X

Quins són els beneficis dels blocs? Posseir un bloc

Els beneficis dels blocs proporcionen un impacte poderós perquè augmenteu les vostres habilitats. Ser blogger és molt més que escriure sobre coses periòdicament o diàriament. L'intercanvi d'informació és un hàbit altament funcional en termes d'interacció social i seguiment de l'agenda. Però quins beneficis obtenim fent blogs?

Quins són els beneficis dels blocs?

Els blocs són un hàbit que us disciplinarà, com els beneficis de mantenir un diari, els blocs tenen molts avantatges. La principal diferència entre diaris i blocs és que voleu compartir-lo amb algú. Un dels elements més importants entre els beneficis dels blogs és la possibilitat de compartir socialment i intercanviar idees. Un altre avantatge és guanyar hàbits d'escriptura i enfortir les habilitats d'escriptura. Escriure regularment i compartir-lo amb algú t'obliga a escriure de manera bella i clara, alhora que dóna suport a crear el teu propi estil. Els blocs també us poden estalviar diners.

Obrir un bloc no està necessàriament pensat per compartir idees filosòfiques, cosa que no t'impedeix guanyar diners, encara que ho faci. Avui en dia, les mestresses de casa poden guanyar diners compartint receptes, models de punt i diversos trucs de tasques domèstiques als seus blocs, apel·lant a centenars de milers de persones sense cap informació de disseny web i guanyant diners amb publicitat i diverses promocions. Si ho desitgeu, considerem aquests beneficis amb més detall sota els epígrafs.

Beneficis dels blocs sobre les capacitats d'escriptura

Els blocs de vegades us poden obligar a seguir l'agenda, de vegades a llegir diverses fonts. Aquesta coerció és molt útil tant per augmentar la capacitat de coneixement com per a l'expansió del vocabulari. D'altra banda, transmetre els coneixements i les paraules apreses, intentant escriure-les d'una manera més comprensible, t'ajuda a produir una escriptura més professional al llarg del temps.

Beneficis socials dels blocs

Els blocs són una mica com ser columnista en un diari, però interactuar amb la gent als blocs és més fàcil i ràpid. D'aquesta manera, podràs discutir temes a la calor del moment, conèixer diverses opinions i crear un entorn social per a tu mateix. Aquesta interacció reforça la capacitat d'empatitzar amb el temps, pot ajudar a qüestionar els teus pensaments extrems i estereotipats i, si cal, a canviar-los de manera positiva.

Beneficis financers dels blocs

Els blocs no solen obrir-se per guanyar diners, que en realitat és un dels seus punts forts. Perquè la gent comparteix els seus propis sentiments i pensaments i habilitats en els seus blocs per a una mena de diversió sense preocupar-se pels diners. Això els fa més originals, similars, més càlids i més orientats, que és l'estil preferit dels usuaris d'Internet. Avui en dia, molts llocs s'omplen d'articles sense sentit amb l'ambició de guanyar diners, extreure informació útil de totes aquestes paraules requereix temps i impedeix l'accés a la informació desitjada. Els usuaris que són selectius sobre aquest tema també són fidels visitants als seus blocs únics. Els blocs personals, que arriben a una bona audiència al llarg del temps, també comencen a guanyar diners amb anuncis i promocions.

Beneficis personals dels blocs

Tot i que els blocs proporcionen beneficis personals en molts aspectes, proporciona beneficis més importants en termes d'autoapoderament, autoconeixement i realització. Per exemple, si bloqueges durant molts anys i llegeixes els teus articles antics de manera intermitent, pots veure't des d'una altra perspectiva, identificar els errors que cometes com si estiguessis mirant-te amb un ull extern, revisar els objectius que et vas marcar i revisitar les actituds de les persones amb una consciència fresca. D'aquesta manera, podràs avaluar-te amb més precisió i conèixer-te sense estar influenciat pel dia que escrius els articles.

Per resumir els beneficis dels blocs, que hem esmentat més amunt, sent blogger;

Quins són els avantatges dels blocs en poques paraules?

Permet seguir l'agenda. Ajuda a
desenvolupar diferents perspectives. Enforteix la
capacitat de resolució de problemes. Mill
ora la capacitat de llegir, escriure i inferir. Augmenta
la interacció social. Millora
els teus coneixements. Augment
a el vocabulari. Pot guanyar d
iners. Enforteix la te
va empatia. Redueix les teves poss
ibilitats de ser una persona de ment fixa.contribuint a
la teva capacitat d'expressar-te.

Com podeu veure, els blocs són una eina important de desenvolupament personal. Fins i tot quan es converteix en un hàbit senzill, és possible aprofitar tots els beneficis anteriors. Si encara no teniu un bloc, us recomano que comenceu immediatament obrint un compte des d'una plataforma gratuïta com blogger. Podeu aprendre fàcilment com obrir un bloc senzill i gratuït cercant a Internet.