Zal het kromme been genezen? Wat is beenkrommingsbehandeling?

We hebben voor u antwoorden gezocht op de vraag of het kromme been zal verbeteren en hoe de kromming van het been te behandelen. Benen met een esthetisch uiterlijk en evenredig met het lichaam behoren misschien wel tot de belangrijkste elementen van externe schoonheid. Het esthetische uiterlijk gevormd door de harmonie van de boven- en onderbenen met elkaar wordt niet alleen duidelijk in kleding die het beenoppervlak bloot laat, maar ook in modellen die rond de benen wikkelen, zoals panty's en broeken. Terwijl zomerkleding en strandkostuums esthetische stoornissen volledig onthullen die worden veroorzaakt door vervorming of disproportie in de benen, kunnen de meeste mensen die dit probleem ervaren het zelfvertrouwen in hun sociale leven beginnen te verliezen en kunnen geavanceerde psychologische problemen optreden in de voortzetting van het proces. De moeilijke camoufleren van het beengebied werpt een schaduw op lichaamsschoonheid, en dit probleem wordt een van de belangrijkste esthetische problemen die mensen van een comfortabel leven verhindert. Het meest voorkomende probleem in de beenesthetiek zijn kromme benen.

Zal het kromme been genezen? Waarom treedt kromming op?

Hoewel de benen lijken op ledematen die ons alleen maar laten lopen, Benen zoals melk zijn een van de belangrijkste aanvullingen op een esthetische houding. De vervorming en disproportie van de benen is vaak aangeboren of later als gevolg van botproblemen of mismatch in vetverdeling Hij komt naar buiten. Het verwijderen van de kromming van de botten in de benen is zeer riskant en creëert situaties die ernstige problemen veroorzaken tijdens het genezingsproces. De onevenredige vetverdeling is meestal te wijten aan een genetische oorzaak Het gaat gebeuren. In sommige gevallen kan dit echter ook worden beschouwd als een regionaal smeringsprobleem. het probleem is dat het beenoppervlak te gesmeerd is als gevolg van gewichtstoename of het kan ook te wijten zijn aan redenen zoals gewichtstoename van het boven- of onderbeen.

Hoe de kromming van het been te corrigeren?

Chirurgische ingrepen bieden oplossingen voor esthetische problemen als gevolg van botkromming in de benen of als gevolg van vetverdeling in de benen. Veel verschillende technieken worden gebruikt om problemen op te lossen. Vetoverdrachten verkregen en uitgevoerd uit de eigen overtollige vetten van de patiënt zijn de meest effectieve en gemakkelijke techniek. In deze techniek, die vaak wordt gebruikt, wordt vet gebruikt dat rechtstreeks uit het eigen lichaam van de patiënt wordt genomen, dus het komt ook over als de methode met het laagste risico. Met deze techniek wordt het alleen gedaan om de benen vorm te geven door vet over te brengen naar de plaatsen waar het nodig is in het been van de patiënt en de bestaande kromming te camoufleren, zonder het krommingsbeen in de benen aan te raken. In dit geval verwacht de patiënt geen moeilijk proces omdat er niet met het botweefsel wordt geknoeid.

Met de vetoverdracht om de beenkromming te verwijderen, krijgt de patiënt mooie, fitte en symmetrische benen voor het leven. Met dezelfde techniek kunnen onevenredige vetverdelingen in de boven- of onderbenen van de patiënt worden gevonden. In dit correctieproces wordt het botweefsel helemaal niet beschadigd en is de operatie daarom eenvoudig. Het postoperatieve herstelproces wordt gemakkelijk overwonnen door het ontbreken van intense snijwonden en hechtingen. Afgezien van vetoverdracht in het kromme beencorrectieproces, is het andere alternatief siliconenstructuren. Siliconendelen worden op het onderbeen geplaatst, dat met grote secties wordt geopend, om het vervormingsintensieve gebied naar voren te brengen. Dit proces staat echter bekend als een moeilijkere en vermoeiendere methode in vergelijking met olieoverdracht.

Nog een artikel dat u op onze site kan interesseren: Wat zijn de manieren om van zwarte vlekken af te komen?

Been op wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Bacak