X

Vilka är fördelarna med Arabica och de sjukdomar det är bra för?

Fördelarna med arabica manifesteras särskilt på matsmältningssystemet. Denna växt, även känd som fänkål, används ofta för att öka mjölken under amning. I den här artikeln diskuterade vi fördelarna, skadorna, användningen och områdena i denna helande källa, som används ganska ofta.

Arabiska fördelar

Fördelarna med arabiska frön sticker ut vid behandling av en rad matsmältningsstörningar, såsom halsbränna, tarmgas (och babygas), uppblåsthet och till och med kolik hos spädbarn. Även om det finns mindre information, tyder vissa källor också på att det kan hjälpa till vid behandling av reflux, diarré, förstoppning och ulcerös kolit. I allmänhet är fördelarna med arabiskt gräs och frön i ämnen följande:

 • Det är bra för halsbränna och refluxsjukdom.
 • Det är användbart för gasproblem i tarmarna.
 • Reglerar matsmältningen.
 • Det är bra för både diarré och förstoppning.
 • Lindrar astma och liknande andningsbesvär.
 • Det hjälper till att öka mjölken under amning.
 • Det är användbart för dålig andedräkt.
 • Det hjälper i kampen mot diabetes, det vill säga diabetes.
 • Det hjälper brösten att växa. Men samma effekt kan ses hos män, så det bör användas med försiktighet.
 • Det bidrar till att sänka kolesterolet.
 • Ökar fertiliteten.
 • Betalning är en skytt.
 • Det stabiliserar blodtrycket.
 • Det hjälper till att gå ner i vikt.
 • Stöder bråckbehandling.
 • Det stärker levern.
 • Lindrar menstruationssmärtor.
 • Det är bra för illamåendet.
 • Användbar vid sömnstörningar.
 • Uppdaterar och vitaliserar huden.
 • Det gör håret starkare och ljusare.
 • Det tar bort slem.

Ges fänkål till spädbarn, som vi har skrivit om effekterna av fänkål, som sägs vara bra för gasproblem hos spädbarn? Får fänkål barnet att sova och gå ner i vikt? Det kan också vara användbart att läsa artikeln med titeln .

Fördelar med arabiskt weed i mjölkförstärkning

Arabica innehåller en förening som efterliknar egenskaperna hos hormonet östrogen och ökar mjölksekretion hos kvinnor. Det gynnar kvinnor som ammar när det gäller att öka mjölken. Fördelar och skador av fänkålste – Gör dricka fänkålste mjölk? du hittar detaljerad information i vår artikel med titeln " Är det skadligt att dricka fänkålste under graviditeten för att ta reda på om det kommer att vara fördelaktigt att dricka det under graviditeten? Vi rekommenderar att du läser vår artikel med titeln Fänkål i amning och graviditet.

Lösning på dålig andedräkt med Arabica

Tugga arapsaci gräs eller frö kan uppdatera din andedräkt. Endast 5 till 10 arabiska frön kommer snart att uppdatera din andedräkt. Frön ökar salivproduktionen så att de tar bort bakterier. Oljan i arabica har antibakteriella egenskaper som hjälper till att bekämpa bakterier som orsakar dålig andedräkt. Ju längre du tuggar fröna, desto mer uppfriskande blir de. Du kan hitta andra växter och naturliga metoder med dålig andningsborttagningseffekt, till exempel arabica, i vår artikel Med titeln Natural Herbal Solutions at Home to Eliminate Bad Breath.

Fördelen med Arabica till diabetes

En studie från 2008 visade att socker kan sänka blodsockernivåerna hos diabetiker. Arabiska är också en bra källa till C-vitamin, som har visat sig sänka blodsockernivåerna med högt intag. Betakaroten, en annan antioxidant på arabiska, har också kopplats till minskade kolesterolnivåer hos patienter med typ 2-diabetes. Dessutom, eftersom arabica är låg i glykemiskt index, kan det vara ett bra tillägg till diabetesdieten.

Arapsaci är användbart vid bröstförstoring

Vi sa ovan att det kan efterlikna egenskaperna hos human östrogen, så det kan också stödja brösttillväxt. Eftersom det finns begränsad information om detta ämne rekommenderar vi att du tittar på vår artikel Med titeln Breast Augmentation by Natural Means – Breast Augmentation by Herbal Methods.

