Fordele ved britisk karbonat (Hvor og hvordan man bruger karbonat)

I denne artikel om fordele og anvendelser af britisk karbonat vil vi tale om de videnskabeligt dokumenterede virkninger af bagepulver på hinanden fra hinanden.

Fordele og brug af britisk karbonat Felter

Britisk karbonat, også kendt som natriumbicarbonat, gør dej udbredt i prægning. Dette skyldes det faktum, at det er af en grundlæggende struktur. Det interagerer med syre, hvilket får kuldioxid til at blive frigivet, hvilket får dejen til at det gør det muligt for luftbobler at danne sig i det. Bortset fra det, britisk karbonat det stopper ikke ved at tælle fordelene.

Britisk karbonat i dit hjem til følgende formål du kan drage fordel af det.

Fordele ved britisk karbonat til halsbrand

Meget god til problemer som halsbrand eller refluks karbonat er ineffektivt ved at neutralisere mavesyre, kilden til sådanne problemer Gør. På denne måde elimineres det brændende problem. Alt du skal gøre er at sætte en teskefuld britisk karbonat i et glas vand og at drikke efter blanding.

Du kan gurgle med karbonat til oral rengøring og sundhed

Sæt en halv teskefuld karbonat i en halv kop varmt vand og bland og gurgle og spytte i et par minutter med dette vand. Det vil være godt for dårlig ånde, vil det gøre dine tænder hvidere, og det vil være godt for forfald og mund sår.

Karbonat til sår inde i munden, dvs.

Agter sår er små, smertefulde sår, der kan opstå inde i munden. De smitter ikke, men de gør dig ked af det. Britiske karbonat mundskyl er en stor beroligende for smerter forårsaget af sår i munden, en undersøgelse har fundet. Du kan gurgle britisk karbonat ved hjælp af opskriften i det foregående afsnit. Skyl munden med denne blanding en gang om dagen, indtil mundsåret heler.

En af fordelene ved british karbonat er tænder Det er kridtning

Britisk karbonat er et populært middel til tandblegning. Mange Undersøgelsen viste, at tandpasta indeholdende britisk karbonat kunne bruges til at blege tænder og det har vist sig at være bedre end britisk karbonatfri tandpasta at fjerne. Fordi strukturen af britisk karbonat det har både antibakterielle egenskaber og gulning af tænderne ved at opløse de caulysive stoffers molekylære strukturer.

Fordele ved britisk karbonat mod lugten af sved

Overraskende nok er menneskelig sved lugtfri. Sved, det er bare lugter efter at være blevet revet fra hinanden af bakterier under armhulen. Denne bakterier spiser din sved og gøre det til sure og duftende affaldsprodukter. Denne derfor opstår lugten af sved. Hvis du vil lave britisk karbonat som et pulver hvis du anvender det på dine armhuler, vil det dræbe bakterierne der, lugten af sved og du vil blive frelst. Sørg dog for at undgå overforbrug.

Britisk karbonat øger muskel udholdenhedstid

Britisk karbonat, også kendt som natriumbicarbonat, er en populær tilhænger blandt atleter. Nogle undersøgelser viser, at britisk karbonat kan hjælpe dig med at forbedre din præstation i længere tid, især under anaerob øvelser såsom høj intensitet træning og løb.

Under høj intensitet motion, begynder dine muskelceller til at producere mælkesyre, som er ansvarlig for den brændende fornemmelse, du får under træning. Mælkesyre kan også sænke pH inde i cellerne, forårsager dine muskler til at blive træt.

Britisk karbonat har en høj pH-udledning, hvilket betyder, at kan hjælpe dig med at forsinke din træthed og motion i længere tid giver dig mulighed for at gøre det.

Det er også uundværligt for at lindre kløende hud og solforbrændinger

Britisk karbonat bad anbefales at lindre kløende hud. Disse bade er særligt effektive til kløe forårsaget af insektbid og bistik.

Derudover kan britisk karbonat bruges til at fjerne kløe fra forbrændinger det kan også hjælpe med at lindre. Også gerne majsstivelse og havregryn når det kombineres med andre materialer, bliver det en mere effektiv creme.

At bade i en britisk karbonat, tage en varm spand vand Tilsæt 1-2 kopper britisk karbonat. Vask med dette vand og området med kløe vaskes grundigt. For mere specielle områder, britisk karbonat og du kan oprette en pasta med lidt vand.

Fordelene ved british karbonat er også godt for hård hud Kommer

Hård, krebsdyr forårsaget af langvarig friktion eller tryk hudpler. Hyppig gang i begyndelsen af aktiviteter, der fører til typiske hård hud at gøre, at beskæftige sig med tungt arbejde eller sport. Hård hud er altid alvorlige selvom de ikke er det, kan de forårsage smerte og ubehag, når der påføres pres på dem.

Interessant nok har forskning vist, at med britisk karbonat, hård hud gennemblødt i blandet vand gradvist blødgøre, deres smerte falder og at de har tendens til at forbedre sig.

