Antwoorden op de vraag hoe burn-pijn door te geven met natuurlijke kruidenmethoden

De vraag hoe de brandwondenpijn overgaat, is een teken van het onmiddellijk willen verlichten van die ondraaglijke pijn. Het creëert zo'n intense en langdurige pijn en pijn dat we onze brandende plaats niet uit het koude water willen halen. Maar hoe brandpijn te verlichten door andere kruiden en natuurlijke methoden dan koud water?

Hoe burn-pijn door te geven met kruidenbehandeling

Brandwonden veroorzaakt door kokend water, zon of brand verdeeld in twee groepen. Dit zijn brandwonden die afhankelijk zijn van breedte en diepte. Verschillende beschadigingen op het huidoppervlak, afhankelijk van het type en de mate van brandwonden Opkomende. Voor deze zeer pijnlijke verwoestingen rijst de vraag hoe de brandwond pijn te passeren komt naar buiten. Verschillende manieren om huid beschadigd door brandwonden te behandelen beschikbaar is.

Hoe burn-pijn doorgeven met zakthee?

Zak thee toepassing, verbrand het is het eerste antwoord op de vraag hoe de pijn overgaat. Dienovereenkomstig, koud water thee achtergelaten om te infuseren in het brandwondengebied met behulp van katoen wordt gedreven. De ingrediënten in zwarte thee zijn Help. Theezakjes die in water rusten, zitten ook direct op de wond kan worden toegepast. Het bevestigen van de zakken met een gaas in dit proces voldoende is. De zaktheemethode is echter niet alleen diep, oppervlakkig is van toepassing op brandwonden.

Verzachtende brandwonden met Aloë Vera

Aloë vera, een genezing op brandwonden met zijn inhoud Effect. Om deze reden bevatten gels en crèmes die aloë vera bevatten wordt gebruikt om te verminderen. Het punt om hier op te merken is dat het is noodzakelijkerwijs de selectie van plantenextracten van de gebruikte producten.

Gebruik azijn om pijn na brandwonden te verminderen

Kiemazijn is ook een antwoord op de vraag hoe brandwonden te behandelen. Azijn verdund met water wordt koud aangebracht bij verbranding. Dit proces kan worden gedaan met behulp van een steriel papier, doek of katoen. Koude azijn vermindert zowel de brandtemperatuur als vermindert het pijnvilt.

Branden met honing Behandeling

Honing is een voedingsstof met antibacteriële eigenschappen. Om deze reden helpt het ook om de wonden te desinfecteren die zijn geopend als gevolg van brandwonden. Bovendien neemt het risico op littekenvorming van brandwonden gereinigd met honing af. Dienovereenkomstig verlicht de honing die op het gaas wordt aangebracht en in de wond is gewikkeld, ook de brandende pijn. Het is voldoende om het verband meerdere keren per dag te vervangen.

Als u wilt, u ook ons artikel met de titel Prei voordelen en nadelen lezen – Lever, huid, hart, botten.

Branden op wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Yan%C4%B1k