Är Björnbärssirap bra för halsinfektion och tonsillsvullnad?

Är björnbärssirap fördelaktigt för halsinfektion? Är fördelarna med björnbärssirap bra för halsfluss och svullnad? Sådana frågor ställs ganska ofta under den senaste perioden. I den här artikeln inkluderade vi detaljerade forskningsresultat om denna sirap, som sägs vara användbar för inflammation i halsen.

Är björnbärssirap fördelaktigt för halsinfektion?

Björnbärssirap rekommenderas av experter på området för halsinfektion. Björnbärssirap, som namnet antyder, är ett extrakt som erhållits från svarta mullbär, även kallade lila mullbär. Det används också ofta för att göra mogen mullbärsfrukt och barkmedicin. Det används ofta för att lindra effekterna av tillstånd som halsfluss, influensa, förkylningar och särskilt för att behandla problem som rinnande näsa och rinit. I allmänhet kräver förstoppning också mer bevis för att björnbärssirap, som är användbar för att äta sin frukt, definitivt är bra för sjukdomar som halsinfektion. Men vilka egenskaper hos björnbärssirap påstås vara bra för tonsiller?

Fördelar med björnbärssirap för halsinfektion och andra sjukdomar

  • Blackberry sirap halsinfektion och massor av C-vitamin, som spelar en mycket viktig roll i sjukdomar som influensa Värdar.
  • Blackberry sirap immunitet Ökar.
  • Svart sirap är varje är ett viktigt mineral med olika funktioner som att transportera syre till sidan Järn.
  • Blodkoagulering och benhälsa Vitamin K1, som är viktigt för, finns också i björnbärssirap.
  • Högt blodtryck och hjärtsjukdomar Kalium, ett viktigt som kan minska din risk, finns också i björnbärssirap.
  • Effektiv för oxidativ skada E-vitamin, som är en antioxidant, finns också i denna sirap.

Innan Björnbärssirap används för halsinfektion Observera

Björnbärssirap föredras inom många områden som halsinfektion. Omedvetna och överdriven användning kan dock leda till olika biverkningar och skador försiktighet vid användning av björnbärssirap i följande situationer Det bör vara

  • Om du är gravid eller ammar, det finns inte tillräckligt med tillförlitlig information om säkerheten för att ta emot björnbär. Att vara säker undvik att använda björnbärssirap under dessa perioder.
  • Människor som är allergiska mot frukter som fikon kan också vara känslig för björnbärssirap.
  • Björnbär kan sänka blodsockret. Om du har diabetes, övervaka dina blodsockernivåer noga. Därför kan blodet använda björnbärssirap för att förhindra eventuella obalanser i socker Håll dig borta.
  • Blodsocker av björnbärssirap blodsockerbalans under och efter operationen Den kan bryta den. Därför, före och efter en planerad operation, björnbär i 2 veckor konsumera inte sirapen.

Interagerar björnbärssirap med droger?

Speciellt under halsinfektion kan användning av björnbärssirap med olika droger utgöra en risk för interaktion. Dessutom kan de läkemedel du använder för dina kroniska sjukdomar också interagera med björnbärssirap. Var särskilt försiktig när det gäller läkemedel som ersätts av levern. Vissa läkemedel ersätts och sönderdelas av levern. Björnbärssirap kan också sakta ner hastigheten med vilken levern sönderfaller vissa droger. Användningen av björnbär i kombination med vissa läkemedel som leverprocesserna kan öka effekterna och biverkningarna av dessa läkemedel. Innan du använder björnbärssirap, kontakta din sjukvårdspersonal om du använder ett leverförstärkande läkemedel.

Läkemedel där björnbärssirap interagerar

Läkemedel som kan påverkas inkluderar lovastatin (Mevacor), itraconazole (Sporanox), ketokonazol (Nizoral), triazolam (Halcion), fexsofenadin (Allegra) och läkemedel som används för diabetes (Antidiabetes) gliburit (DiaBeta), Glynase PresTab, Micronase), glimepirid (Amaril), insulin, rosiglitazon (Avandia), pioglitazon (Actos), klorpropamid (diabines), tolbutamid (Orinas), glypizid (Glucotrol) är bland dem som är i riskzonen.

Vem kan inte dricka och använda björnbärssirap

Lämplig dos av björnbärssirap för användning som behandling baseras på olika tillstånd som ålder, hälsa och vissa andra faktorer hos användaren. För närvarande finns det inte tillräckligt med vetenskapliga studier för att skapa ett lämpligt dosförhållande för björnbärssirap. Tänk på att växtbaserade produkter kanske inte är säkra och att användningen kan vara betydande. Vad som är bra för tonsiller hembehandlingsmetoder med växtbaserade naturliga botemedel, vad som är bra för halsen Gnisslar naturliga växtbaserade rekommendationer och de som säger att de inte kan svälja vad som är bra för ont i halsen kan också vara intresserad av den här artikeln.

Resurs 1, Resurs 2, Resurs 3, Resurs 4