Wat zeggen degenen die biologische make-upproducten gebruiken? Nuttige cosmetische beoordelingen

Wat zeggen degenen die biologische make-up gebruiken? Als gevolg van verschillende onderzoeken hebben we geprobeerd gebruikersrecensies samen te stellen en aan u door te geven. Allereerst ziet u de lijst met bedrijven over welke merken natuurlijke cosmetische producten produceren. U de belangrijkste consumentenrecensies over deze bedrijven lezen in de rest van het artikel.

Grote merken die biologische make-upproducten produceren

De belangrijkste bedrijven die biologische make-upproducten produceren zijn:

 • Deborah (Niet helemaal natuurlijk)
 • Alverde,
 • Dr. Hauschka
 • Lavera,
 • Burt's Bijen,
 • Alterra,
 • Artsen Formule,
 • Jane Iredale,
 • Voor altijd leven,
 • Logona,
 • Een farmasi.

Consumentenrecensies voor Deborah Organic Makeup Products

Uit gebruikersrecensies blijkt dat hun producten nuttig zijn. De meeste consumenten zijn het er echter over eens dat de make-up van het bedrijf niet 100% natuurlijk is. Er wordt echter ook gezegd dat het het dichtst bij de natuur ligt. Bekijk de deborah make-up op watsons pagina op: https://www.w
atsons.com.tr/marka/deborah-1803

Gebruikersrecensies over Alverde Make-up

Zeer geprezen door een paar gebruikers, Alverde producten n11 zijn allemaal te vinden in online winkels zoals hier. Het is vooral opgenomen in de opmerkingen dat het crèmes heeft die effectief zijn bij het verminderen van blauwe plekken onder de ogen. Sommige gebruikers zeggen echter ook dat ze niet genoeg prestaties van deze producten krijgen.

Dr. Gebruikerservaringen op Hauschka Biologische Make-up Producten

Er wordt gezegd dat het een bedrijf is dat veel prijzen heeft ontvangen voor natuurlijke gezondheidsproducten, maar er wordt benadrukt dat het een beetje duur is in vergelijking met andere producten. Hij was ook een van die bedrijven die niet experimenteerde op dieren. Het is een tak van Wala die natuurlijke cosmetica maakt. Over het algemeen zijn de producten succesvol. Omdat ze natuurlijk zijn, is hun vervaldatum ook kort. Let daarom speciale aandacht op de vervaldatum bij het kopen van producten van dit merk.

Beoordelingen over Lavera Natural Makeup

Paraben was een Duits cosmeticabedrijf dat nooit schadelijke stoffen zoals lood gebruikte en niet experimenteerde op dieren. Het wordt beschouwd als cosmetische producten die zelfs door zwangere vrouwen en zogende moeders kunnen worden gebruikt. Er wordt ook gezegd dat de beste natuurlijke cosmetische producten in termen van prijsprestaties van dit bedrijf zijn. Sommige gebruikers waren echter niet blij met hun producten, zoals eyeliner.

Burt's Bees Brand Natural Cosmetics Gebruikersreviews

Er wordt gezegd dat het bevredigend is als het gaat om de prijs. Dit bedrijf geeft ook niet de voorkeur aan dierproeven bij het produceren van natuurlijke make-upmaterialen. Ze gebruiken geen schadelijke stoffen zoals parabenen, sulfaat, oxybenzone, pthalaat in hun producten. Er wordt ook vermeld dat er geurige cosmetica is met een breed scala aan producten. De prijzen van het bedrijf, die door de meeste gebruikers positief worden geïnterpreteerd, kunnen variëren omdat het afhankelijk is van de valuta.

Gebruikersrecensies over Alterra

Het is een bedrijf dat wordt geprezen om zijn prijzen, maar zijn producten zijn niet erg tevreden. Hoewel er negatieve opmerkingen zijn dat vochtinbrengende crème plakkerig en acne veroorzaakt en foundation eruit ziet als schimmel, zijn er ook positieve opmerkingen over het niet experimenteren met dieren en hun geur is prachtig.

Physicians Formula Natural Cosmetics Reviews

Veel gebruikers geven aan zeer tevreden te zijn over de verschillende producten van dit bedrijf. Turkije prijzen van producten waarvan wordt gezegd dat ze betaalbaar zijn in het buitenland zijn een beetje duur. Het is echter een van de bedrijven die de meest positieve beoordelingen in ons onderzoek hebben gevonden. Sommige gebruikers hebben ook verklaard dat eyeliner en mascara niet erg goed zijn tussen al hun producten.

Als u problemen heeft met acne, u ook ons artikel lezen over de behandeling van acne op natuurlijke wijze.

De links naar de belangrijkste bronnen waarvan we de opmerkingen hebben samengesteld, zijn als volgt: