Beure aigua freda i dutxes fredes perjudica el nadó durant l'embaràs?

La majoria de les mares expectants estan preocupades pels efectes de l'aigua freda durant l'embaràs, com ara si beure aigua freda durant l'embaràs perjudica el nadó. Hi ha molts rumors i llegendes sobre aquest tema, i hem preparat aquest article per abordar alguns dels més importants.

Beure aigua freda durant l'embaràs perjudica el nadó?

Durant moltes generacions, és incomprès entre els pares pensar que beure aigua freda durant l'embaràs i fins i tot exposar-hi el cos pot ser perjudicial per al nadó. Resulta que no hi ha evidència científica que l'exposició a aigua freda durant l'embaràs sigui perjudicial per a la mare o el nadó. De fet, les dones embarassades haurien de beure molta aigua de la gent normal. La possibilitat freda d'aigua beguda durant l'embaràs tampoc és realment important. Si t'agrada beure alguna cosa freda a l'estiu, pots beure l'aigua freda.

Pel que fa als banys, s'aconsella a les mares expectants que no es banyin massa calentes, dutxar-se amb aigua tèbia pot ser beneficiós tant per al pare com per al nadó. No obstant això, eviteu estrictament dutxar-se amb aigua freda durant l'embaràs per no cansar el sistema immunitari debilitat del cos. En resum, la resposta a la pregunta que fem al títol d'aquesta secció és 'sí', sempre que es faci amb moderació es pot beure aigua freda i prendre una dutxa freda sempre que no es quedi molt de temps.

Aigua freda i dutxes fredes durant l'embaràs

No hi ha informació clara sobre els danys de beure aigua freda i dutxar-se amb aigua freda durant l'embaràs. Per això volem abordar els rumors més populars sobre aquest tema. Moltes persones creuen que si una persona embarassada beu aigua freda, el nadó té més probabilitats de desenvolupar pneumònia, asma i moltes altres malalties respiratòries. Aquesta creença realment no té cap base, perquè no hi ha una connexió directa entre els intestins i l'úter, i tot el que passa al nadó passa per la placenta.

A més, quan l'aigua s'acosta al nadó, s'escalfa tant com la temperatura corporal, de manera que no hi ha cap raó per creure que pugui danyar el fetus. Una altra cosa que la gent creu és que beure begudes fredes pot moure el nadó. En alguns casos, pot haver-hi un impacte en els moviments del nadó, però això no sempre s'aplica. Però en un període important, com l'embaràs, has de consumir aigua freda sense excedir-te, oblidant que cal fer-ho tot de manera decisió i equilibrada. Si ho desitgeu, consum d'aigua durant l'embaràs : quants litres de líquid s'han de consumir durant l'embaràs? també podeu llegir l'article titulat .

És perjudicial beure aigua freda durant l'embaràs?

Beure aigua freda durant l'embaràs no causa cap dany a la mare i al nadó durant l'embaràs, sempre que no s'hagi excedit i no hi hagi risc de refredar-se.

És perjudicial dutxar-se amb aigua freda durant l'embaràs?

Dutxar-se amb aigua freda o extremadament calenta durant l'embaràs no és un dels mètodes més recomanables. El mètode més útil per banyar-se durant l'embaràs és dutxar-se amb aigua tèbia.

Beure aigua freda durant l'embaràs perjudica el nadó?

Tot i que no hi ha una opinió definitiva sobre si beure aigua freda durant l'embaràs perjudicarà el nadó, es creu que beure aigua freda durant l'embaràs no perjudicarà el nadó a menys que s'hagi excedit.
Beure aigua freda durant l'embaràs perjudica el nadó? És inconvenient dutxar-se amb aigua freda durant l'embaràs? Quins són els danys de beure aigua freda de gel durant l'embaràs?

Font