Fördel med broccolijuice: Är dricka broccolivatten bra för hud och cystor?

Fördelen med broccolivatten tas upp med frågor som om det är särskilt bra för hud och cystor. Broccolijuice innehåller hälsosamma livsmedel som vitamin A, B6 och C och mycket kalium. Men påverkar fördelarna med dessa näringsämnen också de nämnda situationerna?

Fördelen med broccolivatten till hud och cystor

Speciellt på nyttan av broccolijuice till hud och cystor cancer, inflammation och frisättning, även om forskning inte finns tillgänglig Det finns olika vetenskapliga studier om frågor som att bekämpa radikaler. Mot bakgrund av dessa studier undrar man om de gynnar huden eller är bra för cystor en idé kan erhållas som svar på vad som erhålls. Till exempel i vissa laboratoriestudier fria radikaler, som är källan till många sjukdomar, i broccolivatten neutraliserar antioxidanter, minskar inflammation i kroppen och det har observerats för att minska tillväxttakten. Källan till dessa effekter är broccoli och Det påstås att broccolijuicen i ämnet kaempferol. Även om dessa studier är bra för cystor eller fördelaktiga för huden även om det inte ses som en direkt fördel med broccolijuice, dessa sjukdomar kan också dra slutsatsen att det kan vara användbart för .

Fördel med broccolijuice

Fördelen med broccolivatten är också är inte begränsad. I ett nytt experiment på 960 personer, broccolijuice med andra grönsaker som innehåller antioxidanter som kaempferol det visar sig att följa en diet kan också minska minskningen av mental styrka. Därför, genom att blanda broccolijuice med liknande gröna grönsaker, att göra en drink och dricka på morgonen är en näringsrik och stärkande det kommer att vara ett trevligt alternativ för effekt.

Andra fördelar med att dricka broccolijuice

Fördelen med att dricka broccolijuice regelbundet har inte bevisats Det lockar också uppmärksamhet med andra funktioner. Till exempel broccolijuice, rött blod celler innehåller järn, vilket kan hjälpa produktionen av myoglobin och hemoglobin. Järn fungerar som en syretransport, och celler som får tillräckligt med syre och därför blir huden friskare. Även vitamin K i broccolijuice innehållet i blodet för att koagta på ett hälsosamt sätt och risken för blödning hjälper till att minska, men också snitten på huden, blåmärken och sår att läka snabbare.

Fördelar med broccolijuice till ben och tänder

Samma mängd kalcium som finns i broccolivatten mer, särskilt för dem som har problem med laktos som finns i mjölk blir en viktig dryck. Kalcium i broccolijuice finns också i artrit och Osteoporos bekämpar skelettproblem och håller ben och tänder friska fördelar med att stanna.

Fördelen med broccolivatten till huden

Mangan i broccolivatten produceras av cellulär metabolism antioxidanter som hjälper till att reparera skador orsakade av giftiga biproduktprodukter det drar nytta av aktivering. Mangan kolhydrater och proteiner bidra till benförstärkande och sårläkning en friskare kropp och därmed en mer levande och frisk hud hjälper dig att vinna.

Fördelar med broccolivatten för ögonen

Kallas lutein och zeaxantin i broccolivatten karotenoider finns, särskilt för att stärka mörkerseendet i första hand upprätthåller den övergripande friska ögonstrukturen och skyddar ögonen från infektioner, miljöföroreningar och gör det mer motståndskraftigt mot överdrivet solljus.

Hur man förbereder broccolijuice

För att se fördelarna med broccolijuice måste du Det är mycket viktigt att förbereda sig. Till följande broccolijuice beredningsstadier och att strikt följa deras tekniker kommer att öka din fördel.

  • Tvätta broccoli noggrant så att smuts, lera och till och med maskar kan komma ut ur dessa mörkgröna blommor.
  • Om du vill smaka ren broccolijuice kan du lägga till äppel-, päron- eller persikoskivor.
  • Om du har en mixer istället för en juicepress, skär broccoli i små bitar efter att ha tvättat väl. Starta mixern och slipa broccoli tills den är tjock eller helt ren.
  • Men detta blir bättre om det är möjligt att använda en juicepress istället för en mixer. Eftersom att bryta ner en grönsak eller frukt och ta bort sin juice leder till förlust av många användbara ämnen, men att ta bort sin juice genom att krossa eller klämma det hjälper till att hålla användbara näringsämnen.

Slutligen kan du uppleva halsbränna när du dricker broccolijuice eftersom ditt matsmältningssystem behöver tid att anpassa sig till produktionen av mindre magsyra. Lyckligtvis fungerar kalcium i broccoli som en naturlig antiacid för att lindra problemet med halsbränna. Fördelar med att äta broccoli under graviditeten – Vikten av broccoli under graviditeten och vilka grönsaker ska barn ges? Du kan också läsa artiklar med titeln Baby Vegetables by Color.

Källa 1, Resurs 2