Benefici del suc de bròquil: beure bròquil aigua de bròquil és bo per a la pell i els quists?

El benefici de l'aigua de bròquil es planteja amb preguntes com ara si és especialment bona per a la pell i els quists. El suc de bròquil conté aliments saludables com la vitamina A, B6 i C i un munt de potassi. Però els beneficis d'aquests nutrients també afecten les situacions esmentades?

El benefici de l'aigua de bròquil a la pell i els quists

Especial en benefici del suc de bròquil a la pell i els quists càncer, inflamació i alliberament, tot i que la recerca no està disponible hi ha diversos estudis científics sobre temes com la lluita contra els radicals. A la llum d'aquests estudis, un es pregunta si beneficien la pell o són bons per als quists es pot obtenir una idea en resposta al que s'està obtenint. Per exemple, en alguns estudis de laboratori radicals lliures, que són l'origen de moltes malalties, en aigua de bròquil neutralitza antioxidants, redueix la inflamació en el cos, i s'ha observat per reduir la taxa de creixement. L'origen d'aquests efectes és el bròquil i s'afirma que el suc de bròquil contingut en la substància kaempferol. Encara que aquests estudis són bons per als quists o beneficiosos per a la pell encara que no es veu com un benefici directe del suc de bròquil, aquestes malalties també es pot inferenciar que pot ser útil per al .

Benefici del suc de bròquil

El benefici de l'aigua de bròquil també és no està limitat. En un nou experiment sobre 960 persones, suc de bròquil amb altres verdures que contenen antioxidants com el kaempferol resulta que seguir una dieta també pot reduir la disminució de la força mental. Per tant, barrejant suc de bròquil amb verdures verdes similars, fer una copa i beure al matí és un nutritiu i empoderador serà una bona opció per a l'efecte.

Altres beneficis del suc de bròquil per beure

No s'ha demostrat el benefici de beure suc de bròquil de forma regular també crida l'atenció amb altres característiques. Per exemple, suc de bròquil, sang vermella les cèl·lules contenen ferro, el que pot ajudar a la producció de mioglobina i hemoglobina. El ferro actua com un transport d'oxigen, i les cèl·lules que reben prou oxigen i per tant, la pell es torna més sana. També vitamina K en suc de bròquil contingut de la sang per coagular de manera saludable i el risc de sagnat ajuda a reduir, però també les incisions a la pell, permet que els blaus i les ferides es curin més ràpidament.

Beneficis del suc de bròquil als ossos i les dents

La mateixa quantitat de calci que es troba en l'aigua de bròquil més, especialment per a aquells que tenen problemes amb la lactosa que es troben en la llet es converteix en una beguda important. El calci en suc de bròquil també es pot trobar en artritis i L'osteoporosi lluita contra els problemes esquelètics i manté sans els ossos i les dents es beneficia de l'estada.

El benefici de l'aigua de bròquil a la pell

El manganès en aigua de bròquil es produeix pel metabolisme cel·lular antioxidants que ajuden a reparar els danys causats per productes subproductes tòxics es beneficia de l'activació. Carbohidrats i proteïnes manganès contribuir a l'enfortiment ossi i la cicatrització de ferides un cos més saludable i per tant una pell més vibrant i saludable t'ajuda a guanyar.

Beneficis del bròquil aigua als ulls

Anomenada luteïna i zeaxantina en aigua de bròquil es troben carotenoides, especialment per enfortir la visió nocturna en primer lloc manté l'estructura ocular sana general i protegeix els ulls d'infeccions, contaminants ambientals i la fa més resistent a l'excés de llum solar.

Com preparar suc de bròquil

Per veure els beneficis del suc de bròquil, cal és molt important preparar-lo. A les següents fases de preparació de suc de bròquil i complir estrictament les seves tècniques augmentarà el teu benefici.

  • Rentar a fons el bròquil per permetre que la brutícia, el fang i fins i tot els cucs surtin d'aquestes flors verdes fosques.
  • Si vols aromatitzar suc de bròquil pur, pots afegir-hi rodanxes de poma, pera o préssec.
  • Si teniu una batedora en lloc d'una espremedora, talleu el bròquil en trossos petits després de rentar-lo bé. Arrenca la batedora i tritura el bròquil fins que sigui gruixut o completament pur.
  • Però això serà millor si és possible utilitzar una espremedora en lloc d'una batedora. Perquè descompondre una verdura o fruita i extreure el seu suc comporta la pèrdua de moltes substàncies útils, però eliminar el seu suc aixafant-lo o esprémer-lo ajudarà a mantenir nutrients útils.

Finalment, és possible que experimentis cremades cardíaques a l'hora de beure suc de bròquil perquè el teu aparell digestiu necessita temps per adaptar-se a la producció de menys àcid estomacal. Afortunadament, el calci en bròquil actua com un antiàcid natural per pal·liar el problema de les cremades cardíaques. Beneficis de menjar bròquil durant l'embaràs – La importància del bròquil en l'embaràs i quines verdures s'han de donar als nadons? També podeu llegir articles titulats Baby Vegetables by Color.

Font 1, Recurs 2