Voordelen van Brits carbonaat (waar en hoe carbonaat te gebruiken)

In dit artikel over de voordelen en toepassingen van Brits carbonaat zullen we het hebben over de wetenschappelijk bewezen effecten van zuiveringszout op elkaar.

Voordelen en gebruik van Brits carbonaat Velden

Brits carbonaat, ook bekend als natriumbicarbonaat, maakt deeg wijd gebruikt in embossing. Dit komt door het feit dat het van een basisstructuur is. Het interageert met zuur, waardoor kooldioxide vrijkomt, waardoor het deeg het laat luchtbellen zich erin vormen. Anders dan dat, brits carbonaat Het stopt niet bij het tellen van de voordelen.

Brits carbonaat in uw huis voor de volgende doeleinden Je er gebruik van maken.

Voordelen van Brits carbonaat tot brandend maagzuur

Zeer goed voor problemen zoals brandend maagzuur of reflux carbonaat is ineffectief door maagzuur te neutraliseren, de bron van dergelijke problemen Maakt. Op deze manier wordt het brandende probleem geëlimineerd. Het enige wat je hoeft te doen is. doe een theelepel Brits carbonaat in een glas water en om te drinken na het mengen.

U gorgelen met carbonaat voor orale reiniging en gezondheid

Doe een halve theelepel carbonaat in een half kopje warm water en meng en gorgel en spuug een paar minuten met dit water. Het zal goed zijn voor een slechte adem, het zal je tanden witter maken en het zal goed zijn voor verval en mondzweren.

Carbonaat voor wonden in de mond, d.w.z. aften

Achterwonden zijn kleine, pijnlijke zweren die in uw mond kunnen voorkomen. Ze zijn niet besmettelijk, maar ze zijn pijnlijk genoeg om je van streek te maken. Brits carbonaat mondwater is een geweldig kalmerend middel voor pijn veroorzaakt door mond zweren, een studie heeft gevonden. Je Brits carbonaat gorgelen met behulp van het recept in de vorige sectie. Spoel uw mond één keer per dag met dit mengsel totdat de mondwond geneest.

Een van de voordelen van Brits carbonaat is tanden Het wordt wit.

Brits carbonaat is een populaire remedie voor het bleken van tanden. Veel Uit de studie bleek dat tandpasta met Brits carbonaat kon worden gebruikt om tanden en het is bewezen beter te zijn dan Britse carbonaatvrije tandpasta om te verwijderen. Omdat de structuur van Brits carbonaat het heeft zowel antibacteriële eigenschappen als vergeling van de tanden door de moleculaire structuren van de veroorzakers op te lossen.

Voordelen van Brits carbonaat tegen de geur van zweet

Verrassend genoeg is menselijk zweet geurloos. Zweet, het is gewoon. ruikt na verscheurd te zijn door bacteriën onder je oksel. Dit bacteriën eten je zweet op en maken er zure en geurige afvalstoffen van. Dit daarom treedt de geur van zweet op. Als je Brits carbonaat gaat maken als een poeder. als je het op je oksels aanbrengt, zal het de bacteriën daar doden, de geur van zweet En je zult gered worden. Zorg er echter voor dat u overmatig gebruik vermijdt.

Brits carbonaat verhoogt de duurtijd van de spieren

Brits carbonaat, ook bekend als natriumbicarbonaat, is een populaire supporter onder atleten. Sommige onderzoeken tonen aan dat Brits carbonaat u kan helpen uw prestaties langer te verbeteren, vooral tijdens anaërobe oefeningen zoals training met hoge intensiteit en hardlopen.

Tijdens intensieve oefeningen beginnen uw spiercellen melkzuur te produceren, dat verantwoordelijk is voor het branderige gevoel dat u krijgt tijdens het sporten. Melkzuur kan ook de pH in cellen verlagen, waardoor je spieren moe worden.

Brits carbonaat heeft een hoge pH, wat betekent dat kan u helpen uw vermoeidheid en lichaamsbeweging langer uit te stellen toestaan dat u dit doet.

Het is ook onmisbaar voor het verlichten van jeukende huid en zonnebrand

Brits carbonaatbad wordt aanbevolen om jeukende huid te kalmeren. Deze baden zijn vooral effectief bij jeuk veroorzaakt door insectenbeten en bijensteken.

Bovendien kan Brits carbonaat worden gebruikt om jeuk van brandwonden te verwijderen het kan ook helpen om te kalmeren. Ook zoals maïzena en havermout in combinatie met andere materialen wordt het een effectievere crème.

Om te baden in een Brits carbonaat, neem je een warme emmer water Voeg 1-2 kopjes Brits carbonaat toe. Was met dit water en het gebied met jeuk grondig gewassen. Voor meer speciale gebieden, britse carbonaat en je een pasta maken met wat water.

Voordelen van Brits carbonaat zijn ook goed voor eelt Komt

Eelt, hard, schaaldieren veroorzaakt door langdurige wrijving of druk huidvlekken. Frequent wandelen aan het begin van activiteiten die leiden tot typisch eelt om te doen, om te gaan met zwaar werk of sport. Eelt is altijd ernstig hoewel ze dat niet zijn, kunnen ze pijn en ongemak veroorzaken wanneer er druk op hen wordt uitgeoefend.

Interessant is dat onderzoek heeft aangetoond dat met Brits carbonaat, het eelt gedrenkt in gemengd water wordt geleidelijk zachter, hun pijn neemt af en dat ze de neiging hebben om te verbeteren.