Britisk karbonat kronisk nyresygdom Kan bremse dens fremskridt

Mennesker med kronisk nyresygdom langsomt de mister deres funktion. Nyrerne er meget vigtige, fordi de er i blodet. de hjælper med at fjerne overskydende affald og vand. Det er også kalium. de bidrager til at afbalancere vigtige mineraler som natrium og calcium.

Forskning har vist, at bagepulver, dvs. kan hjælpe med at bremse dens fremskridt. 134 med KBH natriumbicarbonat (britisk karbonat) i en undersøgelse, der fokuserede på voksne sandsynligheden for at udvikle nyresvigt, dem, der ikke tager kosttilskud hurtigt falder til et niveau på under 36 % sammenlignet med er blevet set.

I brugen af karbonat måles det imidlertid fuldstændigt og du er nødt til at handle. Overdrevent karbonatforbrug kan tilskrives strukturen i forskellige organer og kan beskadige dens funktioner.

Britisk karbonat i nogle kræftbehandlinger Fordele

Kræft er den næststørste dødsårsag på verdensplan. Normalt kræft behandles med kemoterapi, som bremser eller stopper væksten af sine celler. Normalt vokser og deler kræftceller sig hurtigt.

Karbonats rolle i kræftbehandling

Nogle undersøgelser har vist, at bagepulver er en kemoterapi stof. det viser, at det kan hjælpe det med at arbejde mere effektivt. Britiske karbonat kan gøre miljøet mindre surt på en måde, som tumorer ikke kan lide og det hjælper med kemoterapi behandlinger.

Brug af karbonat som biprodukt i kræftbehandling Der er kun udført dyreforsøg på for at beskrive de positive virkninger på mennesker, der resultaterne af forsøgene er også nødvendige.

At slippe af med dårlig lugt i køleskabet Naturlig metode

Nogle gange, når du åbner dit køleskab, du lugter dårligt Du kan have følt det komme. Kilden til lugten er nok det, der venter i skabet. det er forårsaget af mad og mad, der begynder at rådne.

Heldigvis kan britisk karbonat hjælpe med at opdatere et duftende køleskab ved at neutralisere dårlige lugte. I stedet for at maskere lugte interagerer karbonat med olfaktoriske partikler og ødelægger dem. For at opfriske lugten af skabet skal du bruge en beholder med britisk karbonat og bagsiden af dit køleskab for at neutralisere dårlige lugte Sted.

Fordele ved British Carbonate som Room Parfume der er også

Ikke alle kommercielle luftfriskere eliminerer dårlig lugt. I stedet udskiller nogle lugtmolekyler, der kun maskerer dårlige lugte. Derudover giver de fleste luftfriskere dig ikke besked om hele deres indhold, kun 10% af dem får halvdelen af indholdet. Meget skadelige kemikalier findes også i dette indhold.

Parfume fra karbonat

Britisk karbonat er det bedste alternativ til at erstatte købte kommercielle værelse parfume. Som vi nævnte i kabinettets lugte, klæber det til partiklerne, der forårsager lugt, forstyrrer og ødelægger deres struktur. Oprettelse af en rensende værelse parfume med britisk karbonat Materialer, du skal bruge til:

 • En lille krukke
 • Omkring en tredjedel af en kop engelsk Karbonat
 • En duftende olie essens
 • Et stykke stof eller papir
 • Et stykke reb eller tråd

Tilsæt britisk karbonat og æteriske olier til krukken. Dæk med klud eller papir, og fastgør derefter dækslet med et reb. Så krukken ryste og kluden bliver våd. Så, som kluden tørrer, lejlighedsvis krukke Ryste.

Bortset fra det, britisk karbonat De felter, du kan bruge, er

Som du kan se, stopper fordelene ved britisk karbonat ikke ved at tælle, men du kan også drage fordel af de fordele, der er anført ovenfor, samt virkningen af britisk karbonat i områderne nedenfor.

Områder for anvendelse af karbonat

 • Kan blege dit vasketøj
 • Det kan også bruges som køkkenrenser
 • Ovnrensning
 • Brændte gryder og tepotter i polering
 • Sådan rengøres farvede kaffekopper
 • At polere farvet marmor
 • Sådan fjernes oliepletter
 • Til køkkenfliser
 • Til tilstoppede dræn
 • Polering sværtet sølv
 • Rengøring af indersiden af mikrobølger
 • Fjernelse af lugten af skrald
 • Stædig fjerner tæppepletter
 • Bruges også som Multipurpose Badeværelse Cleaner
 • Rengøring badeværelse fliser
 • Rengøring af toiletter
 • Rengøring af brusekabinen
 • I badekar
 • Polering badeværelse dræn
 • Desinficering af frugt og grøntsager
 • Rengøring af ukrudt
 • Sådan fjerner du skolugt

Hvis du ønsker det, kan du også gennemgå vores artikel med titlen Naturlægemidler derhjemme for at lindre dårlig ånde.

Britisk karbonat på wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Sodyum_bikarbonat