Betalningsförmåner för Arapsaci Plant

Ödem är svullnad av vävnader i kroppen på grund av överskott av vätska. Även om det inte finns någon konkret studie, stöder anekdotiska bevis effektiviteten av arabica för att förbättra ödem. Anethole, en viktig förening på arabiska, kan kontrollera blodtrycket och ta bort överflödigt vatten från kroppen. Dessutom förbättrar frön också njurfunktionen, vilket i slutändan hjälper till att ta bort toxiner.

Arapsaci kan göra det lättare att bli gravid

Arabiskt te kan användas för att dra nytta av graviditet. Med tanke på dess östrogena egenskaper kan det öka fertiliteten. Men det saknas också konkret forskning i detta avseende. För detta ändamål rekommenderar vi att du konsulterar din läkare innan du använder arabica.

Fördelar med Arabica till blodtryck

Kaliumnivåer är en av anledningarna till att arabica gör underverk för blodtrycksnivåer. Detta mineral motstår de dåliga effekterna av natrium och reglerar mängden vätska i blodomloppet. Frön är också rika på kalcium, ett annat mineral för optimalt blodtryck. Det hjälper till att hålla blodkärlen friska och hjälper till och med till att upprätthålla hjärtfrekvensen. Fibern på arabiska tros också reglera blodtrycksnivåerna. Den innehåller också nitritliknande föreningar som är kända för att sänka blodtrycket. Enligt vissa studier är de också rika på magnesium, vilket kan minska risken för högt blodtryck hos kvinnor.

Fördelen med Arabsaci-växten till levern

En studie från 2011 fann att arabicaväxten stoppar levercancerceller och ger aktivitet av vissa antioxidantceller i levern. Arabica är rik på selen, vilket förbättrar funktionen hos leverenzymer och tar bort några skadliga föreningar i kroppen.

Försvagar det araberna?

Rik på fiber, arabiska frön kan hjälpa till med viktminskning. Frön sägs också minska fettlagringen eftersom de förbättrar näringsabsorptionen. Dessutom, som nämnts ovan, har den dekonstruerande egenskaper. De ökar urinproduktionen och tar bort överflödig vätska från kroppen. Detta kan också bidra till viktminskning. Men oftast, viktminskning genereras av arapsaci kan vara ett direkt resultat av uttorkning, inte fettförbränning. En studie i Korea har visat att intag av arabiskt te kan undertrycka aptiten hos överviktiga människor.

Fördelar med arabiskt weed på huden

Vi har redan talat om de antimikrobiella egenskaperna hos arabica, vilket gör dem till ett bra botemedel mot hudproblem. För att tona din hud kan du ta en handfull arabiska frön och lägga dem till kokande vatten. När det är svalt, tillsätt några droppar arabisk eterisk olja till blandningen. Sila av och gnugga i ansiktet under dagen med hjälp av bomull eller en ren trasa. Din hud kommer att se tonad och utvilad ut.

Sista ord om fördelarna med Arabica

Även om många undersökningar saknas på vissa sätt, kan i allmänhet arabica-växten och dess frön stärka din hälsa. Därför är fänkål, eller fänkål, en av de naturliga produkter som du kan konsumera regelbundet. Men som med alla naturliga källor till läkning är det mycket viktigt att använda den på plats och i dess storlek. I speciella fall som graviditet, kronisk sjukdom och droganvändning bör inga växter användas utan att konsultera en läkare.

Vanliga frågor om fördelarna med Arabsaci-växten

Här är några vanliga frågor och svar om fördelarna, användningsområdena och sjukdomarna hos Arapsaci-växten:

Hur mycket arabica kan jag konsumera på en dag?

Om du inte har några speciella förhållanden är det möjligt att konsumera fem till sju gram arabiska frön per dag.

Vilka växter kan användas istället för arabiska?

Det kan vara ett bra alternativ till den arabiska växten, eftersom de har anisfrön, lakrits arom. Eftersom anisfrön har en starkare smak är det bättre att konsumera dem i små mängder.

Vilken del av fänkålen kan vi använda?

Vita arabiska frön och gröna löv används ofta. De arabiska stjälkarna är ganska hårda och konsumeras vanligtvis inte.

Källkod