Britse carbonaat chronische nierziekte Kan de voortgang vertragen

Mensen met chronische nierziekte langzaam ze verliezen hun functie. De nieren zijn van vitaal belang omdat ze in het bloed zitten. ze helpen overtollig afval en water te verwijderen. Het is ook kalium. ze helpen belangrijke mineralen zoals natrium en calcium in evenwicht te brengen.

Onderzoek heeft aangetoond dat bakpoeder, d.w.z. carbonaat, kan helpen de voortgang te vertragen. 134 met KBH natriumbicarbonaat (Brits carbonaat) in een studie die zich richtte op volwassenen de kans op het ontwikkelen van nierfalen, degenen die geen supplementen nemen snel dalend tot een niveau van minder dan 36% in vergelijking met mensen is gezien.

Bij het gebruik van carbonaat wordt het echter absoluut gemeten en Je moet handelen. Overmatig carbonaatverbruik kan worden toegeschreven aan de structuur van verschillende organen en kan de functies beschadigen.

Brits carbonaat in sommige kankerbehandelingen Voordelen

Kanker is wereldwijd de tweede belangrijkste doodsoorzaak. Meestal wordt kanker behandeld met chemotherapie, die de groei van de cellen vertraagt of stopt. Normaal gesproken groeien en delen kankercellen snel.

De rol van carbonaat bij kankerbehandeling

Sommige onderzoeken hebben aangetoond dat bakpoeder een chemotherapiemedicijn is. het laat zien dat het kan helpen effectiever te werken. Britse carbonaat kan het milieu minder zuur maken op een manier die tumoren niet leuk vinden en dat helpt bij chemotherapiebehandelingen.

Gebruik van carbonaat als bijproduct bij de behandeling van kanker Er zijn alleen dierproeven uitgevoerd op de om de positieve effecten op mensen de resultaten van de experimenten zijn ook nodig.

Om zich te ontdoen van slechte geuren in de koelkast Natuurlijke methode

Soms als je je koelkast opent, ruik je slecht. Je hebt het misschien gevoeld aankomen. Waarschijnlijk is de bron van deze geuren wat er in de kast wacht. het wordt veroorzaakt door voedsel en voedsel dat begint te rotten.

Gelukkig kan Brits carbonaat helpen bij het opfrissen van een geurige koelkast door slechte geuren te neutraliseren. In plaats van geuren te maskeren, werkt carbonaat samen met reukdeeltjes en vernietigt ze. Om de geur van de kast op te frissen, gebruikt u een container met Brits carbonaat en de achterkant van je koelkast om slechte geuren te neutraliseren Plaats.

Voordelen van British Carbonate als Kamerparfum er zijn ook

Niet alle commerciële luchtverfrissers elimineren slechte geuren. In plaats daarvan scheiden sommige geurmoleculen af die alleen slechte geuren maskeren. Bovendien stellen de meeste luchtverfrissers je niet op de hoogte van hun volledige inhoud, slechts 10% van hen krijgt de helft van de inhoud. Zeer schadelijke chemicaliën zijn ook te vinden in deze inhoud.

Parfum van carbonaat

Brits carbonaat is het beste alternatief om gekochte parfums in de commerciële ruimte te vervangen. Zoals we al zeiden in de geuren van de kast, kleeft het aan de deeltjes die geuren veroorzaken, hun structuur verstoren en vernietigen. Een reinigingskamerparfum maken met Brits carbonaat Materialen die u nodig heeft voor:

 • Een kleine pot
 • Ongeveer een derde van een kopje Engels Carbonaat
 • Een geurige olie-essence
 • Een stuk doek of papier
 • Een stuk touw of draad

Voeg Brits carbonaat en etherische oliën toe aan de pot. Dek af met doek of papier en bevestig de hoes vervolgens met een touw. Dan de pot. schudden en de doek wordt nat. Dan, als de doek droogt, af en toe een pot Schudden.

Anders dan dat, brits carbonaat De velden die u gebruiken zijn

Zoals u zien, stoppen de voordelen van Brits carbonaat niet bij het tellen, maar u ook profiteren van de hierboven genoemde voordelen, evenals de impact van Brits carbonaat in de onderstaande gebieden.

Gebruiksgebieden van carbonaat

 • Kan uw was witter maken
 • Het kan ook worden gebruikt als keukenreiniger
 • Oven schoonmaken
 • Gebrande potten en theepotten in het polijsten
 • Om bevlekte koffiekopjes schoon te maken
 • Om gekleurd marmer te polijsten
 • Olievlekken verwijderen
 • Voor keukentegels
 • Voor verstopte gootstenen
 • Polijsten zwartgeblakt zilver
 • Het schoonmaken van de binnenkant van magnetrons
 • De geur van afval verwijderen
 • Hardnekkig verwijdert tapijtvlekken
 • Ook gebruikt als multifunctionele badkamerreiniger
 • Badkamertegels reinigen
 • Toiletten schoonmaken
 • Schoonmaken van de douchecabine
 • In badkuipen
 • Polijsten badkamer wastafels
 • Desinfecteren van groenten en fruit
 • Onkruidreiniging
 • Hoe schoengeuren te verwijderen

Als u wilt, u ook ons artikel met de titel Natuurlijke kruidenremedies thuis bekijken om slechte adem te verlichten.

Brits carbonaat op wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Sodyum_bikarbonat