Faig exercici però no puc perdre pes, no puc perdre pes Per què?

Si dius que estàs fent exercici però no pots perdre pes o fins i tot guanyar pes, llegeix la resta del nostre article per entendre per què i relaxar-te una mica. Perquè conèixer les raons és el primer pas per trobar una solució.

Faig exercici però no puc perdre pes

Estic fent exercici, però no puc perdre pes. has de conèixer els motius abans de deprimir-te i preocupar-te, i heu de dibuixar un camí en aquesta direcció. Fer exercici és una tasca difícil i pesar l'escala comença a pujar en lloc de per sota del seu desig de perdre pes pot fer que es trenqui. Els dies que fas exercici no funcionen Quan ho veus, passes per molta emoció. Però una rutina d'exercicis saludables sap que hi ha diverses raons per les quals es pot guanyar pes fins i tot després de seguir Tu? T'expliquem per què vas guanyant pes en lloc de perdre pes Aquestes són algunes de les raons per les quals:

Estic fent exercici, però no puc perdre pes. Això és el que dic?

És com si guanyés pes, i molt menys perdent pes, tot i que estic treballant. un dels motius del retret són els aliments consumits durant el període d'exercici Aliments els teus hàbits juguen un paper important a l'hora d'augmentar o reduir el teu pes. Pes mantenir una dieta adequada per ajudar a la pèrdua, pes ràpid serà de gran ajuda a l'hora de donar. Per evitar aliments ensupats Controla el recompte calòric de tot el que triïs per menjar. Fregit i ensu oscat Menjar aliments és el major obstacle entre tu i els teus objectius de pèrdua de pes. Substitució d'aperitius poc saludables per altres opcions d'alimentació saludable Tractar. Amb proteïnes assenyats, ja que t'ajudaran a mantenir-te ple durant molt de temps menjar menjar ric. Evitar els hidrats de carboni i els aliments grassos i la dieta segueix el teu pla.

Perdo pes immediatament quan faig exercici?

És possible que no vegis cap resultat després de l'exercici una de les raons és que esperes massa aviat. Espereu uns dies i almenys Comença a mesurar el teu pes després de fer exercici durant una setmana. El teu entrenament A l'espera de la pèrdua de pes des del dia 1, un miracle per succeir és igual a esperar. L'augment de pes en els primers dies d'exercici és bastant comú i la realització del teu somni de començar a perdre pes immediatament per moltes raons És difícil. Però no et preocupis i per tant mai deixis de treballar perquè En els dies següents trobaràs que fer exercici ajuda a la pèrdua de pes.

És el greix o el múscul el que augmenta en fer exercici?

Guany muscular en lloc de perdre pes quan la majoria de les persones fan exercici viu. Això pot ser degut a fer un tipus d'exercici incorrecte. Molts exercicis el moviment no està dissenyat per ajudar a la pèrdua de pes, però alguns els moviments també tenen com a objectiu augmentar la quantitat de múscul. Per llençar aquests excés de pesos si no saps quin exercici fer, has de es recomana consultar amb l'instructor. Cardio ja que és la manera més ràpida de perdre pes us serà útil canviar a exercicis.

L'exercici augmenta l'Edema en el cos?

L'exercici permet consumir més fluids i per tant, condueix a un major contingut de fluids en el cos. Però aquest pes o fer-te semblar que no estàs perdent pes, però no vas a No ho és. A més, moltes persones són més recomana beure massa aigua. De vegades beure massa aigua és dolent per a tu pot tornar amb efectes i permetre't guanyar pes en lloc de perdre pes. Per dia consumir grans quantitats d'aigua pot conduir a la retenció i inflor de l'aigua. El seu cos manté el procés natural de curació durant l'exercici líquid evitar consumir més aigua de l'habitual durant l'exercici i tractar de prendre fluids poc però sovint.

Faig exercici però no puc perdre pes és insomni?

No dormir prou tot i fer exercici o un cicle de son irregular pot augmentar els nivells de cortisol del cos. S'ha demostrat que els nivells de cortisol augmenten els senyals de fam, la qual cosa conduirà a menjar més del que el seu cos requereix. Necessites tenir prou hores de son per mantenir els nivells de cortisol del teu cos i ajudar-te a seguir la teva rutina d'exercicis. Podeu assolir fàcilment el vostre objectiu de pèrdua de pes seguint les recomanacions anteriors i continuant el vostre règim d'exercicis. Assegureu-vos de seguir regularment els vostres exercicis, evitar aliments poc saludables, evitar l'estrès, dormir a temps, beure prou aigua i mai perdre l'esperança que us posareu en forma. Si voleu, les maneres de perdre pes funcionaran en 1 setmana? La pèrdua de pes i meditar en una setmana es debilita? També podeu revisar els articles titulats Pèrdua de pes a través de la meditació.

Font