Er afgiftning skadeligt eller gavnligt? Hvad er bivirkningerne af detox?

Er afgiftning skadelig eller gavnlig? Afgiftning er en af de metoder, der anvendes af dem, der ønsker at tabe sig, slippe af med sundhedsmæssige problemer og har en mere energisk krop. Men er detoxes virkelig så nyttigt som de siger, eller har de skadelige bivirkninger? Hvis du tænker på afgiftning, skal du læse vores artikel først.

Hvad er afgiftning?

I dag er positive skridt for en sundere livsstil Det er tid til at smide det væk. Men bare én ting er at ændre dit helbred. det er måske ikke nok. Fra din livsstil til din kost og drikke for at være sund du har brug for at gennemgå en masse ting.

Detoxes, undertiden benævnt "rengøring", er blevet de har fastholdt deres popularitet som en sundhedsmetode. At du er ekspert i denne henseende hævder, at detox hjælper med at fjerne toksiner fra kroppen og de hævder, at de bidrager til dit fordøjelsessystem. Beregnet yngre, yngre at føle sig sund og mere energisk. Okay, men afvænning har disse virkninger på dig. eller vil det få dig til at være ude af sundhed?

Vi kan indsamle detoxes generelt under tre overskrifter:

  • Med væsker i stedet for fast føde hvad der gøres
  • Kroppens naturlige rengøringsproces hævder at støtte
  • Regulere fordøjelsen og regulere tarmene dem, der hævder, at det renser

Detoxes, fjernelse af overskydende toksiner fra kroppen, fordøjelse og styrke immunforsvaret og omorganisere stofskiftet introduceres som et værktøj til .

Er afgiftning ubelejligt eller har bivirkninger?

Formålet med en detox er at komme i kontakt med vores krop hver dag det er at fjerne toksiner – toksiner i luften, mad, vi spiser eller bruger som skadelige stoffer i produkter. Dette er normalt udsultning af kroppen, store begrænsning af fødeindtagelse, indtagelse af væsker i stedet for faste fødevarer eller drikke et ton vand, og alle disse negative bivirkninger på dit helbred.

Så detoxes give dig en sund krop, at de lover dig Han kan ikke give det. I virkeligheden har detoxes positive virkninger på sundheden der er næsten ingen videnskabelige data om det. På den anden side, din krop sult med detoxes har også mange risici, der vil påvirke sundheden negativt Flytter.

Afgiftning med frugt- og grøntsagssaft

Den største del af detoxes at rense kroppen grøntsager og juice er lavet ved at drikke. Når det tilsættes til kostvaner, er det ret frugt- og grøntsagssaft, der kan være et sundt og nærende indhold som detox det kan forringe dit helbred, når det foretrækkes. På den anden side, en masse mennesker, der gør dette arbejde. virksomheden sælger frugt- og grøntsagssaft som et detox-produkt. Disse farvande de er dog sunde, når de er friskpresset.

Når du bruger frugt- og grøntsagssaft som detox, fratager ham mange vitaminer og mineraler, han har brug for. Afvænning tid med uoprettelige sundhedsproblemer kan få dig til at støde på det. Især sådanne detoxes, såsom protein og fedt det får dig til at holde sig væk fra de næringsstoffer, der er de grundlæggende behov i kroppen. Det er bare det. naturligvis ikke den sult, der opleves under afvænningen; lavt blodsukker, i hjernen synlige problemer såsom uklarhed, nedsat energi og træthed Han tager den af.

Er lever detox skadeligt?

Et af de vigtigste organer, der er afgiftet, er leveren. A formålet med leverafvænning er at rense kroppen ved at forbedre leverfunktionen System. Denne detox metode er god til at styrke leveren Det kan virke som en idé, men i det væsentlige er det ikke.

Hvad skal man gøre for en sundere lever det skal koges eller spises rå fra alle slags grøntsager, alkohol undgå vaner som rygning, unødvendig stofbrug fødevarer med opløselige fibre såsom kikærter, bønner, nødder du skal forbruge rigeligt. Pleje at spise på en afbalanceret og regelmæssig måde du er nødt til at vise det. Selvfølgelig bør du i mellemtiden ikke glemme at tage nok vand.

