes, a diferència del te de farigola.

Els nens poden beure te de farigola?

El te de farigola es considera segur quan el consumeixen nens en petites quantitats. La farigola no causa cap dany quan s'utilitza com a fàrmac durant un curt període de temps, però no s'ha de excedeix. No hi ha cap certesa sobre si altres productes obtinguts a partir de farigola en lloc de te de farigola poden ser utilitzats pels nens.

És perjudicial beure te de farigola durant la lactància materna i l'embaràs?

Es considera segur consumir te de farigola en petites quantitats durant l'embaràs i la lactància. No obstant això, no se sap si és segur utilitzar te de farigola en quantitats excessives. Eviteu beure quantitats excessives de te de farigola durant l'embaràs i durant la lactància per si de cas.

Danys del te de la farigola

Els possibles efectes secundaris i els danys del te de farigola inclouen:

  • Al·lèrgia a la farigola i plantes similars: Les persones al·lèrgiques a la farigola o altres tipus de lamiaceae també poden ser al·lèrgiques al te de farigola.
  • Trastorns del sagnat: El te de farigola pot alentir la coagulació de la sang. Beure te de farigola pot augmentar el risc de sagnat, especialment en grans quantitats.
  • En malalties hormones sensibles com el càncer de mama, l'endometriosi, el càncer d'ovari, el càncer d'úter o els miomes uterins: el te de farigola pot pertorbar l'equilibri hormonal actuant com una hormona d'estrògens en el cos. Si tens un trastorn relacionat amb les hormones, beure te de farigola pot ser perillós per a tu. Per tant, és fonamental evitar beure quantitats excessives de te de farigola durant l'embaràs i la lactància.
  • Cirurgia: El te de farigola pot reduir la taxa de coagulació de la sang. Per tant, hi ha algunes opinions que poden augmentar la probabilitat de sagnat durant i després d'una intervenció quirúrgica. Deixar d'utilitzar te de farigola almenys 2 setmanes abans d'una cirurgia programada.

Quins són els danys del te de farigola que es poden produir com a conseqüència de les interaccions amb les drogues?

Els fàrmacs que alenteixen la coagulació de la sang (fàrmacs anticoagulants / antiplatelets) interactuen amb el te de farigola. El te de farigola pot alentir la coagulació de la sang. Per tant, consumir te de farigola juntament amb fàrmacs que redueixin la coagulació de la sang suposa un gran risc.

Alguns fàrmacs que frenen la coagulació de la sang inclouen el cloidogrel (Plavix), l'aspirina, l'ibuprofèn (Advil), el diclofenac (Voltaren, Cataflam, altres), el Motrin, el naproxen (Anaprox, Naprosyn, altres), l'enoxaparina (Lovenox), la dalteparina (Fragmin), l'heparina, la warfarina (Coumadin).

Quant de te de farigola es pot beure per dia?

La dosi adequada de te de farigola depèn de moltes condicions com l'edat, les malalties i l'estil de vida. En aquest moment, no hi ha cap estudi científic que pugui dir la quantitat adequada per al te de farigola. Per tant, val la pena consultar al seu metge abans de beure te de farigola. Si no disposes d'aquestes instal·lacions, pots controlar la teva salut bevent no més de dues tasses de te de farigola al dia, i deixar de beure te de farigola quan vegis possibles efectes nocius. Beneficis del te Cemen si voleu: per a què serveix el te de la casa cemen? i beneficis dels danys del te de comí i com preparar el te de comí? també podeu llegir els articles titulats "

Quins són els danys i efectes secundaris del te de farigola?

Els possibles efectes secundaris i els danys del te de farigola són els següents:-
Mal de cap,- Ma
rejos,- Problema
digestiu,- Desequili
bri hormonal,- Susceptibil
itat al sagnat,- Al·lèrg
ia,- Inter
acció amb fàrmacs d'aprimament de la sang.

Font