Hårfarve åbning naturligt – Metoder til at tænde hair tone derhjemme

Hårfarve åbning er en teknik, der også kan udføres naturligt. I denne artikel vil du være i stand til at finde ideer og forslag til, hvad der kan bruges derhjemme til at tænde for hårtonen.

Hårfarve åbning naturligt

De fleste kvinder ønsker at ændre farven på deres hår, men de undlader at stemme, fordi håråbnere og farvestoffer skader håret. Håråbnere og farvestoffer indeholder kemikalier, der beskadiger håret. Af denne grund er der forskellige metoder til at åbne hårfarve derhjemme på naturlige måder. Den mest kendte metode er kamillevand og sol.

Det vand, du får ved at koge tørret kamille gnid det ud over dit hår. Så kan du gå ud i solen og mindst 1 vente en time. Kamillejuice og solhår tænde farven er en meget vellykket proces med naturlige midler. Du kan gøre denne proces med flere du kan få den hårfarve, du ønsker, ved at gentage det dag for dag.

Med æblecidereddike Åbningsproces for naturlig hårfarve

Æblecidereddike findes i alles hjem og alle former for hud pleje er til gavn for kosmetik og hår masker. Hår farve derhjemme er en af de metoder, der kommer til at tænke på, når det kommer til naturlige midler er en af dem. Du kan gøre denne proces på en temmelig praktisk måde derhjemme. Når du tager et brusebad Påfør æblecidereddike på alt dit hår efter den sidste vask. Så er der en masse udgang uden skylning. Den hastighed, hvormed hårfarven er tændt, giver dig mulighed for at gøre denne proces regelmæssigt Afhænger.

Lysere med citron og lyst hår

En anden kendt proces med hår åbning af naturlægemidler metoder metoden er citron. Citron øger hårets glans, eksem eliminerer problemer som skæl. Ud over dette, håret er også tilgængelig til at slå farve til. Sprayen hælder citronen i flasken og klemme det over hele dit hår. Så red dit hår.

Efter at have gentaget denne proces flere gange, gå ud i solen og vent mindst 1 time. Processen med at åbne hår med citron er også nyttig med hensyn til nærende dit hår. Gentage denne procedure regelmæssigt vil opretholde klarheden i din hårfarve og også beskytte din hovedbund fra forskellige lidelser ved at nære det.

Hvis du ønsker det, kan du også tage et kig på vores artikler med titlen Sådan Gør Hair Care om vinteren, Hvordan man beskytter hår i koldt vejr og Henna Cure Opskrift og anvendelse mod hårtab.

Hår på wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Sa%C3%A7