Hoe gaat diarree langs kruiden en natuurlijke methoden? Wat zijn de harms van diarree?

Gaat diarree door kruidenmethoden, wat zijn de nadelen en risico's van diarree? De oorzaak van diarree moet worden opgevangen tijdens de zwangerschap, tijdens de borstvoeding, bij ouderen, bij kinderen en zuigelingen. Het veroorzaakt diarree en hoe de oorzaken van diarree te elimineren met natuurlijke remedies.

Hoe gaat diarree over met kruidenbehandeling en wat zijn de nadelen van diarree?

Diarree is een toename van de frequentie van darmbewegingen. Wanneer je diarree hebt, gaan voedsel en vloeistoffen heel snel en in een zeer grote hoeveelheid door je darmen en kan je lichaam de vloeistof niet absorberen. Bijna iedereen heeft diarree.

Acute diarree, d.w.z. diarree, is een ongemakkelijk probleem, maar het is meestal niet ernstig en gaat over een paar dagen vanzelf over. Dit samen, als er bloed in de ontlasting zit, is diarree ernstig of duurt het langer dan een paar dagen Je zou naar een dokter moeten gaan. Uitdroging, d.w.z. vocht, bij kinderen en ouderen het risico op verlies is hoger, dus voor diarree die optreedt bij kinderen en ouderen een arts moet onmiddellijk worden geraadpleegd.

Wat zijn de symptomen en oorzaken van diarree?

Symptoom van een ander gezondheidsprobleem zoals diarree, infectie of virus . Chronische diarree van meer dan 4 weken, inflammatoire darmziekte (IBD) kan een symptoom zijn van een ernstige ziekte.

De belangrijkste symptomen van deze ziekte zijn:

 • Uitwerpselen vaak en in de vorm van vloeistoffen Maken
 • Buikpijn, kramp in de buik
 • Koorts, koude rillingen, algemene ziekte Gevoel
 • Dorstig voelen
 • Gewichtsverlies

Als uw kind diarree heeft, langer dan 24 uur duurt, of Als uw kind uitgedroogd is, bel dan uw kinderarts. En baby's vaak. poepen en huilen zonder tranen in nood is een teken van diarree . Als u een dergelijke situatie tegenkomt, u dit onmiddellijk aan uw arts vragen Contact.

Wat zijn de oorzaken van diarree?

De meeste diarree is afkomstig van bacteriën, parasieten of virussen, meestal het wordt veroorzaakt door voedsel of water. Lokaal eten en tijdens het reizen het drinken van lokaal water kan diarree veroorzaken. Diarree kan ook kan optreden:

 • Reacties op drugs (waaronder enkele vitaminen, mineralen en geneeskrachtige kruiden)
 • Kunstmatige zoetstoffen reacties (zoals sorbitol en mannitol)
 • Melk als u lactose-intolerantie heeft of zuivelproducten consumeren

Resulteert in bloed in de ontlasting samen met koorts of buikpijn darmen zoals diarree, inflammatoire darmziekte (IBD) of de ziekte van Crohn kan worden veroorzaakt door ongemak en vereist de controle van de arts.

Het Toezicht van de arts in Diarree

Uw arts zal vragen stellen over uw symptomen. Uw arts zal ook controleren of u uitgedroogd en onderzoek uw buik en stethoscoop uw buik om te zien of het Horen. In sommige gevallen heeft u mogelijk een bloedtest of u een ontlastingsmonster op de test zetten om te controleren op infectie.

Diarree kruidenbehandeling en andere behandelingsopties

Veel vragen in de vorm van hoe diarree door te geven met kruidenbehandeling wordt gevraagd. Ja, een van de belangrijkste manieren om diarree te krijgen is kruiden. om mengsels te gebruiken. Bovendien, in de behandeling van diarree; Medicijnen diëten, supplementen worden ook gebruikt.

Behandelingen van diarree met medicatie

In de meeste gevallen gaat diarree vanzelf over. Echter in ernstige gevallen kan uw arts difenoxyla en atropine (Lomotil) voorschrijven. Uw arts schreef ook antibiotica voor als diarree verband hield met een bacteriële infectie. .

Aangezien diarree de manier is van je lichaam om zich te ontdoen van gifstoffen, interventie Het is het beste om te wachten tot het voorbij is.

Complementaire en alternatieve therapieën voor diarree

Ga naar uw arts om de medicijnen te vinden die voor u werken Je zou het moeten nemen. Als u zwanger bent of overweegt zwanger te worden, geen complementaire of alternatieve therapieën gebruiken, tenzij voorgeschreven door .

Diarree Kruidenbehandeling, Voeding en Supplementen

Elektrolyten zijn zeer betrokken bij de kruiden- en natuurlijke behandeling van diarree ze nemen een belangrijke plaats in. Correctie van uitdroging, d.w.z. uitdroging, met name het is erg belangrijk bij kinderen. Oraal bevattende suiker en elektrolyten oplossingen voor voorhoofdrehydratie, d.w.z. vloeibare retentiemengsels, diarree het is erg belangrijk bij de behandeling van kinderen die uitgedroogd zijn door de ziekte.

Rijst- of gerstsap, verse groentesappen (vooral wortelen en selderij), gekookte bouillons om een goede vloeistof- en elektrolytenbalans te garanderen Helpt. Rijst en gerst die 1 kop ruwe korrel in 1 liter kokend water gebruiken bereid het water voor. Kook en laat 20 minuten uitlekken en laat de hele dag met tussenpozen uitlekken Voor.

