Fördelar med rå blomkål - vitaminvärden, blomkåldämpning

Rå blomkål har ett mycket rikt innehåll när det gäller dess fördelar. Särskilt frågan om att försvaga rå blomkål kommer att tänka på när man skapar dietlistor. Så idag letade vi efter svar på frågor som fördelarna med blomkål, vilka är vitaminerna i den och om den kan användas för att gå ner i vikt i dieter.

Fördelar med rå blomkål och blomkålens innehåll

Blomkål är ganska låg i fett och kolhydrater; Det är en mycket rik grönsak när det gäller folsyra, fiber och C-vitamin. 85% av dem mycket få kolhydrater, proteiner och fetter i innehållet av blomkål bestående av vatten hittas. Vitaminer, mineraler, antioxidanter och andra fytokemikalier i allmänhet Det är en grönsak som är mycket rik på ämnen och bör därför konsumeras. Blomkål, som har ett högt näringsvärde, finns i hela den andra Cruciferos-familjen innehåller cancerbespande ämnen, som i grönsaker. Så Vilka är fördelarna med rå blomkål?

Rå blomkål vitaminvärden

Rå blomkål vitaminvärden och näringsämnen i den Följande i form av ämnen:

  • C-vitamin
  • Folsyra
  • Fosfat
  • Kalium
  • Indol-3
  • Daniel
  • Svavel
  • Kalcium
  • Antioxidanter

Fördelar med rå blomkål

1- Blomkål är en mycket bra fiberkälla i magen volymgrepp och skapar en känsla av mättnad snabbare. Särskilt till bordet en sallad med blomkål som första måltid när du sätter dig ner, blomkål i ugnen eller om du föredrar kokt blomkål från huvudmåltiden, vilket är den viktigaste kalorin Du vill äta mindre.

2- Blomkål C-vitamin, en av de mycket bra fettbrännarna och mycket rik på folsyra. Ämnesomsättning på cellbasis bland fördelarna med rå blomkål kan räknas.

3- Fosfat, kalium och indol-3 i blomkål skydd mot bröst-, mag- och tjocktarmscancer på grund av ämnen Ger.

4- Eftersom det också är rikt på järnmineraler symtom som svaghet och trötthet på grund av blomkålsanemi hjälper till att känna sig mindre.

5- Blomkål, högt kalium och svavel som finns i den balanserar blodtrycket med ämnen. Sett hos överviktiga människor hjälper till att få höga blodtrycksattacker att inträffa mindre. Kardiovaskulär skydda kroppen mot sjukdomar och göra personen mer rörlig bland fördelarna med rå blomkål kan räknas.

6- Blomkål innehåller också högt kalcium. Därför förbättrar ämnesomsättningen och positiva effekter på ben- och tandhälsan Utställningar.

7- Blomkål är en grönsak med hög antioxidantkraft. Detta därför bidrar det till rengöring av cellerna och hjälper till att stödja.

Dagg blomkål försvagas

Svaret på frågan om rå blomkål försvagas är både ja och nej. Eftersom blomkål ensam inte har en funktion som gör att du kan gå ner i vikt. Men tack vare C-vitamin och folsyra i det hjälper det till att bränna fett, dess fibrösa konsistens hjälper till att hålla dig fylligare längre, och dessutom, tack vare rikedomen i dess innehåll, bidrar det till kroppens näringsbehov. Så för att veta ja till frågan om rå blomkål kommer att få dig att gå ner i vikt, måste du lägga blomkål till dina dieter och äta en måttlig, balanserad kost. När detta händer hjälper blomkål dig att gå ner i vikt.

Vilka är fördelarna och skadorna med blomkål för håret? Hur man använder vatten? du kan också läsa vår artikel om .

Andra artiklar som kan vara av intresse för dig på vår webbplats:

Quince Bantning, gå ner i vikt genom att äta quince och banta ner med quince diet

Vilka är fördelarna med att koka selleri och dricka dess vatten?

Blomkål på wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Karnabahar