Hur passerar diarré genom växtbaserade och naturliga metoder? Vilka är diarréskadorna?

Passerar diarré genom växtbaserade metoder, vilka är skadorna och riskerna med diarré? Orsaken till diarré bör tas om hand under graviditeten, under amning, hos äldre, hos barn och spädbarn. Det orsakar diarré, och hur man eliminerar orsakerna till diarré med naturliga botemedel.

Hur passerar diarré med örtbehandling och vilka är nackdelarna med diarré?

Diarré är en ökning av frekvensen av tarmrörelser. När du har diarré passerar mat och vätskor genom tarmarna mycket snabbt och i en mycket stor mängd, och din kropp kan inte absorbera vätskan. Nästan alla har diarré.

Akut diarré, det vill säga diarré, är ett obekvämt problem, men det är vanligtvis inte allvarligt och passerar på egen hand om några dagar. Detta tillsammans, om det finns blod i avföringen, är diarré allvarlig eller varar i mer än några dagar du bör gå till en läkare. Uttorkning, dvs. vätska, hos barn och äldre risken för förlust är högre, så för diarré som uppstår hos barn och äldre läkare omedelbart rådfrågas.

Vilka är symptomen och orsakerna till diarré?

Symptom på ett annat hälsoproblem som diarré, infektion eller virus Kan. Kronisk diarré som varar mer än 4 veckor, inflammatorisk tarmsjukdom (IBD) kan vara ett symptom på en allvarlig sjukdom.

De viktigaste symptomen på denna sjukdom är:

 • Avföring ofta och i form av vätskor Göra
 • Buksmärta, kramper i buken
 • Feber, frossa, allmän sjukdom Känsla
 • Att känna sig törstig
 • Viktminskning

Om ditt barn har diarré, varar mer än 24 timmar, eller Om ditt barn är uttorkat, ring din barnläkare. Och bebisar ofta. bajsa och gråta utan tårar i nöd är ett tecken på diarré Kan. Om du stöter på en sådan situation kan du omedelbart fråga din läkare Kontakta.

Vad är orsakerna till diarré?

De flesta diarré kommer från bakterier, parasiter eller virus, vanligtvis det orsakas av mat eller vatten. Äta lokal mat och under resor att dricka lokalt vatten kan orsaka diarré. Diarré kan också kan inträffa:

 • Reaktioner på droger (inklusive vissa vitaminer, mineraler och medicinska örter)
 • Konstgjorda sötningsmedel reaktioner (t.ex. sorbitol och mannitol)
 • Mjölk om du har laktosintolerans eller konsumera mejeriprodukter

Resulterar i blod i avföringen tillsammans med feber eller buksmärta tarm som diarré, inflammatorisk tarmsjukdom (IBD) eller Crohns sjukdom kan orsakas av obehag och kräver kontroll av läkaren.

Doktorstillsyn i diarré

Din läkare kommer att ställa frågor om dina symtom. Din läkare kommer också att kontrollera om du är uttorkad och undersöka buken och stetoskopet i buken för att se om det är Höra. I vissa fall kan du behöva ett blodprov eller du kan sätta ett avföringsprov på testet för att kontrollera om det finns infektion.

Diarré växtbaserade behandling och andra behandlingsalternativ

Många frågor i form av hur man passerar diarré med örtbehandling frågas. Ja, ett av de viktigaste sätten att få diarré är växtbaserade. för att använda blandningar. Dessutom vid behandling av diarré; Läkemedel kosttillskott används också.

Behandlingar av diarré med medicinering

I de flesta fall passerar diarré på egen hand. Emellertid I svåra fall kan din läkare förskriva diphenoxyla och atropin (Lomotil). Din läkare ordinerade också antibiotika om diarré var kopplad till en bakteriell infektion. Kan.

Eftersom diarré är din kropps sätt att bli av med toxiner, intervention Det är bäst att vänta tills det går över.

Kompletterande och alternativa terapier för diarré

Kontakta din läkare för att hitta de läkemedel som fungerar för dig Du borde ta den. Om du är gravid eller funderar på att bli gravid ska din läkare inte använda några kompletterande eller alternativa behandlingar om de inte leds av .

Diarré örtbehandling, näring och kosttillskott

Elektrolyter är mycket involverade i ört- och naturlig behandling av diarré de tar en viktig plats. Korrigering av uttorkning, dvs. uttorkning, särskilt Det är mycket viktigt bland barn. Orally innehållande socker och elektrolyter lösningar för rehydrering av pannan, dvs. blandningar för vätskeretention, diarré det är mycket viktigt vid behandling av barn som är uttorkade av sjukdomen.

Ris- eller kornjuice, färska grönsaksjuicer (särskilt morötter och selleri), kokta buljonger för att säkerställa korrekt vätske- och elektrolytbalans Hjälper. Ris och korn med 1 kopp råkorn i 1 liter kokande vatten förbereda vattnet. Koka och dränera i 20 minuter och dränera med intervaller under hela dagen För.

