X

Får babyer persille? Hvornår kan babyer spise persille?

Spørgsmålet om, hvorvidt babyer får persille kommer først blandt de mødre, der spekulerer på svaret. Persille gør en tallerken smukkere og er næsten en gane sæbe, men er det sikkert for babyer?

Får babyer persille?

Der kommer et tidspunkt i dit barns liv, hvor du måske ønsker at begynde at give væk andre fødevarer end babymad eller persille andre end modermælk. Selvfølgelig kan du være bekymret for at give ham de rigtige ting.

Persille er sikkert for babyer at spise, forudsat at de begynder at lære at spise fast føde. Dette er den alder, hvor en baby begynder at tage simpel mad og lære at tygge. Det er trods alt relativt sikkert og nyttigt at fodre babyer med persille, så længe de ikke er allergiske.

Du kan være interesseret: Er babyer givet rosiner?

Må jeg give min baby persille? Svar: Ja

Vi svarede ja til spørgsmålet om, hvorvidt babyer skal fodres persille, men det afhænger af visse betingelser. Persille bør ikke gives før den 8. måned. Persille og lignende planter kan forårsage allergiske virkninger på nogle mennesker. Dette gælder også for babyer.

Derfor, når du fodrer persille til babyer, skal du observere det, begyndende med meget små mængder, og aldrig give nogen planter til barnet på en ekstrem og envejs måde. At være afbalanceret og spise i din beslutning er et must for baby udvikling.

Den anden overvejelse, når det kommer til fodring af baby persille er risikoen for at det klæber til ganen. Derfor bør persille gives til babyer på en finthakket måde for at være sikker.

Du kan være interesseret: Hvilke grøntsager skal babyer gives?

Hvad er fordelene ved persille til babyer?

Persille har mange sundhedsmæssige fordele, at det kan give til den menneskelige krop, hvilket også er godt for babyer. Selvom vi ved, at vores pastaplade har en side skål og er en simpel tilføjelse til mad, har denne lille plante meget at give. For det første er det meget rig på antioxidanter. Den indeholder Luteolin, som forbedrer stofskiftet i menneskekroppen og endda fungerer som en antiinflammatorisk.

Persille indeholder også C-vitamin og A og hjælper med at øge styrken af immunsystemet. Derudover er denne plante også rig på vitamin K. Dette vitamin er især godt til babyer, da det hjælper med at styrke knoglerne, som er vigtige i børns udviklingsår. To skefulde eller en servering, persille puré indeholder mere end 100% af barnets daglige vitamin K behov.

Du kan være interesseret: Er babyer givet salt?

Hvordan man giver persille til babyer?

Der er flere måder at forberede persille til babyer, men den vigtigste del er at sikre, at det rengøres grundigt først for at forhindre bakteriel infektion. Vask helt for at fjerne sedimenter, snavs og bakterier, der kan sive ind i det. En måde at fodre din baby med persille er at forberede det rå. Persille i rå form siges at indeholde flere antioxidanter, i modsætning til de kogte. Men selv om dette er sandt, har rå persille en struktur, som babyer kan have svært ved at spise.

En anden måde at forberede persille er at koge det eller dampe det, så det kan blødgøres og gøres let at spise. Under ingen omstændigheder bør du mikrobølgeovn opvarmning og madlavning, når de giver mad til barnet, da dette helt sikkert vil dræbe de fleste af de næringsstoffer i det. Også, hvis det er muligt, købe organics i stedet for den sædvanlige persille du ser på markedet. Selvom de er lidt dyrere, indeholder de flere næringsstoffer og mindre skadelige stoffer.

Du kan være interesseret: Er babyer givet grøn peber?

Andre fordele ved at give persille til babyer

Persille er kendt for at indeholde vitaminer, næringsstoffer og antioxidanter, samt gavne kroppen på andre måder. For eksempel hjælper planten med at fjerne overskydende væsker fra kroppen, så det fungerer som vanddrivende og forbedrer nyrefunktionen. Derudover vil babyer også drage fordel af dette, da det er kendt for at hjælpe med at fremme fordøjelsen. Dette er meget vigtigt for babyer, fordi deres fordøjelsessystem i denne meget unge alder stadig er lidt følsomt.

Du kan være interesseret: Er babyer givet selleri?

Sidste ord om babyer spiser persille

Som det kan ses, er det meget nyttigt at fodre persille, som gemmer mange vitaminer og mineraler i det, til babyer. Men som med enhver mad og enhver plante skal man sørge for, at den mad, der gives til babyer, er blød, let tyggelig og let at sluge på en måde, der ikke forårsager kvælning. Allergiske virkninger af fødevarer, især persille, bør observeres og gives til barnet gradvist. En af de vigtigste faktorer er, at alle former for mad, der gives til barnet, vaskes grundigt og frisk.

Du kan være interesseret: Er babyer givet pickles?

Kilde