Quins són els beneficis i els perjudicis de l'herba tarragonina? Planta de Tarragon en embaràs

Els beneficis i els danys de la gespa tarragonina tenen efectes importants que cal conèixer. La gespa del Tarragon, que té propietats bastant útils, també pot causar efectes secundaris nocius indesitjables si es consumeix de manera inconscient i excessiva. En els epígrafs següents s'inclouen detalls de qüestions com qui és objectivable a la gespa tarragonina i en quins casos té un efecte beneficiós.

Quins són els orígens, beneficis i danys de l'herba tarragonina?

Tarragon és una planta que pot arribar fins a 1 metre de la família de la xicoira. Les seves fulles llargues i primes són de color verd clar i brillant, i tenen flors de color groc. El nom de la planta deriva de la paraula drac 'Draconculus' i rep el nom pels seus efectes curatius en el tractament de mossegades de serps i altres animals verinosos. Tarragon és una de les plantes aromàtiques més utilitzades en la producció d'ingredients de cocció i conserves.

Quins són els beneficis de la gespa Tarragonina?

Tarragon té un temperament càlid i sec. Algunes propietats útils d'aquesta planta inclouen:

  • El tarragon és una gran font de ferro, calci i manganès i també conté potassi, magnesi i vitamines A i C.
  • Una de les característiques més importants del tarragoní és reduir el dolor de les dents i les genives, de fet, mastegar aquesta planta evita sagnar i curar les nafres bucals. Això es deu a una substància anomenada eugenol, que es troba en aquesta planta.
  • El tarragon és útil per al dolor articular i també millora el sagnat menstrual dolorós; el millor és menjar amb menjar.
  • Tarragon ajuda a alleujar els dolors estomacals a causa de menjar, menjar i sobreescalfament. A més, si el teu estómac no és fort i la seva secreció és feble, menjar aquesta casa amb menjar t'ajudarà. Normalment el tarragon és molt útil per al seu aparell digestiu i alleuja el dolor inflor i abdominal.
  • Tarragon reforça el sistema immunitari de l'organisme contra certs virus i bacteris.
  • Beure te tarragoní alleuja la fatiga, calma els nervis i és una bona solució per a problemes d'insomni.
  • La prevenció de l'aterosclerosi i les malalties cardiovasculars són altres dels beneficis del tarragon; les fulles s'han de mastegar o afegir als aliments.
  • Beure cerveses tarragonines ajuda en el tractament de la gota i el dolor reumàtic. Bullir 10 grams d'aquesta planta en 300 cc d'aigua i beure 1 tassa al dia.
  • Tarragon té moltes propietats antioxidants que poden ajudar a neutralitzar substàncies anomenades radicals lliures.

Quins són els danys i efectes secundaris de l'herba de Tarragon?

L'herba del Tarragon és perjudicial per a algunes persones, i la sobreasssiment pot causar diversos problemes. El consum a llarg termini d'aquesta planta pot causar moltes malalties fins al càncer a causa del seu efecte en l'equilibri en l'estrògen hormonal. Menjar herba de tarragonina durant l'embaràs és bastant inconvenient a causa dels seus efectes sobre l'estrògen i la possibilitat de danys al fetus. Per tant, no s'ha de consumir herba de tarragonina durant l'embaràs i la lactància. A més, l'ús excessiu de tarragonina pot provocar avortaments en dones embarassades. Si voleu, els danys de menjar all durant l'embaràs causen avortaments? també pots revisar el nostre article titulat .

Qui no pot utilitzar l'herba de Tarragon?

Les persones inconvenients per utilitzar l'herba de tarragonina són les següents:- Les dones
embarassades no han de consumir mai herba tarragonina.- Menj
ar herba tarragonina durant la lactància pot ser inconvenient.- Les pe
rsones amb cossos al·lèrgics no han de menjar herba tarragonina.- Les
que pateixen teràpia hormonal no han d'utilitzar herba tarragonina.

Què són les vitamines i minerals de l'herba de Tarragon?

Els minerals i vitamines del tarragoní són els següents:- Man
ganès,- F
erro,-
Calci,- v
itamina A.-
vitamina C.

Font