Els danys de menjar all durant l'embaràs causen avortaments?

Qüestions com quins són els danys de menjar all durant l'embaràs són algunes de les qüestions sobre les que tenen curiositat les mares expectants. Quants alls has de menjar durant l'embaràs? Quins són els beneficis i els efectes secundaris de menjar all durant l'embaràs? Hem investigat les respostes a les preguntes per a tu.

Quins són els danys de menjar all durant l'embaràs?

Consumir all durant l'embaràs pot tenir alguns efectes secundaris, però menjar all en la seva decisió i de manera equilibrada no fa cap mal durant l'embaràs. No obstant això, és possible que experimentis algunes conseqüències desagradables, especialment si consumeixes molt d'all en el segon i tercer trimestre d'embaràs. Per tant, definitivament ha de consultar al seu metge sobre la quantitat d'all que pot menjar durant l'embaràs.

Quant d'all es pot menjar durant l'embaràs?

En general durant l'embaràs, es poden menjar amb seguretat de dos a quatre grans d'all cada dia. Això significa uns 600-1.200 mg d'extracte d'all, 0,03-0,12 ml d'oli essencial d'all, 5 ml d'all. També es poden prendre pastilles suplementades obtingudes a partir de 400 mg d'extracte d'all no més de tres vegades al dia. Però intenta no utilitzar pastilles d'all artificial i extractes d'all embotellat per si de cas.

Beneficis de menjar all durant l'embaràs

L'all per a tothom té molts beneficis per a la salut, però aquests beneficis es tornen encara més acusats durant l'embaràs. Alguns beneficis de l'all per al nostre cos en general són:

  • L'all redueix el risc d'hipertensió arterial. La pressió arterial alta o preeclàmpsia és una cosa que pateix una de cada deu dones embarassades. En consumir all, es pot reduir el risc de tenir hipertensió arterial i alts nivells de proteïnes en l'orina.
  • Menjar all pot augmentar el pes del nadó. La investigació demostra que si menges all, el teu nadó és molt menys propens a néixer sota pes o prematur, ja que no conté all en la teva dieta. Els experiments també mostren que l'extracte d'all estimula el creixement de les cèl·lules placentals.
  • L'all té un efecte positiu en els problemes cardíacs i els nivells de colesterol. L'alisina que es troba a l'all redueix els nivells de colesterol i no permet que s'elevi per sobre de les normes. També actua com un aprimador de la sang que ajuda a prevenir l'ictus o l'infart de miocardi.
  • Si menges all regularment, et pot protegir de certs tipus de càncer, especialment del còlon. Menjar cebes, cebes i alls pot reduir molt el risc de càncer d'estómac i esòfag, han confirmat els científics.
  • L'all pot augmentar el seu sistema immunitari. Se sap que menjar all pot prevenir grip, refredats i altres malalties similars. Això és especialment important no només per a la vostra pròpia salut, sinó també per a la salut del petit nadó que creix dins vostre.
  • L'allicina en all pot ajudar a combatre les infeccions bacterianes. El microelement que hem esmentat anteriorment té propietats antifúngiques de l'allicina.
  • Menjar all pot evitar la caiguda del cabell. Algunes embarassades pateixen caiguda del cabell durant l'embaràs. Si vols protegir-te els cabells, només has de menjar una mica d'all.

Danys i efectes secundaris de menjar all durant l'embaràs

Com moltes coses bones de la vida, quan es consumeix excessivament i inconscientment, l'all té efectes secundaris nocius. Com hem comentat anteriorment entre els beneficis de l'all, l'all pot aprimar la sang. No obstant això, en alguns casos, això no és bo. Una altra cosa que has de saber és que els suplements d'all poden reaccionar amb insulina, així com alguns fàrmacs anticoagulants. Si menges massa all, ja t'arrisques a interrompre el teu sistema digestiu indefens. Això pot provocar problemes d'estómac durant l'embaràs, que definitivament no és una cosa que vulgueu.

És perjudicial menjar all amb l'estómac buit durant l'embaràs?

Una de les preguntes sobre el consum d'all durant l'embaràs és si consumir all a l'estómac buit serà perjudicial. No hi ha cap mal demostrat en empassar o menjar all a l'estómac buit durant l'embaràs, sempre que no estigui excedit. No obstant això, si vostè està en risc de diabetis o sagnat, limiti al màxim el consum d'all durant l'embaràs, o consulti amb el seu metge.

Menjar all durant l'embaràs causa un avortament?

Una altra preocupació habitual sobre el consum d'all durant l'embaràs és si l'all pot causar avortament. L'all pot fer-ho, atesos els seus possibles efectes secundaris. Però per a això és necessari consumir una quantitat bastant gran d'all. Per tant, seria l'opció més lògica no consumir més d'un o dos grans d'all per tenir un embaràs sa. Beneficis i danys d'empassar-se l'all en un estómac buit i els beneficis i els danys de l'all: què és bo per menjar all? també podeu revisar els articles titulats .

L'all causa un avortament?

Menjar una petita quantitat d'all no augmenta el risc d'avortament durant l'embaràs. No obstant això, menjar o empassar més de 3-4 grans d'all al dia en quantitats excessives pot augmentar el risc d'avortament.

Les dones embarassades poden empassar-se l'all amb l'estómac buit?

Es creu que empassar all en un estómac buit al dia no causarà cap dany, sempre que 2-3 dents no superin l'all durant l'embaràs. No obstant això, si vostè està en risc de sagnat o té diabetis, pot ser inconvenient per a vostè empassar-se all durant l'embaràs.
Quins són els danys de menjar all durant l'embaràs? Quant d'all es pot menjar durant l'embaràs. Empassar-se alls amb l'estómac buit durant l'embaràs provoca un avortament?

Font