Vad säger de som använder ekologiska sminkprodukter? Användbara kosmetiska recensioner

Vad säger de som använder ekologisk makeup? Som ett resultat av olika undersökningar har vi försökt sammanställa användarrecensioner och vidarebefordra dem till dig. Först och främst kommer du att se listan över företag om vilka märken som producerar naturliga kosmetiska produkter. Du kommer att kunna läsa de viktigaste konsumentrecensionerna om dessa företag i resten av artikeln.

Stora varumärken som producerar ekologiska sminkprodukter

De viktigaste företagen som producerar ekologiska sminkprodukter är:

 • Deborah (Inte helt naturlig)
 • Alverde,
 • Dr. Hauschka
 • Lavera,
 • Burts bin,
 • Alterra,
 • Läkare Formel,
 • Jane iredale,
 • Evigt levande,
 • Logona,
 • Farmasi, det är jag.

Konsumentrecensioner för Deborah Organic Makeup Products

Det förstås från användarrecensioner att deras produkter är användbara. De flesta konsumenter är dock överens om att företagets smink inte är 100% naturligt. Men det sägs också att det har den närmaste nivån av innehåll till naturen. Kolla in deborah make-up på Watsons sida på: https://www.wa
tsons.com.tr/marka/deborah-1803

Användarrecensioner om Alverde Makeup

Hyllas av några användare, Alverde produkter n11 kan alla hittas i onlinebutiker som här. Det ingår särskilt i kommentarerna att det har krämer som är effektiva för att minska blåmärken under ögat. Men vissa användare säger också att de inte får tillräckligt med prestanda från dessa produkter.

Dr. Användarupplevelser på Hauschka Organic Makeup Products

Det sägs att det är ett företag som har fått många utmärkelser för naturliga hälsoprodukter, men det betonas att det är lite dyrt jämfört med andra produkter. Han var också ett av de företag som inte experimenterade på djur. Det är en gren av Wala som gör naturlig kosmetika. I allmänhet är produkterna framgångsrika. Eftersom de är naturliga är deras utgångsdatum också kort. Var därför särskilt uppmärksam på utgångsdatumet när du köper produkter av detta märke.

Recensioner om Lavera Natural Makeup

Paraben var ett tyskt kosmetikaföretag som aldrig använde skadliga ämnen som bly och inte experimenterade på djur. Det anses vara kosmetiska produkter som kan användas även av gravida kvinnor och ammande mödrar. Det sägs också att de bästa naturliga kosmetiska produkterna när det gäller prisprestanda tillhör detta företag. Vissa användare var dock inte nöjda med sina produkter, till exempel eyeliner.

Burt's Bees Brand Natural Cosmetics Användarrecensioner

Det sägs vara glädjande när det gäller priset. Detta företag föredrar inte heller djurförsök när man producerar naturliga sminkmaterial. De använder inte skadliga ämnen som paraben, sulfat, oxybenzon, ptalat i sina produkter. Det sägs också att det finns doftande kosmetika med ett brett utbud av produkter. Priserna på företaget, som tolkas positivt av de flesta användare, kan variera eftersom det beror på valutan.

Användarrecensioner om Alterra

Det är ett företag som har lovordats för sina priser, men dess produkter är inte särskilt nöjda. Även om det finns negativa kommentarer om att fuktgivande kräm orsakar klibbig och akne, och grunden ser ut som mögel, finns det också positiva kommentarer om att inte experimentera på djur och deras lukt är vacker.

Läkare Formel Natural Cosmetics Recensioner

Många användare uttrycker att de är mycket nöjda med de olika produkterna i detta företag. Turkiet priserna på produkter som sägs vara överkomliga utomlands är lite dyra. Det är dock ett av de företag som har hittat de mest positiva recensionerna i vår forskning. Det har också sagts av vissa användare att eyeliner och mascara inte är särskilt bra bland alla sina produkter.

Om du har problem med akne kan du också läsa vår artikel om behandling av akne naturligt.

Länkarna till de viktigaste källorna vars kommentarer vi har sammanställt är följande: