Home Natuurlijk Masker en Verzorging Recepten voor Zwarte Vlek en Acne

Maskers voor zwarte vlek en acne vertonen vrij gunstige effecten. In het artikel van vandaag hebben we recepten en toepassingen samengesteld van natuurlijke en kruidenmaskerkuren die kunnen worden toegepast voor het reinigen van acne en zwarte vlek thuis.

Home Masker Recepten voor Black Spot en Acne

Acne als gevolg van huidtype en reinigingsroutine is te zien bij zowel mannen als vrouwen. In het bijzonder zijn er verschillende manieren om van deze kleine punten af te komen die het externe beeld bederven. Deze paden zijn vrij eenvoudig en kunnen worden toegepast door thuis maskers te maken voor zwarte vlek en acne. Voordat echter elk masker moet worden gemaakt, moet de huid van al het vuil worden gereinigd en voldoende worden gehydrateerd.

De eerste fase van huidreiniging is het verwijderen van vuil van het gezicht en de restanten van make-up, indien aanwezig. Hiervoor kunt u hulp krijgen van cosmetische producten die geschikt zijn voor huidtype. In de tweede fase moeten poriën worden geopend met behulp van een tonicum. Nadat de reinigingsfasen zijn voltooid, moet een van de maskerrecepten thuis worden aangebracht voor zwarte vlek en acne.

Home Masker Oplossing voor Black Spot en Acne Probleem

Een set gemaakt voor zwarte vlekken op de huid thuis het is mogelijk om nuttige maskers te maken. De transactie is voornamelijk steriele toepassing is een van de prioriteiten. Haar huid is zwart. het voorbereiden van spotreiniging en het uitvoeren van de nodige reiniging is een voorwaarde wordt gezien als .

Om deze procedures uit te voeren, het moet goed worden schoongemaakt en gewassen met water. Dan het maken van natuurlijke maskers thuis voor voorbereide zwarte vlekken wordt gewaarborgd dat het wordt uitgevoerd.

Maskerrecepten voor zwarte stippen

Zelfgemaakte die de vernietiging van mee-eters mogelijk maakt er zijn verschillende maskermethoden. Deze methoden zijn zeer effectief Waargenomen.

De nodige hygiënische regels voor de te maken maskers wordt gezien als een voorwaarde.

Masker dat met Citroensap en Yoghurt wordt voorbereid

Zwart bereid met citroensap en yoghurt als een zeer succesvolle methode van natuurlijk masker thuis voor vlekken Opvallen. Met het masker bereid met een mengsel van de twee, is het extreem succesvolle resultaten worden verkregen. Twee lepels yoghurt en wat (oog besluit) citroensap wordt grondig gemengd en op het gezicht aangebracht, behalve rond de ogen. Vooral in gebieden waar mee-eters dicht zijn, wordt het gedreven en vervolgens gedroogd Verwacht. Na het drogen wordt de huid gereinigd door te wassen met warm water en vervolgens wordt de moisturizer aangebracht. Deze app wordt één keer per week of maximaal twee keer per week gebruikt het wordt aanbevolen om het een keer te doen.

Carbonaat voorbereid masker

Een van de meest effectieve natuurlijke maskermethoden thuis voor zwarte vlekken is de methode die kan worden toegepast als zowel masker als peeling gemaakt met carbonaat. De oogbeslissing wordt toegepast op de punten waar zwarte vlekken dicht worden gezien door een paar druppels citroensap toe te voegen aan wat carbonaat en een lichte massage wordt uitgevoerd op het aangebrachte gebied. Vervolgens, vijf minuten wachtend, wordt het masker op het gezicht gereinigd met warm water. Eenmaal per week wordt het carbonaatmasker aanbevolen voor zwarte vlekken. De twee meest effectieve maskers die thuis worden gemaakt om zwarte vlekken te bestrijden, zijn citroensap, yoghurtmengsel en carbonaat, bereid uit citroensapmengsel.

Double Effect Mask Recepten voor Acne en Black Spot

Citroen- en carbonaatmengsel

Citroen is een goede ontvetter dankzij de ingrediënten erin staat bekend als . Om deze reden, zwarte vlek en acne is het meest bekende product van maskermengsels thuis. 1 eetlepel masker bereid door een half citroensap toe te voegen aan carbonaat 15 procent minuten Wachten. Citroen lost de olie op die zich in de huid ophoopt, terwijl carbonaat ook poriën helpt bij het lossen. Degenen die dit masker willen gebruiken, kunnen het gebruiken in plaats van carbonaat. het kan ook zout in dezelfde mate gebruiken.

Yoghurt en havermasker

Yoghurt- en havermengsel aangebracht op bijzonder gevoelige huid is een type masker. Masker, 1 eetlepel havermeel, citroensap van dezelfde grootte wordt voorbereid door toe te voegen. 1 om het mengsel rijbaar te maken een theelepel olijfolie wordt toegevoegd. Masker, 20 procent minuten na het weken moet het worden schoongemaakt door het te wassen met respectievelijk warm en koud water.

De Maskers van de klei

Klei wordt al vele jaren op elk denkbaar gebied als reiniger gebruikt. Om deze reden heeft het ook vaak de voorkeur voor huidproblemen. Kleimaskers worden samen met verschillende producten bereid. Rozenwater combineert ook met klei om mee-eters te verwijderen. Dienovereenkomstig moeten rozenwater en azijn met dezelfde snelheid worden toegevoegd aan 1 eetlepel panty. Het mengsel, dat de consistentie van pasta heeft, moet twee keer per dag op de huid worden aangebracht.

Hoe doe je huidverzorging thuis? Wat is huidverzorging en netheid?

Puistjes en zwarte stippen op wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Akne