Fördelar med brittisk karbonat (var och hur man använder karbonat)

I den här artikeln om fördelarna och användningen av brittiskt karbonat kommer vi att prata om de vetenskapligt bevisade effekterna av att baka läsk på varandra från varandra.

Fördelar och användning av brittisk karbonat Fält

Brittiskt karbonat, även känt som natriumbikarbonat, gör degar används ofta vid prägning. Detta beror på det faktum att det är av en grundläggande struktur. Det interagerar med syra, vilket gör att koldioxid frigörs, vilket gör att degen det tillåter luftbubblor att bildas i den. I övrigt, brittiskt karbonat Det slutar inte med att räkna fördelarna.

Brittisk karbonat i ditt hem för följande ändamål du kan dra nytta av det.

Fördelar med brittisk karbonat till halsbränna

Mycket bra för problem som halsbränna eller reflux karbonat är ineffektivt genom att neutralisera magsyran, källan till sådana problem Gör. På detta sätt elimineras det brinnande problemet. Allt du behöver göra är att sätta en tesked brittiskt karbonat i ett glas vatten och att dricka efter att ha blandat ihop.

Du kan gurgla med karbonat för munrengöring och hälsa

Lägg en halv tesked karbonat i en halv kopp varmt vatten och blanda och gurgla och spotta i några minuter med detta vatten. Det kommer att vara bra för dålig andedräkt, det kommer att göra dina tänder vitsare och det kommer att vara bra för förfall och munsår.

Karbonat för sår inuti munnen, dvs aphths

Akterskador är små, smärtsamma sår som kan uppstå inuti munnen. De smittar inte, men de gör dig smärtsam. Brittisk karbonat munvatten är ett stort lugnande medel för smärta orsakad av munsår, har en studie funnit. Du kan gurgla brittiskt karbonat med receptet i föregående avsnitt. Skölj munnen med denna blandning en gång om dagen tills munsåret läker.

En av fördelarna med brittisk karbonat är tänder Det är blekning

Brittisk karbonat är ett populärt botemedel mot tandblekning. Många Studien fann att tandkräm som innehåller brittiskt karbonat kunde användas för att bleka tänder och Det har visat sig vara bättre än brittisk karbonatfri tandkräm att ta bort. Därför att strukturera av brittisk karbonat den har både antibakteriella egenskaper och gulfärgning av tänderna genom att lösa upp de molekylära strukturerna hos de kaulysiva ämnena.

Fördelar med brittiskt karbonat mot lukten av svett

Förvånansvärt nog är mänsklig svett luktfri. Svett, det är bara luktar efter att ha slitits sönder av bakterier under armhålan. Detta bakterier äter din svett och förvandlar den till sura och doftande avfallsprodukter. Detta därför uppstår lukten av svett. Om du ska göra brittiskt karbonat som ett pulver om du applicerar det på armhålorna kommer det att döda bakterierna där, lukten av svett och du kommer att bli räddad. Se dock till att undvika överanvändning.

Brittisk karbonat ökar muskel uthållighetstiden

Brittisk karbonat, även känd som natriumbikarbonat, är en populär supporter bland idrottare. Viss forskning visar att brittisk karbonat kan hjälpa dig att förbättra dina prestationer längre, särskilt under anaeroba övningar som högintensiv träning och löpning.

Under högintensiv träning börjar dina muskelceller producera mjölksyra, vilket är ansvarigt för den brännande känslan du får under träning. Mjölksyra kan också sänka pH inuti celler, vilket gör att musklerna blir trötta.

Brittiskt karbonat har ett högt pH-medel, vilket innebär att kan hjälpa dig att fördröja din trötthet och träna längre låt dig göra det.

Det är också oumbärligt för att lindra kliande hud och solbränna

Brittiskt karbonatbad rekommenderas för att lugna kliande hud. Dessa bad är särskilt effektiva vid klåda orsakad av insektsbett och bistick.

Dessutom kan brittiskt karbonat användas för att avlägsna klåda från brännskador det kan också hjälpa till att lugna. Även som majsstärkelse och havregryn i kombination med andra material blir det en effektivare kräm.

För att bada i ett brittiskt karbonat, ta en varm hink med vatten Tillsätt 1-2 koppar brittiskt karbonat. Tvätta med detta vatten och området med klåda tvättas noggrant. För mer speciella områden, brittisk karbonat och du kan skapa en pasta med lite vatten.

Fördelarna med brittisk karbonat är också bra för calluses Kommer

Calluses, hårt, kräftdjur som orsakas av långvarig friktion eller tryck hudfläckar. Frekvent promenad i början av aktiviteter som leder till typiska calluses att göra, att hantera tungt arbete eller sport. Calluses är alltid allvarliga även om de inte är det, kan de orsaka smärta och obehag när tryck appliceras på dem.

Intressant nog har forskning visat att med brittiskt karbonat, calluses blötläggs i blandat vatten gradvis mjuknar, deras smärta minskar och att de tenderar att förbättras.