Probiotica zijn ook belangrijk bij de behandeling van darmgezondheid en diarree ze nemen ruimte in beslag. Lactobacillus GG, acidophilus of bifidobacteriën soorten worden in poedervorm of in capsulevorm ingenomen. Of deze. je ook probiotische yoghurt eten, waarin bacteriën aanwezig zijn. Dit probiotische bacteriën zijn de "goede" bacteriën in je darmen helpt ook om het te beschermen. Diarree, hoewel wetenschappelijk bewijs onduidelijk is er is een mening die ze kunnen helpen verzachten. Extreem immuun probiotische producten zonder hun arts te raadplegen ze mogen het niet gebruiken.

Saccharomyces boulardii, een levende gist, een bacterie, Voor de preventie van diarree veroorzaakt door het nemen van antibiotica in Europa Gebruikt. Het kan ook worden genomen met andere probiotica. Maar het is erg gevoelig. zelden treden ernstige infectieproblemen op bij patiënten met het lichaam gebruik saccraromyces boulardii daarom niet zonder toezicht van de arts.

De koe wordt onmiddellijk na de geboorte uitgescheiden door de borstklieren bij de behandeling van sommige infectieuze diarree van boviene colostrum, een pre-zuivelvloeistof kan helpen. Maar alleen betrouwbare en gedesinfecteerde colostrum, d.w.z. gebruik orale melkproducten.

Als er lactose-intolerantie is, voordat u zuivelproducten consumeert neem een over-the-counter lactase enzym supplement.

Verbetering van zink-, immuun- en slijmbarrièrefuncties kan helpen.

Dingen om te overwegen in de behandeling van diarree kruidenbehandeling

Kruidenbehandeling voor diarreebehandeling zonder een arts te bezoeken gebruik geen methoden. Vooral voordat u de diarree van uw baby behandelt neem altijd contact op met uw arts. Als diarree wordt veroorzaakt door sommige soorten infecties, kruidenbehandelingen kunnen de aandoening verergeren. De meest voorkomende kruiden voor diarree de geneesmiddelen worden hieronder beschreven.

Ze kunnen worden gebruikt als thee, tenzij anders vermeld. 1 het maken van thee in hoeveelheden theelepels, het maken van de volgende planten Je het gebruiken. Dus in de vorm van een theelepel per kopje heet water het moet worden gebrouwen. De brouwtijden variëren van 5 tot 20 minuten. Trouwens, het is. toepassingen 2 keer 's morgens en 's avonds of in vier stukken gelijk aan de dag u het niet meer dan vier keer in de go toepassen door het te delen. Maar oud, kind, baby, deze methoden bij zwangere, zogende moeders en mensen met chronische aandoeningen raadpleeg altijd een arts voordat u het gebruikt. Anders genoeg om tot de dood te leiden. schadelijke bijwerkingen kunnen optreden.

Kruidenbehandeling van Diarree

Absorberend, zoals bramenbladeren of frambozenbladeren kruiden helpen om het slijmvlies in de darm te "uitdrogen". Een kopje thee tot droog van deze bladeren in een kopje heet water, 2 keer per dag Je mag drinken. Dat het lastig is voor zwangere vrouwen om ze te gebruiken. Adviezen.

Rijk aan vezels, johannesbroodpoeder, mineraalwater kan worden gedronken door te mengen. Tenzij aanbevolen door uw arts, kinderen en Geef GEEN johannesbrood aan baby's.

Bosbessen zijn ook planten die baat hebben bij diarree, maar als u bloedverdunners gebruikt of suikermedicijnen gebruikt omdat bosbessen lastig te gebruiken zijn met deze medicijnen als u Blijf uit de buurt.

Sommige soorten diarree komen ook voor als gevolg van infecties. Het gebruik van vlezige planten tegen infecties kan ook de duur van diarree verkorten. Natuurlijk, als u een infectie-geïnduceerd diarreeprobleem heeft, zijn deze toepassingen van toepassing.

Als u wilt, u ook ons artikel lezen Wat zijn ontstekingsplanten en drogende thee, wat zijn de effectieve planten bij infecties, wat is goed voor infectie.

Kamille wordt meestal geconsumeerd als thee. Kamillethee het is ook nuttig voor diarree veroorzaakt door het, omdat het effectief is tegen infecties . Het is echter belangrijk op te merken dat; met hormonale geneesmiddelen van kamille is het risico van interactie. Aan de andere kant zijn allergische lichamen ook negatief het kan effecten hebben.

Dingen om te overwegen bij diarreestoornis

 • Als uw diarree niet binnen 3 tot 5 dagen stopt of als u uitgedroogd raakt, bel dan uw arts.
 • Wees zeer voorzichtig met diarree bij zuigelingen en raadpleeg altijd een arts. Omdat diarree bij zuigelingen vochtverlies kan veroorzaken en dus gezondheidsproblemen die kunnen leiden tot de dood.
 • In geval van diarree bij kinderen en ouderen moet ook voorzichtig worden omgegaan en mag er geen toepassing buiten de controle van de arts worden uitgevoerd.
 • Volg het advies van de arts in plaats van kruiden en natuurlijke behandelingsmethoden voor diarree tijdens de zwangerschap te gebruiken. Deze regels gelden ook voor moeders die borstvoeding geven. Aangezien diarree tijdens de zwangerschap uitdroging kan verhogen en ervoor kan zorgen dat u een risico op een miskraam ervaart, moet u uw arts raadplegen.
 • Als u chronische aandoeningen heeft of medicijnen gebruikt, vermijd dan kruiden- en ondersteunende diarreebehandelingen. Omdat de gebruikte kruidenremedies uw ziekte kunnen veroorzaken of schade kunnen veroorzaken door interactie met de medicijnen die u gebruikt.

Bron: http://pennstatehershey.adam.com/content.aspx?productid=107&pid=33&gid=000050