X

Quins són els beneficis i els perjudicis de menjar closques d'ou?

Tot i que els beneficis i els perjudicis de menjar closques d'ou poden semblar interessants, les closques de l'ou mereixen més valor que ser llençades. En aquest article, hem donat diverses informacions sobre els beneficis i efectes secundaris de les closques d'ou, així com sobre com beneficiar-se.

Quins són els beneficis i els perjudicis de menjar closques d'ou?

Menjar closques d'ou és inaudit i desconegut, però és possible menjar la closca de l'ou o utilitzar-lo com a additiu. Les closques d'ou no només són comestibles, sinó que també tenen una gran varietat d'aplicacions.

S'utilitzen com a components en alimentació animal, fertilitzant i compost. Per evitar els danys i efectes secundaris dels òvuls, que tenen molts beneficis especialment en termes de salut òssia, cal consumir-lo correctament i uniformement.

Quins són els beneficis de menjar ous?

Aquests són alguns avantatges que podeu obtenir de les closques d'ou:

  • Les closques d'ou són una gran font de calci.
  • Ajuda a enfortir els ossos.
  • Pot millorar la salut articular.
  • Alleujarà la pèrdua òssia.

Els beneficis de les closques d'ou no només s'obtenen menjant, sinó que també mostren un efecte fertilitzant natural quan aquestes closques són triturades i bullides, després es pren l'aigua i s'aboca al fons de les plantes. A més, es poden obtenir molts productes decoratius i artístics amb closques d'ou. Si ho desitgeu, també podeu llegir el nostre article titulat KneeCap Fluid Loss Herbal Solution and Natural Treatment Methods at Home, que és un tema similar.

Com menjar oushell?

Es poden utilitzar molts mètodes diferents per menjar la closca d'ou. Però el primer que has de fer per això és rentar i bullir bé les closques d'ou. D'aquesta manera, es netegen substàncies i microorganismes nocius a les closques. A continuació, s'ha de triturar i polsar les closques d'ou amb un arrebossat d'all o pin laminat.

Pots consumir aquesta pols afegint-la a pastissos, pans o begudes com suc de taronja si l'utilitzaràs per al teu fill. Si voleu utilitzar un mètode diferent en lloc de triturar-lo, la closca d'ou també es pot dissoldre en vinagre, llimona i suc de taronja.

Quins són els danys de menjar closques d'ou?

Els danys i efectes secundaris de menjar closques d'ou sovint són causats pel seu mal ús. Si consumeixes closques d'ou excessives, provoca una malaltia anomenada hipercalcèmia, que pot causar danys renals i pedres al ronyó.

També augmenta el risc de desenvolupar diverses malalties en bacteris que atraient en closques que no es netegen bé. Així que assegureu-vos de bullir bé les closques d'ou abans d'utilitzar-les.

D'altra banda, intentar menjar closques d'ou sense aixafar comporta molts riscos, des del risc d'asfíxia fins als danys esofàgiques.

Últimes paraules sobre els beneficis i els perjudicis de menjar closques d'ou

Les closques d'ou són una font barata i eficaç de calci dietètic. Per tant, si teniu problemes per satisfer les vostres necessitats de calci, utilitzar la pols de la closca d'ou pot ser una manera eficaç de satisfer les vostres necessitats. No obstant això, ha d'evitar l'ús excessiu i, si és possible, no consumir-lo sense consell del metge.

Es menja l'EggShell?

La closca d'ou es pot menjar fàcilment quan es neteja correctament, mòlta i s'utilitza sense excedir-se.

Menjar ous és perjudicial?

Menjar closques d'ou no és perjudicial quan està ben bullit i mòlt i s'utilitza en la seva decisió.

És útil menjar closques d'ou?

És útil sempre que la closca d'ou no estigui sobrevalorada després de bullir i triturar.

Què és bo per a EggShells?

Les closques d'ou són bones per a problemes articulars i ossos. El calci en ell ajuda a enfortir els ossos i a mantenir les articulacions sanes.

Font