Wat zijn de Harms of Chips? Zijn mijn maïschips schadelijker dan mijn chips?

De schade van chips kan optreden met bijwerkingen van cholesterol, bloeddruk, gewichtstoename en zelfs de huid. Hoe ongezond zijn de chips en additieven die vaak worden besproken in media zoals sour dictionary en Women's Club? We hebben alle vragen voor u beantwoord, zoals mijn maïschips, mijn chips zijn schadelijker, welk type chips het meest onschadelijk is.

Wat zijn de Harms of Chips?

De nadelen van chips worden vaak over het hoofd gezien omdat chips het is een goedkope, smakelijke en gemakkelijk te vinden snack. Af en toe een handvol genieten van chips in de algemene gezondheid kan niet worden gerepareerd bij mensen die een leven leiden terwijl u geen schade veroorzaakt, is het echte gevaar wanneer u dagelijks chips consumeert Opkomende. Hier zijn de nadelen van chips in titels:

De nadelen van chips die leiden tot overmatige gewichtstoename

Chips lopen vaak risico op gewichtstoename en obesitas het zit vol vetten en calorieën die kunnen toenemen. 15 tot 20 stuks chips, ca. Het bestaat uit 10 gram vet en 154 calorieën. Dit percentage is het tempo waarin gezonde voeding Het is ver, ver daarbuiten. Een studie vond dat aardappelen gebakken in olie (chips) behoort tot de voedingsmiddelen die het sterkst verband houden met gewichtstoename Hij deed het af. Overgewicht of obesitas kan diabetes, hartaandoeningen en sommige verhoogt het risico op soorten kanker.

Bijwerkingen van chips in termen van nutriëntentekort

Als je regelmatig chips toevoegt aan je eetgewoonten, je krijgt niet zoveel voedingsstoffen als je nodig hebt. Chips zijn meestal vitamines en mineralen is vrij zwak in termen van. Het consumeren van gezonde snacks in plaats van chips, helpen om een gebrek aan voeding tijdens de maaltijd te compenseren dus snacks zoals chips met een hoge nutriëntendichtheid het is handig om in plaats daarvan te kiezen voor gezonder fruit en soortgelijke snacks Hsa.

De schade van chips aan hoge bloeddrukpatiënten

Het natriumgehalte van de chips is te wijten aan uw cardiovasculaire gezondheid het kan een negatieve invloed hebben op uw bloeddruk. Hoge natriuminname, verhoogde bloeddruk veroorzaken hartfalen, beroerte, vasculaire problemen en nierziekte . Chips bevatten meestal een hoge hoeveelheid zout. Daarom zijn er zoveel. Mensen consumeren veel meer zout dan hun dagelijkse limiet bij het eten van chips. Deze situatie vooral omdat het een groot risico vormt voor patiënten met hoge bloeddruk het kan de weg vrijmaken voor gezonde personen om bloeddrukproblemen te hebben in de toekomst.

Verhogen chips cholesterol?

Frequente consumptie van chips is hoog vanwege de hoeveelheid en het type vet kan leiden tot een verhoging van het cholesterolgehalte. Meeste gebakken chips, de meeste gevaarlijke soorten transvetten optreden. Kies daarnaast voor frituurchips vetten zijn meestal verzadigde vetten die bijdragen aan een hoog cholesterolgehalte Optreedt. Hoge niveaus van transvetten in de bloedbaan, hoog LDL-cholesterol en verhoogd risico op coronaire hartziekten.

Huidschade van chips

Huidbeschadiging van chips Bijwerkingen van andere fundamentele schade verschijnt als . Overmatige consumptie van chips verhoogt de vetsnelheid op de huid. Inname van ongezonde vetten zorgt ervoor dat de huidporiën verstopt raken en daarom leidt tot verhoogde problemen zoals acne en acne. Dit is waarom de huid overmatige chips, zodat uw algehele gezondheid niet in gevaar is, evenals uw gezondheid vermijd eten.

Schadelijke levensmiddelenadditieven in aardappel- en maïschips en Kleurstoffen

Een pakje aardappelen of maïschips draagt veel schadelijke voedingsmiddelen bij bevat de stof en kleurstof. Consumptie op lange termijn kan kan het veroorzaken. De meeste gebruikte additieven zijn industriële chemicaliën, gevaarlijk, onbewezen kunstmatige levensmiddelenadditieven en kleurstoffen hoewel er verschillende nadelen kunnen zijn.

TBHQ: TBHQ is een beschermer en is afgeleid van butaan. Er zijn veel slechte bijwerkingen van deze stof met kanker die op vet gebaseerde chemicaliën veroorzaken, zoals braken, misselijkheid, astma, lage oestrogeenspiegels, rhinitis en hyperactiviteit. Van proefdieren die zijn blootgesteld aan TBHQ is aangetoond dat ze een hoger risico hebben op het ontwikkelen van maagkanker. TBHQ is een industriële chemische stof en wordt gebruikt in vernissen, harsen, cosmetische producten en huidverzorgingsproducten. Het wordt ook gebruikt bij de productie van explosieve verbindingen.

Schade van Aspartaam Additief in Chips

Aspartaam (E951): Kunstmatig het is een zoetstof en bestaat uit aspartic acid, fenylalannin en methanol. Dit additief wazig zicht, gehoorverlies, astma, zenuwgeleidingsfalen, kan tinnitus en ademhalingsproblemen veroorzaken. Hoog bloed Aspartaam niveaus kunnen ervoor zorgen dat hersencellen worden vernietigd.

Tartrazine (E102): Deze stof is een azokleurstof en wordt verkregen uit koolteer. Opvliegers bij kinderen zijn geassocieerd met allergieën, astma, wazig zien, migraine, vermoeidheid, angst en hyperactiviteit.

Mono natriumglutamaat (MSG) zijvlees in chips

MSG (E621): Mononatriumglutamaat of Chinese zoutsmaak is een in-increaser. Deze stof, die accumulatie in de lever kan veroorzaken, is het hoofd veroorzaakt pijn, misselijkheid, braken, zweten, rood worden, piepende ademhaling en lethargie.

Natriuminosinaaat (E631): Dieren zoals vis en vlees Bronnen. Bijwerkingen zijn astma en jicht. Van dierlijke producten is niet geschikt voor vegetariërs zoals het wordt verkregen.

Natrium guanilat (E627): Van gist of vis (sardines) het wordt geproduceerd, het kan astma en jicht veroorzaken. Geschikt voor vegetariërs Niet.

Arorubine (E122): Azo van rode voedselkleurstoffen en kleurstoffen Hij is een van zijn familie. Reacties op E122 worden geassocieerd met astma bij kinderen en is een toename van hyperactiviteit.

Zijn mijn maïschips schadelijker dan mijn chips?

De kwestie van maïschips en chips is schadelijker, want het belangrijkste is niet van welke stof de chips zijn gemaakt, maar welke additieven erin zitten en met welke oliën ze worden geproduceerd. Daarom zijn het chips die de minste additieven in de gezondste chips hebben en worden bereid met gezonde vetten. Daarom is ons advies om de inhoud van het pakket chips dat u hebt ontvangen grondig te lezen en er indien mogelijk voor te kiezen om uw eigen chips thuis te bereiden. Als je wilt, kun je ook de voordelen van Popcorn: vitamines, afslanken en suiker bekijken.

Bron 1, Resource 2