Brittisk karbonat kronisk njursjukdom Kan bromsa dess framsteg

Personer med kronisk njursjukdom långsamt de förlorar sin funktion. Njurarna är livsviktiga eftersom de är i blodet. de hjälper till att avlägsna överflödigt avfall och vatten. Det är också kalium. de hjälper till att balansera viktiga mineraler som natrium och kalcium.

Forskning har visat att bakpulver, det vill säga karbonat, är kan bidra till att bromsa dess framsteg. 134 med KBH natriumbikarbonat (brittiskt karbonat) i en studie som fokuserade på vuxna sannolikheten för att utveckla njursvikt, de som inte tar kosttillskott snabbt sjunker till nivåer på mindre än 36% jämfört med människor har setts.

Vid användning av karbonat mäts den dock absolut och Du måste agera. Överdriven kolatförbrukning kan hänföras till strukturen hos olika organ och kan skada dess funktioner.

Brittiskt karbonat i vissa cancerbehandlingar Fördelar

Cancer är den näst vanligaste dödsorsaken i världen. Vanligtvis behandlas cancer med kemoterapi, vilket saktar ner eller stoppar tillväxten av dess celler. Normalt växer och delar sig cancerceller snabbt.

Karbonatens roll i cancerbehandling

Viss forskning har visat att bakpulver är ett kemoterapiläkemedel. Det visar att det kan hjälpa det att fungera mer effektivt. Brittiska karbonat kan göra miljön mindre sur på ett sätt som tumörer inte gillar och det hjälper till med kemoterapibehandlingar.

Användning av karbonat som biprodukt vid cancerbehandling Endast djurförsök har utförts på för att beskriva de positiva effekterna på människor Resultaten av experimenten behövs också.

För att bli av med dåliga lukter i kylskåpet Naturlig metod

Ibland när du öppnar kylskåpet luktar det illa Du kanske kände det komma. Källan till de här dofterna är nog det som väntar i garderoben. det orsakas av mat och mat som börjar ruttna.

Lyckligtvis kan brittiskt karbonat hjälpa till att uppdatera ett doftande kylskåp genom att neutralisera dåliga lukter. Istället för att maskera lukt interagerar karbonat med luktpartiklar och förstör dem. För att fräscha upp lukten av skåpet, använd en behållare med brittiskt karbonat och baksidan av kylskåpet för att neutralisera dålig lukt Plats.

Fördelar med brittisk karbonat som rumsparfym det finns också

Inte alla kommersiella luftfräsare eliminerar dålig lukt. Istället utsöndrar vissa luktmolekyler som bara döljer dåliga lukter. Dessutom meddelar de flesta luftfräsare dig inte om hela innehållet, bara 10% av dem får hälften av innehållet. Mycket skadliga kemikalier finns också i detta innehåll.

Parfym från karbonat

Brittisk karbonat är det bästa alternativet för att ersätta köpta kommersiella rumsparfymer. Som vi nämnde i skåpets lukter fastnar det på partiklarna som orsakar lukt, stör och förstör deras struktur. Skapa en renande rumsparfym med brittiskt karbonat Material du behöver för:

 • En liten burk
 • Ungefär en tredjedel av en kopp engelska Karbonat
 • En doftande olje essens
 • Ett tygstycke eller papper
 • En bit rep eller vajer

Tillsätt brittiskt karbonat och eteriska oljor till burken. Täck med tyg eller papper och fäst sedan locket med ett rep. Sedan burken skaka och tyget blir vått. Sedan, när tyget torkar, den tillfälliga burken Skaka.

I övrigt, brittiskt karbonat De fält du kan använda är

Som ni kan se stannar fördelarna med brittiskt karbonat inte vid räkning, men du kan också dra nytta av de fördelar som anges ovan, liksom effekterna av brittisk karbonat i områdena nedan.

Användningsområden för karbonat

 • Kan bleka din tvätt
 • Det kan också användas som en köksrengöringsmedel
 • Ugnsrengöring
 • Brända krukor och tekannor i polering
 • För att rengöra färgade kaffekoppar
 • För att polera färgad marmor
 • Så här tar du bort oljefläckar
 • För köksplattor
 • För tilltäppta handfat
 • Polera svart silver
 • Rengöring av insidan av mikrovågsugnar
 • Ta bort lukten av sopor
 • Envis tar bort mattfläckar
 • Används även som multifunktionell badrumsrengöringsmedel
 • Rengöring av badrumsplattor
 • Rengöring av toaletter
 • Rengöring av duschkabinen
 • I badkar
 • Polera badrumshandfat
 • Desinficering av frukt och grönsaker
 • Rengöring av rensa
 • Hur man tar bort skolukt

Om du vill kan du också granska vår artikel med titeln Natural Herbal Remedies at Home to Relieve Bad Breath.

Brittisk karbonat på wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Sodyum_bikarbonat