Varför är det mer tröttsamt att arbeta hemifrån?

Varför är det mer tröttsamt att arbeta hemifrån? Vissa undrar svaret på denna fråga, för förvånansvärt nog känner vi oss tröttare när man tror att det är lättare att arbeta hemifrån. De flesta som arbetar hemifrån på grund av coronapandemin klagar på att de känner sig trötta och slöa hela dagen. De tror också att de aldrig är klara, trots att de arbetar mer flexibla timmar än vanligt. Anledning:

Varför är det mer tröttsamt att arbeta hemifrån?

Allt omkring oss ser helt annorlunda ut, inklusive vårt dagliga liv. Vår sömn styrs av kroppens inre klocka. Hon arbetar med dagliga tips som exponering för solljus när hon äter och på väg till jobbet. Ju längre vi stannar inne, desto mer förlorar vi de flesta ledtrådarna.

Människor arbetar längre timmar än hemma eftersom det inte finns någon fysisk skillnad mellan arbete och hem. Att arbeta hemifrån suddar ut gränsen mellan professionellt och personligt liv, vilket kan ha en enorm inverkan på våra energinivåer. Det gör också att vi känner oss oförmögna att skära. Om du arbetar medan du sitter i din säng kan detta vara en stor bov. Numera tillbringar vi mycket tid i våra sängar, vilket förbinder oss med sängarna med känslan av vakenhet. För att sova gott måste du spendera mer tid borta från sängen. Ju mer tid du spenderar bort från sängen, desto större aptit för sömn. Håll dig borta från din säng hela dagen för mängden kvalitetssömn.

Du spenderar mycket tid på telefonen medan du arbetar hemma

Att flytta bort från den sociala miljön kan innebära att vi alla spenderar oändlig tid på våra sociala mediekonton. Även om det är viktigt att få kontakt med andra människor kan de flesta sociala medieverktyg tömma din energi. Dessutom kan blått ljus från telefonen förväxlas med effekten av solljus, blanda vår kropp för att skilja mellan dag och natt.

Känner du dig mer orolig när du arbetar hemma?

Vi upplever alla en otrolig mängd stress och ångest på grund av coronapandemin. Konstant stress kan orsaka stor skada på vårt sinne och kropp. Vi är oroliga för att vi kommer att kunna se våra nära och kära igen, att människor förlorar sina jobb och mycket mer. Allt detta skapar en enorm känslomässig börda. Å andra sidan orsakar det mycket stress och tidsförlust att vara borta från rutinen i arbetsmiljön och inte kunna lösa det personliga arbetet med cheferna och den ansvariga personalen. Detta gör att vi blir tröttare och stressade när vi arbetar hemma. Men oroa dig inte, din kropp kommer snart att vänja sig vid detta mönster också. Om du vill, varför kommer Covid-19-testet att vara positivt igen hos dem som återhämtar sig? Du kan också bläddra i artikeln med titeln .

Källkod