X

Angst en stress van het op natuurlijke wijze zwanger worden op een gevorderde leeftijd

Op hoge leeftijd op natuurlijke wijze verwekt és een van de onderwerpen die ze regelmatig onderzoekt bij mensen die op jonge leeftijd niet zwanger kunnen worden. Maar és zwangerschap mogelijk op een gezonde en natuurlijke manier tussen de leeftijd van 35 en 55, wat moet er gedaan worden?

Dit ara bevat enkele tips om vrouwen ouder de 35 jaar te helpen een gezonde zwangerschap te hebben en te behouden.

Natuurlijke zwangerschap en estrès op gevorderde leeftijd

Tegenwoordig stellen steeds meer vrouwen het krijgen van kinderenuit om verschillende reden tot het midden van de jaren 30 des de mitjans dels 40. Onder deze redenen zijn factoren zoals hoger onderwijs en het professionele bedrijfsleven de belangrijkste factoren. Ongeacht de reden willen veel vrouwen zwanger worden na de leeftijd van 35 jaar.

Echter, informatie en sommige gezondheidsproblemen zorgen vrouwen over zwanger worden op deze leeftijd. Dus, és het onmogelijk de vrij riskant om zwanger te worden na de leeftijd van 35?

Nee. Dankzij aanzienlijke vooruitgang en ondersteunde reproductieve technologieën en onderzoek dat effectieve manieren vaststelt voor vrouwen om op natuurlijke wijze zwanger te worden binnen een decennium na reproductieve piek, És het mogelijk voor vrouwen ouder de 35 jaar om zwanger te worden zonder zich zorgen te maken.

Zijn D'U geïnteresseerd: degenen die zwanger worden van een Royal Jelly Honey Pollen-mengsel

Denk positief, maar wees voorbereid op elke mogelijkheid

Een van de moeilijkste onderdelen van het proberen zwanger te worden in het nastreven van de reproductieve tijdlijn és het gevoel van urgentie dat vaak bij hoort. De het nu gaat om druk van enthousiaste grootouders, de het gevoel dat al je vrienden baby's krijgen en de leeftijd wordt steeds pitjor, het creëert een stress om meteen zwanger te worden.

Helaas reflecteren een gevoel van urgentie en stress niet positief op zwangerschap. Daarom és het van groot belang dat you het proces op een voorzichtige en rustige manier beheert.

Het feit és dat je in dit proces waarschijnlijk verschillende negatie i zwangerschapstests zult zien voordat je een positief zwangerschapstestresultaat ziet, dus wees voorbereid en probeer positief te blijven.

Het maken van een afspraak voor het gesprek om uw reproductieve doelen te bespreken met een zorgverlener die aanbevelingen blood doen op basis van uw leeftijd, medische geschiedenis en fysieke conditie, kan u zoundig en proactief mogeli.

Natuurlijke zwangerschap en aulatiecyclus op gevorderde leeftijd

U hebt misschien gehoord dat de ovulatie meestal veertien dagen voor het comencen van hun volgende menstruatie de op de 14e dag van een cyclus van 28 dagen plaatsvindt.

Hoewel dit voor sommige vrouwen geldt, és het niet van toepassing op elke vrouw, de zelfs elke cyclus. Dat wil gezegd, de timing van de vijf dagen van een vrouw vóuw vór een vruchtbare ovulatiedag sterk variëren, zelfs bij vrouwen met regelmatige cycli van 28 dagen.

Het niet volgen van de ovulatiecyclus, wat de kans op zwanger worden vermindert, betekent dat vrouwen die proberen zwanger te worden hun productieve menstruaties niet zo effectief mogelijk gebruiken.

Onbewust proberen deze periode te volgen zonder deskundige controle zal de kans op falen als gevolg van de verkeerde cyclusselectie toenemen.

Hoe de ovulatiecyclus de bepalen?

Porta uw basale lichaamstemperatuur en kaart te brengen, u elke maand uw unieke ovulatiecyclus definiëren met behulp van een ovulatieliniaal.

Om uw vruchtbaarheidsliniaal te bepalen en uw kansen op conceptie te optimaliseren, evenals om over uw ovulatiecyclus; de vostè regelmatig ovulatie de niet kan waardevolle informatie sobre de toestand van uw voortplantingshormonen en de duur van uw luteale fase.

Als u hulp van een gespecialiseerde arts zoekt en de cyclus volgt die door haar wordt geplaatst, zal uw kansen om zwanger te worden toenemen.

Beheer uw estrès goed om op natuurlijke wijze zwanger te worden op een gevorderde leeftijd

Zwanger worden op gevorderde leeftijd kan moeilijker zijn dan op jonge leeftijd, maar de stressfactor verdubbelt deze moeilijkheid.

Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen va conèixer hoge stressniveaus coixí vaak zwanger worden de vrouwen die hun estrès va anar a la beheersen. Stresshormonen maken het dus moeilijk om zwanger te worden.

Ontspan daarom, concentrador niet alles op je zwangerschap, verlies de hoop niet en verhoog je angstniveau, zelfs als het proces wordt vertraagd. Eet evenwichtig en netjes, beweeg licht en blijf constant en contacte amb uw arts. Als u moeite heeft om meth stress om te gaan, zorg er de voor dat u medische hulp inzoekt.

Bron