Vad är bra för Coronavirus? Läkemedel mot covid-19 hemma, naturlig örtbehandling

Många frågor ställs, till exempel vad som är bra för coronaviruset, hur man klarar corona eller hur man skyddar den mot corona. Vi har forskat efter den mest exakta informationen om covid-19-pandemin, där mycket informationsföroreningar har inträffat den senaste tiden.

Vad är bra för coronavirus, hur Corona passerar

Ett tydligt svar på frågan om vad som är bra för coronaviruset Ingen. De försiktighetsåtgärder och hälsosamma ätförhållanden vi kommer att vidta skydda oss och vara starka mot det vid eventuell infektion Kommer. Mot bakgrund av den information som erhållits är den viktigaste åtgärden med social isolering att ta hand om personlig hygien och miljöhygien. Mest coronavirus hos de flesta personer med infektioner, lindriga eller en asymtomatisk sjukdom uppstår. Om du upplever symtom på viruset, Vad ska du göra för att du ska må bättre?

Hur vet jag om jag har coronavirus?

Frågan om hur man vet om jag har smittats av coronavirus har också varit nyligen det tillfrågas ganska ofta. Om du misstänker coronasmitta du bör granska följande symtom på grund av coronaviruset Symtom på COVID-19 inkluderar:

 • Feber (en brand över 37,8 ° C).
 • Torr och frekvent hosta,
 • Andfåddhet,
 • Trötthet
 • Huvudvärk
 • Halsont
 • Allmän smärta och värk

Alla eller några av ovanstående symtom ensam Synliga. I vissa fall kanske personen inte ens visar några symtom. Men om du upplever feber eller en konstant känsla av hosta eller hosta kommer du omedelbart att Du måste isolera den. De med lindrig sjukdom behöver läkarvård Ingen. Men också för människor med svagt immunförsvar omkring dig. du kan leda till dödliga konsekvenser genom att infektera det. Det är därför jag ska be dig. om du misstänker att du har covid-19 inflammation, ring omedelbart 184 hämta information genom att ringa linjen. Använd inte kollektivtrafik vid behov, till exempel 112 och 155 begära hjälp från nödlinjer. En hälsa nära ditt hem Om det finns en hälsoklinik och viktigast av allt, en hälsoklinik, välj dessa platser först. Innan du lämnar huset, använd en mask eller liknande skydd för att göra din mun och borra täcka, använd eventuella handskar för att eliminera risken för smittspridning.

Vad är bra för coronaviruset och kommer Covid-19 att passera av sig själv?

Coronavirusinfektion med normalt immunförsvar Det kan läka spontant hos människor. I vissa fall är dock din risk du kan ange att du är under, så var uppmärksam på följande situationer.

 • Ditt tillstånd blir värre.
 • En vecka senare har du fortfarande feber. i allmänhet mår du inte bra eller har andra symtom,
 • Titta på din telefon, läsa en bok eller så kan du inte utföra dagliga uppgifter som att gå upp ur sängen,

I sådana fall tar vi händelsen på allvar och ring de angivna telefonjourerna och kontakta närmaste vårdinrättning Hämta en medhjälpare.

Vad är bra för Coronaviruset hemma?

Svaret på frågan om vad som är bra för coronaviruset hemma är immunitet System. Andra som förkylningar och influensa som med virus är vila och ta hand om dig själv för mycket för din återhämtning Viktigt. Vad kan göras i kampen mot coronaviruset på hemmaplan:

 • Konsumera massor av vätskor. Det faktum att din urin är en blek, klar färg innebär att du får tillräckligt med vätskor. Undvik alkohol eftersom det kommer att göra dig mer uttorkad.
 • Få mycket vila. Om du har några coronavirussymptom bör du isolera dig hemma och undvika ansträngande aktiviteter när du är sjuk. (Om du har kronisk sjukdom och är äldre bör du definitivt söka hjälp.)
 • Du kan använda receptbelagda läkemedel för att behandla några av dina symtom, men se till att söka läkare eller apoteksrådgivning. Världshälsoorganisationens råd är att välja läkemedel som innehåller paracetamol i stället för läkemedel som innehåller ibuprofen.

Finns det ett vaccin mot coronavirus?

För närvarande är en behandling för covid-19 eller en Det finns inget vaccin. Syftet med behandlingen är att hantera symtomen tills de läker och är att minska. De flesta människor har en asymtomatisk eller mild har en infektion. I det här fallet kommer han att kunna Du måste isolera dig.

En av fem personer som smittats av covid-19 är sjukhusvård Kräver. Cirka 15% av fallen hjälper till med luftvägssymtom lider av en allvarlig infektion som kräver syre. Ventilation i 5% kritiska infektioner uppstår som kräver det. Risk för allvarlig eller kritisk infektion bland de äldre och de med underliggande hälsoproblem. (Lungsjukdom, blodtryck, socker, hjärt-kärlpatienter, de med otillräcklighetsproblem, till exempel de som använder immunsuppressiva läkemedel)

Vilka droger som används mot coronavirus

Smärta som paracetamol för att lindra smärta och feber Fräsar. Frankrikes hälsominister har nyligen kommenterat Olivier Véran, icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID) Han sa att det kunde förvärra infektionen. Bland dessa läkemedel finns aspirin, ibuprofen och naproxen finns. För närvarande är NSAID ett coronavirus det finns inga avgörande bevis för att det kommer att förvärra infektionen, men det är fortfarande för att behandla feber eller huvudvärk tills mer information erhålls Du borde hålla dig till smärtstillande medel. Antiinflammatorisk läkemedelsimmunitet det lindrar systemet, vilket kan göra det svårt för kroppen att läka. Detta tillsammans, om du ordineras ett NSAID för att behandla ett hälsotillstånd, Du måste fortsätta att ta det tills du blir tillsagd. Ordförande i det vetenskapliga rådet den 17 mars Sir Patrick Vallance sa att anklagelserna "kan vara sanna eller men föreslog att använda paracetamol istället för ibuprofen Påpekade. Några som du kan använda för att behandla förkylningar och influensa läkemedel och behandlingar kommer också att hjälpa till med symtomen på coronavirus. Hosta mediciner eller hosta suppressorer kan bidra till att minska din hosta. Halsen sugtabletter och droger som honung och citron kan bota ont i halsen.

Fungerar antibiotika mot coronavirus?

Antibiotika kommer inte att bota coronaviruset eftersom det är ett virus . Du bör aldrig ta antibiotika som inte har ordinerats för ett visst tillstånd. Antibakteriella handtvålar, rengöringsprodukter och handsprit av samma skäl det är inte effektivt att döda virus på ytor eller på dina händer. På Internet och många naturliga "behandlingar" och naturläkemedel som cirkulerar i hälsobutiker Hsa. För närvarande finns det inget botemedel mot att behandla COVID-19 vi vet inte, så vissa människor försöker sälja "mirakel" behandlingar Låt dig inte luras.

När ska medicinsk hjälp erhållas för coronavirus?

Om din sjukdom förvärras eller dina symtom inte har förbättrats efter sju dagar ska du söka läkarvård så snart som möjligt. Om det inte är en nödsituation, kontakta 184 online. Om det finns en nödsituation och du behöver en ambulans, ring 112 och berätta för personen du ser att du har coronavirus. Fördelar med att rita saltvatten – karbonat saltvattenblandning, Hur man passerar bronkial inflammation? Växtbaserade lösning på bronkit inflammation hemma och hur man passerar faryngit halsont? Du kan också läsa artiklarna med titeln Halsflussinducerad halsfluss.

Källkod