Probiotika är också viktiga vid behandling av tarmhälsa och diarré De tar plats. Laktobacillus GG, acidophilus eller bifidobacteria typer tas i pulverform eller i kapselform genom förtäring. Eller den här. du kan också äta probiotiska yoghurt, där bakterier finns. Detta probiotiska bakterier är de "goda" bakterierna i tarmen hjälper också till att skydda den. Diarré, även om vetenskapliga bevis är oklara Det finns en vy som de kan hjälpa till att mildra. Extremt immun probiotiska produkter utan att rådfråga sin läkare De bör inte använda den.

Saccharomyces boulardii, en levande jäst, en bakterie, För förebyggande av diarré orsakad av att ta antibiotika i Europa Används. Det kan också tas med andra probiotika. Men det är väldigt känsligt. sällan uppstår allvarliga infektionsproblem hos patienter med kroppen Använd därför inte Saccraromyces boulardii utan läkarens övervakning.

Koen utsöndras av bröstkörtlarna omedelbart efter födseln vid behandling av vissa infektiösa diarréer av bovin kolostrum, som är en vätska före mejeriprodukter kan hjälpa till. Men bara tillförlitlig och desinficerad kolostrum, dvs. använd orala mjölkprodukter.

Om det finns laktosintolerans, innan du konsumerar mejeriprodukter ta ett over-the-counter laktas enzym tillägg.

Förbättra zink-, immun- och slemhinnor kan hjälpa till.

Saker att tänka på vid behandling av diarré örtbehandling

Örtbehandling för diarrébehandling utan att träffa läkare använd inte metoder. Speciellt innan du behandlar ditt barns diarré tala alltid med din läkare. Om diarré orsakas av vissa typer av infektion, växtbaserade behandlingar kan förvärra tillståndet. Den vanligaste växtbaserade för diarré drogerna beskrivs nedan.

De kan användas som te om inget annat anges. 1 göra te i mängder teskedar, vilket gör följande växter du kan använda den. Så i form av en tesked per kopp varmt vatten Det måste bryggas. Bryggningstiderna varierar från 5 till 20 minuter. Dessutom är det ansökningar 2 gånger på morgonen och kvällen eller i fyra delar lika med dagen du kan tillämpa den högst fyra gånger i 3000-tiden genom att dela upp den. Men gammal, barn, baby, dessa metoder hos gravida, ammande mödrar och personer med kroniska tillstånd rådgör alltid med en läkare innan du använder den. Annars räcker det för att leda till döden skadliga biverkningar kan uppstå.

Örtbehandling av diar

Absorberande, såsom björnbärsblad eller hallonblad örter hjälper till att "torka ut" slemhinnan i tarmen. En kopp te tills de är torra av dessa blad i en kopp varmt vatten, 2 gånger om dagen du kan dricka. Att det är obekvämt för gravida kvinnor att använda dem. Åsikter.

Rik på fiber, karobpulver, mineralvatten kan drickas genom blandning. Om inte din läkare, dina barn och Ge INTE karob till spädbarn.

Blåbär är också växter som kommer att dra nytta av diarré, men om du går på blodförtunnande eller använder sockerläkemedel eftersom blåbär är obekväma att använda med dessa läkemedel om du måste Håll dig borta.

Vissa typer av diarré uppstår också på grund av infektioner. Att använda köttiga växter mot infektioner kan också förkorta diarréns varaktighet. Naturligtvis, om du har ett infektionsinducerat diarréproblem, gäller dessa applikationer.

Om du vill kan du också läsa vår artikel Vad är inflammatoriska växter och torkteer, vilka är de effektiva växterna vid infektioner, vad som är bra för infektion.

Kamomill konsumeras vanligtvis som te. Kamomill te det är också användbart för diarré orsakad av det, eftersom det är effektivt mot infektioner Kan. Det är dock viktigt att notera detta. med hormonella läkemedel av kamille är risken att interagera. Å andra sidan är allergiska kroppar också negativa det kan ha effekter.

Saker att tänka på vid diarréstörning

 • Om diarrén inte upphör inom 3 till 5 dagar eller om du blir uttorkad, kontakta din läkare.
 • Var mycket försiktig med diarré hos spädbarn och kontakta alltid en läkare. Eftersom diarré hos spädbarn kan orsaka vätskeförlust och därmed hälsoproblem som kan leda till döden.
 • Vid diarré hos barn och äldre bör försiktighet också tas och ingen applicering bör utföras utanför läkarens kontroll.
 • Följ läkarens råd snarare än att använda växtbaserade och naturliga behandlingsmetoder för diarré under graviditeten. Dessa regler gäller även ammande mödrar. Dessutom, eftersom diarré under graviditeten kan öka uttorkningen och orsaka att du upplever en risk för missfall, var noga med att rådgöra med din läkare.
 • Om du har några kroniska tillstånd eller går på medicinering, undvik växtbaserade och stödjande diarrébehandlingar. Eftersom de naturläkemedel som används kan utlösa din sjukdom eller orsaka skada genom att interagera med de läkemedel du använder.

Källa: http://pennstatehershey.adam.com/content.aspx?productid=107&pid=33&gid=000050