Quins són els danys de les patates fregides? Les meves patates fregides són més nocives que les meves patates fregides?

Els danys de les fitxes poden ocórrer amb efectes secundaris al colesterol, la pressió arterial, l'augment de pes i fins i tot la pell. Com d'insalubres són les fitxes i additius que sovint es discuteixen en mitjans com el diccionari agre i el Club de Dones? Hem respost totes les preguntes per a tu, com les meves patates fregides, les meves patates fregides són més nocives, quin tipus de patates fregides és la més inofensiva.

Quins són els danys de les patates fregides?

Els danys de les fitxes sovint es passen per alt perquè les fitxes és un aperitiu barat, saborós i de fàcil trobar. Un grapat de tant en tant gaudir de fitxes en salut general no es pot reparar en persones que porten una vida sense causar danys, el perill real és quan consumeixes fitxes diàriament Emergents. Aquests són els danys de les fitxes en els títols:

Els danys de les fitxes que condueixen a un augment excessiu de pes

Les fitxes solen estar en risc d'augment de pes i obesitat està ple de greixos i calories que poden augmentar. De 15 a 20 trossos de patates fregides, aprox. Consta de 10 grams de greix i 154 calories. Aquesta tarifa és la taxa a la qual qualsevol aliment saludable és lluny, molt més enllà. Un estudi va trobar que les patates fregides en oli (patates fregides) es troba entre els aliments més vinculats a l'augment de pes se'l va treure. Tenir sobrepès o obesitat pot causar diabetis, cardiopaties i algunes augmenta el risc de tipus de càncer.

Efectes secundaris dels xips en termes de deficiència de nutrients

Si afegeixes regularment fitxes als teus hàbits alimentaris, No obtindràs tants nutrients com necessitis. Les patates fregides solen ser vitamines i minerals és bastant feble en termes de. Consumir aperitius saludables en lloc de patates fregides, ajudar a compensar qualsevol manca de nutrició durant els àpats així snacks com patates fregides d'alta densitat de nutrients és útil optar per fruites més saludables i aperitius similars Ha.

Els danys de les fitxes als pacients amb hipertensió arterial

El contingut de sodi de les fitxes es deu a la seva salut cardiovascular pot afectar negativament la pressió arterial. Alta ingesta de sodi, augment de la pressió arterial causar insuficiència cardíaca, ictus, problemes vasculars i malalties renals Pot. Les patates fregides solen contenir una gran quantitat de sal. Per això tants La gent consumeix molta més sal que el seu límit diari a l'hora de menjar patates fregides. Aquesta situació especialment perquè suposa un gran risc per als pacients amb hipertensió arterial pot aplanar el camí perquè les persones sanes tinguin problemes de pressió arterial en el futur.

Les patates fregides eleven el colesterol?

El consum freqüent de xips és elevat a causa de la quantitat i el tipus de greix pot provocar un augment dels nivells de colesterol. La majoria de patates fregides, la majoria es produeixen tipus perillós de greixos trans. A més, opta per fregir patates fregides els greixos són majoritàriament greixos saturats que contribueixen a un alt contingut en colesterol Ocorre. Alts nivells de greixos trans en el torrent sanguini, colesterol LDL alt nivells i un major risc de malaltia cardíaca coronària.

Danys cutanis de les patates fregides

Danys cutanis de fitxes Efectes secundaris d'altres danys fonamentals apareix com a . El consum excessiu de xips augmenta la taxa de greix a la pell. La ingesta de greixos no saludables provoca que els porus de la pell quedi obstruïts i, per tant, condueix a un augment de problemes com l'acne i l'acne. És per això que la pell xips excessius perquè la teva salut general no estigui en risc, així com la teva salut evitar menjar.

Additius alimentaris nocius en patates fregides i blat de moro i Colorants

Un paquet de patates o patates fregides aporta molts aliments nocius conté la substància i colorant. El consum a llarg termini pot ser pot causar-ho. La majoria dels additius utilitzats són productes químics industrials, perillosos, no provats d'additius i colorants d'aliments artificials encara que pot haver-hi diversos danys.

TBHQ: TBHQ és un protector i deriva del butà. Hi ha molts efectes secundaris dolents d'aquesta substància amb càncer que causen productes químics basats en greixos com vòmits, nàusees, asma, baixos nivells d'estrògens, rinitis i hiperactivitat. S'ha demostrat que els animals de laboratori exposats al TBHQ tenen més risc de desenvolupar càncer d'estómac. TBHQ és un producte químic industrial i s'utilitza en vernissos, resines, productes cosmètics i productes per a la cura de la pell. També s'utilitza en la producció de compostos explosius.

Danys d'Aspartame Additiu en Patates Fregides

Aspartame (E951): Artificial És un edulcorant i consisteix en àcid aspàrtic, fenilalannina i metanol. Aquest visió borrosa additiva, pèrdua auditiva, asma, fallades de conducció nerviosa, pot causar acúfens i problemes respiratoris. Sang alta Els nivells d'aspartame poden provocar la destrucció de cèl·lules cerebrals.

Tartrazina (E102): Aquesta substància és un tint azo i s'obté a partir de quitrà de carbó. Els flaixos calents en nens s'han associat amb al·lèrgies, asma, visió borrosa, migranyes, fatiga, ansietat i hiperactivitat.

Mono Glutomat sòdic (MSG) Carns laterals en patates fregides

MSG (E621): Mono glutomat sòdic, o sabor a sal xinesa és un augmentador. Aquesta substància, que pot causar acumulació al fetge, és el cap causa dolor, nàusees, vòmits, sudoració, enrogiment, blat i letargia.

Inosinat de sodi (E631): Animals com el peix i la carn Fonts. Els efectes secundaris són l'asma i la gota. De productes animals no és adequat per a vegetarians ja que s'obté.

Guanilat sòdic (E627): De llevats o peixos (sardines) es produeix, pot causar asma i gota. Apte per a vegetarians No.

Arorubina (E122): Azo de colorants i tints d'aliments vermells És un dels seus familiars. Les reaccions a l'E122 s'associen amb l'asma en nens i és un augment de la hiperactivitat.

Les meves patates fregides són més nocives que les meves patates fregides?

La qüestió de les patates fregides i les patates fregides és més nociva no és realment molt important perquè l'important no és de quina substància estan fetes les patates fregides, sinó de quins additius hi ha i amb quins olis es produeixen. Per tant, són les fitxes que tenen menys additius en les patates fregides més saludables i es preparen amb greixos saludables. Per això, el nostre consell és llegir a fons el contingut del paquet de fitxes que has rebut i triar en conseqüència, si és possible, preparar les teves pròpies fitxes a casa. Si ho desitgeu, també podeu consultar Els beneficis de les crispetes: vitamines, aprimament i sucre.

Font 1, Recurs 2