Fordel af Broccoli Juice: Er Drinking Broccoli Vand godt for hud og cyster?

Fordelen ved broccoli vand er rejst med spørgsmål som om det er særligt godt for hud og cyster. Broccoli juice indeholder sunde fødevarer såsom vitamin A, B6 og C og masser af kalium. Men påvirker fordelene ved disse næringsstoffer også de nævnte situationer?

Fordelen ved Broccoli Vand til hud og cyster

Specielt om fordelen ved broccoli juice til hud og cyster kræft, betændelse og frigivelse, selv om forskning ikke er tilgængelig der er forskellige videnskabelige undersøgelser af spørgsmål som bekæmpelse af radikale. I lyset af disse undersøgelser, man spekulerer på, om de gavner huden eller er gode for cyster en idé kan opnås som reaktion på, hvad der opnås. I nogle laboratorieundersøgelser frie radikaler, som er kilden til mange sygdomme, i broccoli vand neutraliserer antioxidanter, reducerer inflammation i kroppen, og det er blevet observeret at reducere vækstraten. Kilden til disse virkninger er broccoli og det hævdes, at broccolisaft indeholdt i stoffet kaempferol. Selv om disse undersøgelser er gode for cyster eller gavnlige for huden selv om det ikke ses som en direkte fordel ved broccoli juice, disse sygdomme kan også udledes, at det kan være nyttigt for .

Fordel af Broccoli Juice

Fordelen ved broccoli vand er også er ikke begrænset. I et nyt eksperiment på 960 mennesker, broccoli juice med andre grøntsager, der indeholder antioxidanter såsom kaempferol det viser sig, at efter en kost også kan reducere faldet i mental styrke. Derfor, ved at blande broccoli juice med lignende grønne grøntsager, at lave en drink og drikke om morgenen er en nærende og bemyndigelse det vil være en dejlig mulighed for effekt.

Andre fordele ved at drikke Broccoli Juice

Fordelen ved at drikke broccoli juice på regelmæssig basis er ikke blevet bevist det tiltrækker også opmærksomhed med andre funktioner. For eksempel broccoli juice, rødt blod celler indeholder jern, som kan hjælpe produktionen af myoglobin og hæmoglobin. Jern fungerer som en ilttransport, og celler, der modtager nok ilt og derfor bliver huden sundere. Også vitamin K i broccoli juice blodets indhold til at størkne på en sund måde og risikoen for blødning hjælper med at reducere, men også indsnit på huden, gør det muligt for blå mærker og sår at hele hurtigere.

Fordele ved Broccoli Juice til knogler og tænder

Den samme mængde calcium findes i broccoli vand mere, især for dem, der har problemer med laktose findes i mælk bliver en vigtig drik. Calcium i broccoli juice også kan findes i gigt og Osteoporose bekæmper skeletproblemer og holder knogler og tænder sunde fordele ved at blive.

Fordelen ved Broccoli Vand til huden

Mangan i broccoli vand er produceret af cellulære stofskifte antioxidanter, der hjælper med at reparere skader forårsaget af giftige biprodukter det nyder godt af aktivering. Mangan kulhydrater og proteiner bidrage til knogleforstærkning og sårheling en sundere krop og derfor en mere levende og sund hud hjælper dig med at vinde.

Fordele ved Broccoli Vand til øjnene

Kaldet lutein og zeaxanthin i broccoli vand carotenoider findes, især for at styrke nattesyn i første omgang opretholder den overordnede sunde øjenstruktur og beskytter øjnene mod infektioner, miljøforurenende stoffer og gør det mere modstandsdygtigt over for overdreven sollys.

Sådan forbereder du Broccoli Juice

For at se fordelene ved broccoli juice, skal du det er meget vigtigt at forberede. Til følgende broccoli juice forberedelsesstadier og nøje at overholde deres teknikker vil øge din fordel.

  • Vask broccolien grundigt for at tillade snavs, mudder og endda orme at komme ud af disse mørkegrønne blomster.
  • Hvis du ønsker at smag ren broccoli juice, kan du tilføje æble, pære eller fersken skiver.
  • Hvis du har en blender i stedet for en juicer, skæres broccoli i små stykker efter vask godt. Start blenderen og male broccoli indtil tyk eller helt ren.
  • Men det vil være bedre, hvis det er muligt at bruge en juicer i stedet for en blender. Fordi nedbryde en grøntsag eller frugt og fjerne sin saft fører til tab af mange nyttige stoffer, men at fjerne sin saft ved at knuse eller klemme det vil bidrage til at holde nyttige næringsstoffer.

Endelig kan du opleve halsbrand, når du drikker broccoli juice, fordi dit fordøjelsessystem har brug for tid til at tilpasse sig produktionen af mindre mavesyre. Heldigvis, calcium i broccoli fungerer som en naturlig antiacid at afhjælpe problemet med halsbrand. Fordele ved at spise Broccoli under graviditeten – Betydningen af Broccoli i graviditeten og hvilke grøntsager skal babyer gives? Du kan også læse artikler med titlen Baby Grøntsager efter farve.

Kilde 1, Ressource 2