Hem Naturlig Mask och Vård Recept för Svart Fläck och Akne

Masker för svart fläck och akne visar ganska fördelaktiga effekter. I dagens artikel har vi sammanställt recept och tillämpningar av naturliga och växtbaserade maskkurer som kan appliceras för rengöring av akne och svart fläck hemma.

Hem mask recept för svart fläck och akne

Akne på grund av hudtyp och rengöringsrutin kan ses hos både män och kvinnor. I synnerhet finns det olika sätt att bli av med dessa små punkter som förstör den externa bilden. Dessa vägar är ganska enkla och kan appliceras genom att göra masker hemma för svart fläck och akne. Men innan varje mask ska göras bör huden rengöras av all smuts och fuktas på lämpligt sätt.

Det första steget i hudrengöring är att ta bort smuts från ansiktet och resterna av smink, om någon. För detta kan du få hjälp från kosmetiska produkter som är lämpliga för hudtyp. I det andra steget bör porer öppnas med hjälp av en tonic. När rengöringsstegen är klara ska ett av maskrecepten appliceras hemma för svart fläck och akne.

Hemmasklösning på Black Spot och Akne Problem

En uppsättning gjord för svarta fläckar på huden hemma det är möjligt att göra användbara masker. Transaktionen är i första hand steril tillämpning är en av prioriteringarna. Hennes hud är svart förberedelse för punktrengöring och utföra nödvändig rengöring är en förutsättning för att ses som .

För att utföra dessa förfaranden bör Det måste rengöras väl och tvättas med vatten. Sedan göra naturliga masker hemma för förberedda svarta fläckar säkerställs att den genomförs.

Mask recept för svarta prickar

Hemgjord som gör det möjligt att förstöra blackheads det finns flera maskmetoder. Dessa metoder är mycket effektiva Observerade.

Nödvändiga hygieniska regler inför de masker som ska tillverkas ses som en förutsättning.

Mask förberedd med citronsaft och yoghurt

Svart tillagad med citronsaft och yoghurt som en mycket framgångsrik metod för naturlig mask hemma för fläckar sticker ut. Med masken beredd med en blandning av de två är det extremt framgångsrika resultat erhålls. Två skedar yoghurt och några (öga beslut) citronsaft blandas noggrant och appliceras i ansiktet utom runt ögonen. Särskilt i områden där blackheads är täta, körs det och torkas sedan Förväntade. Efter torkning rengörs huden genom att tvätta med varmt vatten och appliceras fuktkrämen. Den här appen används en gång i veckan eller upp till två gånger i veckan Det rekommenderas att göra det en gång.

Karbonat förberedd mask

En av de mest effektiva naturliga maskmetoderna hemma för svarta fläckar är den metod som kan appliceras som både mask och peeling gjord med karbonat. Ögonbeslutet tillämpas på de punkter där svarta fläckar ses tätt genom att lägga till några droppar citronsaft till lite karbonat och en lätt massage utförs på det applicerade området. Sedan, väntar i fem minuter, rengörs masken i ansiktet med varmt vatten. En gång i veckan rekommenderas karbonatmasken för svarta fläckar. De två mest effektiva maskerna som tillverkas hemma för att bekämpa svarta fläckar är citronsaft, yoghurtblandning och karbonat, beredda av citronsaftblandning.

Dubbel effekt mask recept för akne och svart fläck

Citron- och karbonatblandning

Citron är en bra avfettning tack vare ingredienserna i den kallas . Av denna anledning, svart fläck och akne är den mest bekanta produkten av maskblandningar hemma. 1 matsked mask beredd genom att tillsätta en halv citronsaft till karbonat 15 procent minuter Väntar. Citron löser upp oljan som ackumuleras i huden, medan karbonat också porer hjälper till att lossa. De som vill använda denna mask kommer att kunna använda den istället för karbonat. Det kan också använda salt i samma utsträckning.

Yoghurt och havremask

Yoghurt- och havreblandning applicerad på särskilt känslig hud är en typ av mask. Mask, 1 matsked havremjöl, citronsaft av samma storlek förbereds genom att lägga till. 1 för att göra blandningen körbar en tesked olivolja tillsätts. Mask, 20 procent minuter Efter blötläggning bör den rengöras genom att tvätta den med varmt respektive kallt vatten.

Lermasker

Clay har använts som städare i alla tänkbara områden i många år. Av denna anledning är det också ofta att föredra för hudproblem. Lermasker bereds tillsammans med olika produkter. Rosenvatten kombineras också med lera för att ta bort blackheads. Följaktligen bör rosenvatten och vinäger tillsättas i samma takt till 1 matsked trosa. Blandningen, som har konsistensen av pasta, bör appliceras på huden två gånger om dagen.

Hur man gör hudvård hemma? Vad är hudvård och renlighet?

Finnar och svarta prickar på wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Akne