Beneficis de les castanyes perjudica Saraçoglu: efectes sobre l'embaràs, sexualitat

En aquest article sobre els beneficis, els danys i les propietats de les castanyes, hem intentat respondre a preguntes com els beneficis de les castanyes crues, els beneficis sexuals de les castanyes, quins efectes té en menjar castanyes durant l'embaràs, quins són els beneficis de la pell de castanyer i la incapacitat comestible per menjar castanyes brotades.

Beneficis, danys i propietats de les castanyes

És un dels tipus d'avellanes més belles que es conreen al nostre país i castanyes, molt estimades per la majoria, entre la tardor i l'hivern Creix. Les castanyes es cuinen als carrers, als parcs, perquè és molt popular Ens trobem amb una multiplicació de parades.

Les castanyes tenen un menor contingut en calories i més greixos que els fruits secs, com les mongetes. No obstant això, també és una font de nutrients amb vitamines i minerals rics que són beneficiosos per a la salut. Les castanyes són molt riques en vitamina B1, B2 i C. Les castanyes també contenen minerals alts com proteïnes, poció, fòsfor, magnesi i calci, juntament amb olis essencials molt diferents. Les castanyes difereixen d'altres fruits secs i les seves espècies amb valors baixos en greixos i midó alts. Té una textura dolça esmicolada i un sabor lleuger. A continuació s'enumeren els beneficis i els danys de les castanyes.

Beneficis de les castanyes

Els beneficis de les castanyes s'enumeren breument de la següent manera:

 • Les castanyes són útils per baixar la febre alta.
 • Prevé trastorns com l'estrès i la depressió amb les seves propietats calmants.
 • La castanya evita l'envelliment prematur de les cèl·lules.
 • Les castanyes tenen propietats de desintoxicació. Purifica el cos de les toxines.
 • Conté una gran quantitat de seleni i vitamines V1, V2, E.
 • Les castanyes alleugen les malalties de l'estómac.
 • Refresca les cèl·lules cerebrals.
 • La castanya prevé l'oblit i la malaltia d'Alzheimer.
 • Regula el colesterol i la pressió arterial.
 • Redueix el risc de càncer.
 • La castanya prevé l'anèmia.
 • Gràcies a la seva característica de subjecció dura, evita la sobreasstensació.
 • Enforteix el sistema immunitari.
 • Protegeix el cor de possibles malalties.
 • És una antitoxina poderosa.
 • Enforteix l'estructura muscular i òssia.
 • Enforteix les dents.

Beneficis de les castanyes que s'enumeren aquí També és freqüentment esmentat per Ibrahim Saraçoglu.

Danys a les castanyes

Consumir massa castanyes pot conduir a un augment de pes.

Excessiu en el procés de diarrea, ja que conté fibra rica no s'ha de consumir.

Si es consumeix excessivament, pot causar inflor.

Castanyes, que es consumeixen molt en general, danys a l'estómac i al sistema immunitari. Per això. tothom ha de consumir castanyes sense excedir-se.

Beneficis de les castanyes crues

Les castanyes es poden consumir cuinant, així com crues es consumeix. Comptar els beneficis de les castanyes crues si cal: s'aconsella als dietistes que consumeixin castanyes crues. Crua Les castanyes són l'enemic més gran de l'estrès. Castanyes crues, especialment malalties de l'estómac molt eficaç en el tractament de. També és molt útil en termes d'anèmia. Especialment És un dels nutrients més eficaços en la lluita contra el càncer de pulmó.

Beneficis de les castanyes a la sexualitat

Entre els molts beneficis de les castanyes, la castanya també hi ha molts beneficis per a la sexualitat. En particular, augmenta el desig sexual i hi ha molts indicis que dóna energia. També conté seleni lluita contra el càncer de pròstata.

Beneficis de les castanyes en l'embaràs

Per a cada mare, el període d'embaràs es viu amb molta cura, el que és un moment en què es presta molta atenció al que menges i beus. Per tant, els derrotats s'investiga constantment si l'aliment és beneficiós o perjudicial per al nen.

Beneficis de les castanyes en l'embaràs es mostra a continuació.

Les molèsties musculars de la mare a ser es relaxen Ajuda.

Baix greix i ric en castanyes trastorns com la rigidesa vascular i la hipertensió de la mare a ser amb vitamines l'ajuda a lluitar amb.

Amb rica vitamina C en castanyes, la mare a ser l'ajuda a no cansar-se ràpidament.

Enfortint l'estructura muscular i òssia de la mare a ser redueix el pes que cavalca sobre els peus i les cames a causa del seu cos agreujant.

Beneficis de la pell de castanyer

Les castanyes són crues i un nutrient consumit per la cocció. Al mateix temps, els beneficis de la pell de castanyer Ha. Crumbles de pell de castanyer, barrejant-se amb aliments semblants a la mel així com aigua bullint. Pell de castanyer les prestacions són les següents.

L'aigua bullida de la closca de castanyer té un efecte degradant. Al mateix temps, si el cabell es renta amb aigua, el teu cabell és viu i fa que es vegi fresc. Es pot utilitzar per tenyir el cabell vermell.

Si s'afegeix mel a la pell de castanyer per esmicolada, menjar proporciona gana als nens que tenen problemes amb ell.

Has brotat castanyes brotades?

En els casos en què les castanyes esperen molt de temps, es pot preguntar, es poden menjar castanyes brotades? Tot i que el sabor de la brotació de castanyes ha empitjorat lleugerament, és perjudicial per a la salut No.

Si la castanya ha esperat massa temps i ha brotat, el millor és intentar fer créixer un nou castanyer enterrant la castanya a terra.

Si ho desitges, pots consultar els nostres altres articles sobre castanyes:

Beneficis i danys de les castanyes amb Comentari d'Ibrahim Saraçoglu

Beneficis del castanyer Ibrahim Saraçoglu, Maranki, Dumankaya Eye.

Castanyer al wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Kestane