La desintoxicació és perjudicial o beneficiosa? Quins són els efectes secundaris de la desintoxicació?

La desintoxicació és nociva o beneficiosa? La desintoxicació és un dels mètodes utilitzats per aquells que volen perdre pes, desfer-se dels problemes de salut i tenir un cos més vigorós. Però les desintoxicació són realment tan útils com diuen, o tenen efectes secundaris nocius? Si estàs pensant en desintoxicar-te, llegeix primer el nostre article.

Què és Detoxing?

Avui, passos positius per a un estil de vida més saludable És hora de llençar-lo. Però només una cosa és canviar la teva salut. potser no n'hi ha prou. Del teu estil de vida al teu menjar i beure per estar sa has de revisar moltes coses.

Les desintoxicació, de vegades anomenades "neteja", han estat han mantingut la seva popularitat com a mètode de salut. Que ets un expert en aquest sentit reclamació que la desintoxicació ajuda a eliminar toxines del cos i argumenten que contribueixen al seu sistema digestiu. Pensat més jove, més jove per sentir-se sana i més energètica. D'acord, però la desintoxicació té aquests efectes en tu. o et farà estar fora de salut?

Podem recollir desintoxicacions en general sota tres epígrafs:

  • Amb líquids en lloc d'aliments sòlids què es fa
  • El procés natural de neteja del cos reclamant donar suport
  • Regular la digestió i regular els intestins els que argumenten que neteja

Desintoxicacions, eliminació de l'excés de toxines del cos, digestió i enfortiment dels sistemes immunitaris i reorganització del metabolisme s'està introduint com una eina per al .

La desintoxicació és inconvenient o té efectes secundaris?

L'objectiu d'una desintoxicació és contactar amb el nostre cos cada dia és eliminar toxines – toxines a l'aire, aliments que mengem o utilitzem com les substàncies nocives en els productes. Això sol ser la fam del cos, gran restringir la ingesta d'aliments, consumir líquids en lloc d'aliments sòlids o beure una tona d'aigua, i tots aquests efectes secundaris negatius sobre la teva salut.

Així que les desintoxicació et donen un cos sa que et prometen No ho pot proporcionar. En realitat, les desintoxicació tenen efectes positius sobre la salut gairebé no hi ha dades científiques sobre això. D'altra banda, el teu cos la fam amb desintoxicació també té molts riscos que afectaran negativament la salut Es mou.

Desintoxicació amb sucs de fruites i verdures

La major part de desintoxicacions per netejar el cos les verdures i els sucs s'elaboren bevent. Quan s'afegeix a les dietes, és bastant sucs de fruites i verdures que poden ser un contingut saludable i nutritiu com a desintoxicació pot perjudicar la teva salut quan ho prefereixis. D'altra banda, molta gent que fa aquesta feina. l'empresa ven sucs de fruites i verdures com a producte detox. No obstant això, aquestes aigües no obstant això, estan sans quan estan acabats d'esprémer.

Quan utilitzes el suc de fruites i verdures com a desintoxicació, el teu cos el priva de moltes vitamines i minerals que necessita. Temps de desintoxicació amb problemes de salut irreversibles pot fer que el trobis. Especialment aquestes desintoxicació, com les proteïnes i els greixos fa que t'allunyis dels nutrients que són les necessitats bàsiques del cos. És només això. no, per descomptat, la fam viscuda durant la desintoxicació; sucre en sang baix, al cervell problemes visibles com la terbolesa, la disminució de l'energia i la fatiga Se'l traurà.

La desintoxicació hepàtica és perjudicial?

Un dels òrgans més importants que es desintoxica és el fetge. Un el propòsit de la desintoxicació hepàtica és netejar el cos millorant la funció hepàtica Sistema. Aquest mètode de desintoxicació és bo per enfortir el fetge Pot semblar una idea, però en essència no ho és.

Què fer per a un fetge més saludable s'ha de cuinar o menjar cru de tot tipus de verdures, alcohol evitar hàbits com el tabaquisme, el consum innecessari de drogues aliments amb fibres solutables com cigrons, mongetes, fruits secs hauries de consumir molt. Cura de menjar de forma equilibrada i regular l'has de mostrar. Per descomptat, mentrestant, no s'ha d'oblidar d'agafar prou aigua.

