Hvad er harms af chips? Er mine majschips mere skadelige end mine kartoffelchips?

Skaderne af chips kan forekomme med bivirkninger på kolesterol, blodtryk, vægtøgning og endda hud. Hvor usunde er de chips og tilsætningsstoffer, der ofte diskuteres i medier som sur ordbog og Women's Club? Vi har besvaret alle spørgsmålene for dig, såsom mine majschips, mine chips er mere skadelige, hvilken type chips er den mest harmløse.

Hvad er harms af chips?

Skaderne af chips overses ofte, fordi chips det er en billig, velsmagende og let fundet snack. En håndfuld fra tid til anden nyder chips i almindelighed kan ikke repareres hos mennesker, der fører et liv uden at forårsage nogen skade, er den virkelige fare, når du bruger chips dagligt Nye. Her er de skader af chips i titler:

Skaderne ved chips, der fører til overdreven vægtforøgelse

Chips er ofte i risiko for vægtøgning og fedme det er fuld af fedtstoffer og kalorier, der kan stige. 15 til 20 stykker chips, ca. Den består af 10 gram fedt og 154 kalorier. Denne hastighed er den hastighed, hvormed enhver sund mad Det er langt, langt ud over. En undersøgelse viste, at kartofler stegt i olie (chips) er blandt de fødevarer, der er stærkest forbundet med vægtøgning Han tog den af. Overvægt eller overvægt kan forårsage diabetes, hjertesygdomme og nogle øger risikoen for kræfttyper.

Bivirkninger af chips i form af næringsstofmangel

Hvis du regelmæssigt tilføjer chips til dine spisevaner, du vil ikke få så meget næringsstoffer, som du har brug for. Chips er normalt vitaminer og mineraler er ret svag med hensyn til. Forbrugende sunde snacks i stedet for chips, bidrage til at kompensere for manglende ernæring under måltiderne så snacks såsom chips med høj næringsstoftæthed det er nyttigt at vælge sundere frugter og lignende snacks i stedet Hsa.

De skader af chips til forhøjet blodtryk Patienter

Natriumindholdet i chips skyldes din hjerte-kar-sundhed det kan påvirke dit blodtryk negativt. Højt natriumindtag, forhøjet blodtryk forårsage hjertesvigt, slagtilfælde, vaskulære problemer og nyresygdom Cna. Kartoffelchips indeholder normalt en høj mængde salt. Det er derfor, så mange Folk spiser meget mere salt end deres daglige grænse, når de spiser chips. Denne situation især da det udgør en stor risiko for patienter med forhøjet blodtryk det kan bane vejen for raske personer til at have blodtryksproblemer i fremtiden.

Er Chips Raise Kolesterol?

Hyppigt forbrug af chips er højt på grund af mængden og typen af fedt kan forårsage en stigning i kolesteroltallet. De fleste stegte chips, de fleste der forekommer farlige typer transfedtsyrer. Derudover skal du vælge stegning af spåner fedtstoffer er for det meste mættede fedtstoffer, der bidrager til højt kolesteroltal Opstår. Høje niveauer af transfedtsyrer i blodbanen, højt LDL-kolesterol og øget risiko for koronar hjertesygdom.

Hudskader af chips

Hudskader af chips Bivirkninger af andre grundlæggende skader vises som . Overdreven forbrug af chips øger fedthastigheden på huden. Indtagelse af usunde fedtstoffer får hudporer til at blive tilstoppet og derfor fører til øgede problemer såsom acne og acne. Dette er grunden til, at huden overdreven chips, så din generelle sundhed ikke er i fare, samt dit helbred undgå at spise.

Skadelige fødevaretilsætningsstoffer i kartoffel- og majschips og Farvestoffer

En pakke kartofler eller majschips bidrager med mange skadelige fødevarer indeholder stoffet og farvestof. Det langsigtede forbrug kan kan forårsage det. De fleste af de anvendte tilsætningsstoffer er industrikemikalier, farlig, udokumenteret af kunstige tilsætningsstoffer og farvestoffer selv om der kan være forskellige skader.

TBHQ: TBHQ er en beskytter og er afledt af butan. Der er mange dårlige bivirkninger af dette stof med kræft, der forårsager fedtbaserede kemikalier som opkastning, kvalme, astma, lavt østrogenniveau, rhinitis og hyperaktivitet. Forsøgsdyr, der udsættes for TBHQ, har vist sig at have en højere risiko for at udvikle mavekræft. TBHQ er et industrielt kemikalie og anvendes i lak, harpikser, kosmetiske produkter og hudplejeprodukter. Det bruges også til fremstilling af eksplosive forbindelser.

Skader på aspartamtilsætningsstof i chips

Aspartam (E951): Kunstig det er et sødemiddel og består af aspartic syre, phenylalannin og methanol. Denne sløret syn, høretab, astma, nerveledningssvigt, kan forårsage tinnitus- og åndedrætsproblemer. Højt blodindhold Aspartam niveauer kan forårsage hjerneceller, der skal destrueres.

Tartrazin (E102): Dette stof er et azofarvestof og fremstilles af stenkulstjære. Hedeture hos børn har været forbundet med allergi, astma, sløret syn, migræne, træthed, angst og hyperaktivitet.

Mono natriumglutamat (MSG) side kød i chips

MSG (E621): Mono natriumglutamat, eller kinesisk salt smag er en stigning. Dette stof, som kan forårsage akkumulering i leveren, er hovedet forårsager smerte, kvalme, opkastning, svedtendens, rødme, hvæsende vejrtrækning og sløvhed.

Natriumosinat (E631): Dyr som fisk og kød Kilder. Bivirkninger er astma og gigt. Fra animalske produkter er ikke egnet til vegetarer, da det er opnået.

Natrium guanilat (E627): Fra gær eller fisk (sardiner) det er produceret, kan det forårsage astma og gigt. Velegnet til vegetarer Ikke.

Arorubine (E122): Azo af røde farvestoffer og farvestoffer Han er en af hans familie. Reaktioner på E122 er forbundet med astma hos børn og er en stigning i hyperaktivitet.

Er mine majschips mere skadelige end mine kartoffelchips?

Spørgsmålet om majschips og kartoffelchips er mere skadeligt, det er egentlig ikke særlig vigtigt, for det vigtige er ikke, hvilket stof chipsene er lavet af, men hvilke tilsætningsstoffer der er indeholdt i dem, og med hvilke olier de produceres. Derfor er det chips, der har de mindste tilsætningsstoffer i de sundeste chips og er tilberedt med sunde fedtstoffer. Derfor er vores råd at læse indholdet af den pakke chips, du har modtaget grundigt, og vælge i overensstemmelse hermed, hvis det er muligt, at forberede dine egne chips derhjemme. Hvis du ønsker det, kan du også tjekke fordelene ved popcorn: vitaminer, slankende og sukker.

Kilde 1, Ressource 2