Detoxes lavet med fødevarebegrænsning

En anden form for afvænning, noget mad eller mad for at fjerne giftstofferne fra kroppen. er at fjerne det. Begræns visse fødevarer i din kost eller kan være nyttigt, når det gøres bevidst. Gluten er f.eks. det er ret nyttigt at fjerne de næringsstoffer, der indeholder det, fra kostlisten, på den anden side det er også nyttigt at fjerne mælkelignende fødevarer, som kroppen har svært ved at fordøje Mejeriprodukter nævnes dog ikke her. For eksempel, hvis du ikke spiser normal mælk, gæret og malet af bakterier som ost, yoghurt, kærnemælk og kefir du kan forbruge mejeriprodukter, hvilket ville være en meget nyttig metode.

Men at fjerne hver nuance fra din kostliste vil ikke være så nyttigt. Det vil især være nyttigt at oprette en kostliste, der opfylder de næringsstoffer, din krop har brug for. Fordi de fleste mennesker begår den fejl at spise en måde, når slankekure. For eksempel, forbrugende kun proteinholdige fødevarer eller efter en mælke-kun kost. Disse metoder er risikable applikationer, der kan have meget skadelige virkninger.

Hvis du ønsker det, kan du også læse vores artikel om skadeligheden af mælkekanan karatay, ahmet maranki, ibrahim saraçoglu.

Tarmrengøring Detoxes

De fleste mennesker har brug for problemer med deres fordøjelsessystem. Tarm-udrensning detoxes at tabe sig, selv om det er at være sundere de gennemfører det i praksis. I disse detoxes er målet at fremskynde afføring og at forsøge at slippe af med skadelige stoffer ved at give dem mulighed for at ejakulere hurtigere. Men vores tarme er vigtige for, at de næringsstoffer, vores krop har brug for, tages Organer. Bevidstløs tarm detoxes, ernæringsmæssige lidelser og med dette grundlag kan de forårsage dannelsen af andre sygdomme.

På den anden side tarmrensningsapplikationer; mavekramper, de kan forårsage diarré og opkastning. Mere alvorlige konsekvenser omfatter bakterielle der er også infektion, punktering af tarmene, nyre- og hjerteproblemer.

Til en sundere struktur af tarmene og fordøjelsessystemet balanceret med mere fiberholdige fødevarer i stedet for detox applikationer og det vil være mere gavnligt for dig at spise regelmæssigt.

Hvorfor Detoxes er skadelige og ineffektive

I teorien lyder detoxes ret godt. Men her er sandheden. Hvilket er helt unødvendigt. Fordi vores krop har en naturlig selvrensende Der er en detox mekanisme, og vores lever danner grundlaget for det. Andre i en ændring fjerner og udskiller vores lever toksiner fra vores krop, så vi får sundere organer og kroppen. Hvis du er så skadelig hvis du forsøger at rengøre med detoxes, kan du du kan også forvolde skade. I stedet for et sundt liv, der er tilsigtet på denne måde, du måske nødt til at bekæmpe sygdomme.

Der er også dem, der detox at tabe sig. Ja, til en vis grad nogle typer af detox kan hjælpe dig med at tabe sig. Men med detoxes, en tabe sig ved at spise retninger har at gøre med de problemer, der er nævnt ovenfor Han kan lade dig gå. Derfor, ved hjælp af en specialist diætist, det er mere fordelagtigt for dig at tabe sig ved at spise og udøve regelmæssigt Vil.

På daglig basis at have en sundere krop Her er nogle nyttige metoder, du kan bruge:

  • Drikke masser af vand i løbet af dagen
  • Efter en fiberrig kost
  • At holde yderligere sukkerindtag på et minimum
  • Tilføj flere rå frugter og grøntsager til din kost
  • Undgå forarbejdede og færdige fødevarer
  • Tager masser af tid til at slappe af og slappe af
  • Dybe åndedrætsøvelser eller meditation

Kilde: https://www.healthline.com/health/food-nutrition/detox-cleanses-do-diets-work#liver-detox