Desintoxicació feta amb restricció d'aliments

Una altra forma de desintoxicació, alguns aliments o aliments per eliminar les toxines del cos. és eliminar- lo. Restringir certs aliments de la teva dieta o pot ser útil quan es fa conscientment. Per exemple, el gluten és bastant útil eliminar els nutrients que el contenen de la llista dietètica, d'altra banda també és útil eliminar aliments semblants a la llet que el cos té dificultats per digerir no obstant això, els productes lactis no s'esmenten aquí. Per exemple, si no consumeixes llet normal, fermentat i mòlt per bacteris com formatge, iogurt, mantega i quefir es poden consumir productes lactis, la qual cosa seria un mètode molt útil.

Però eliminar tots els matisos de la teva llista de dietes no serà tan útil. Serà especialment útil crear una llista de dietes que satisfaci els nutrients que necessitarà el teu cos. Perquè la majoria de la gent comet l'error de menjar d'una manera a l'hora de fer dieta. Per exemple, consumir només aliments que contenen proteïnes o seguir una dieta només amb llet. Aquests mètodes són aplicacions arriscades que poden tenir efectes molt nocius.

Si ho desitgeu, també podeu llegir el nostre article sobre la nocivitat del karatay de canà de llet, ahmet maranki, ibrahim saraçoglu.

Desintoxicació per neteja intestinal

La majoria de les persones necessiten problemes amb el seu sistema digestiu. Desintoxicacions de neteja intestinal per perdre pes, encara que sigui per ser més saludable ho van posar en pràctica. En aquestes desintoxicació, l'objectiu és accelerar els moviments intestinals i intentar desfer-se de substàncies nocives permetent-los ejacular més ràpidament. No obstant això, els nostres intestins són importants que els nutrients que necessita el nostre cos es prenen Òrgans. Desintoxicació intestinal inconscient, trastorns nutricionals i amb aquesta base poden provocar la formació d'altres malalties.

D'altra banda, aplicacions de neteja intestinal; rampes d'estómac, poden causar diarrea i vòmits. Les conseqüències més greus inclouen els bacteris també hi ha infecció, punció dels intestins, problemes renals i cardíacs.

A una estructura més sana dels intestins i de l'aparell digestiu equilibrat amb aliments més fibrosos en lloc d'aplicacions detox i serà més beneficiós per a vostè menjar regularment.

Per què les desintoxicació són perjudicials i ineficaces

En teoria, les desintoxicació sonen bastant bé. Però aquesta és la veritat. La qual cosa és completament innecessària. Perquè el nostre cos té una auto-neteja natural Hi ha un mecanisme de desintoxicació, i els nostres livers en formen la base. Altres en un canvi, el nostre fetge elimina i excreta toxines del nostre cos, així aconseguim òrgans més saludables i el cos. Si ets tan perjudicial si intenteu netejar amb desintoxicació, podeu també pots causar danys. En lloc d'una vida sana destinada d'aquesta manera, potser hauràs de lluitar contra les malalties.

També hi ha qui desintoxica per perdre pes. Sí, fins a cert punt alguns tipus de desintoxicació poden ajudar a perdre pes. Però amb desintoxicació, una perdre pes menjant direccions ha de fer front als problemes esmentats anteriorment Et pot deixar marxar. Per això, amb l'ajuda d'un dietista especialista, és més beneficiós per a tu perdre pes menjant i fent exercici regularment Es.

Diàriament per tenir un cos més saludable Aquests són alguns mètodes útils que podeu utilitzar:

  • Beure molta aigua durant el dia
  • Seguint una dieta d'alta fibra
  • Mantenir la ingesta de sucre addicional al mínim
  • Afegeix més fruites i verdures crues a la teva dieta
  • Evitar els aliments processats i preparats
  • Dedicar molt de temps a relaxar-se i relaxar-se
  • Exercicis de respiració profunda o meditació

Font: https://www.healthline.com/health/food-nutrition/detox-cleanses-do-diets-work#liver-detox