Beneficis del carbonat britànic (On i com utilitzar carbonat)

En aquest article sobre els beneficis i usos del carbonat britànic, parlarem dels efectes científicament provats de la cocció de refrescos l'un de l'altre.

Beneficis i ús del carbonat britànic Camps

El carbonat britànic, també conegut com a bicarbonat sòdic, fa masses àmpliament utilitzat en relleu. Això es deu al fet que es tracta d'una estructura bàsica. Interactua amb l'àcid, provocant l'alliberament de diòxid de carboni, la qual cosa provoca que la massa permet que s'hi formin bombolles d'aire. A part d'això, el carbonat britànic no s'atura a comptar els beneficis.

Carbonat britànic a casa teva per a les finalitats següents pots aprofitar-ho.

Beneficis del carbonat britànic a Heartburn

Molt bo per a problemes com cremades cardíaques o reflux carbonat és ineficaç neutralitzant l'àcid estomacal, l'origen d'aquests problemes Fa. D'aquesta manera, s'elimina el problema de la gravació. Tot el que has de fer és posar una culleradeta de carbonat britànic en un got d'aigua i per beure després de barrejar-se.

Es pot embolicar amb carbonat per a la neteja i salut bucal

Posar mitja culleradeta de carbonat en mitja tassa d'aigua tèbia i barrejar i escopir durant uns minuts amb aquesta aigua. Serà bo per al mal alè, farà que les teves dents siguin més blanques i serà bo per a la càries i les nafres bucals.

Carbonat per a ferides a l'interior de la boca, és a dir, aftes

Les ferides d'eix són petites i doloroses úlceres que poden ocórrer a l'interior de la boca. No són contagiosos, però són prou dolorosos com per molestar-te. El rentat de boca de carbonat britànic és un gran sedant per al dolor causat per les nafres bucals, ha trobat un estudi. Es pot embolicar carbonat britànic utilitzant la recepta en l'apartat anterior. Esbandida la boca amb aquesta barreja un cop al dia fins que la ferida bucal citi.

Un dels beneficis del carbonat britànic és les dents És blanquejant

El carbonat britànic és un remei popular per al blanquejament dental. Molts L'estudi va trobar que la pasta de dents que conté carbonat britànic es podria utilitzar per blanquejar les dents i ha demostrat ser millor que la pasta de dents lliure de carbonat britànic per eliminar. Perquè l'estructura del carbonat britànic té tant propietats antibacterianes com groguenc de les dents dissolent les estructures moleculars de les substàncies caulysives.

Beneficis del carbonat britànic contra l'olor de suor

Sorprenentment, la suor humana no té olor. Suor, només és només olors després de ser destrossades per bacteris sota l'aixella. Aquest els bacteris es mengen la suor i la converteixen en productes de residus àcids i fragants. Aquest per tant, es produeix l'olor de suor. Si vas a fer carbonat britànic com un polvorí si l'apliques a les teves aixelles, matarà els bacteris allà, l'olor de suor i se't salvarà. No obstant això, assegureu-vos d'evitar l'ús excessiu.

El carbonat britànic augmenta el temps de resistència muscular

El carbonat britànic, també conegut com a bicarbonat sòdic, és un partidari popular entre els esportistes. Algunes investigacions demostren que el carbonat britànic pot ajudar-te a millorar el teu rendiment durant més temps, especialment durant exercicis anaeròbics com l'entrenament d'alta intensitat i el running.

Durant l'exercici d'alta intensitat, les cèl·lules musculars comencen a produir àcid làctic, responsable de la sensació de cremada que s'obté durant l'exercici. L'àcid làctic també pot baixar el pH dins de les cèl·lules, fent que els músculs es cansin.

El carbonat britànic té un pH alt, el que significa pot ajudar-te a retardar la fatiga i l'exercici durant més temps us permeten fer-ho.

També és indispensable per alleujar la picor de la pell i les cremades solars

Es recomana un bany de carbonat britànic per calmar la picor de la pell. Aquests banys són especialment efectius en la picor causada per picades d'insectes i picades d'abelles.

A més, el carbonat britànic es pot utilitzar per eliminar la picor de les cremades també pot ajudar a calmar. També com el blat de moro i la civada quan es combina amb altres materials, es converteix en una crema més efectiva.

Per banyar-se en un carbonat britànic, prendre una galleda d'aigua calenta Afegir 1-2 tasses de carbonat britànic. Rentar amb aquesta aigua i la zona amb picor rentat a fons. Per a àrees més especials, el carbonat britànic i pots crear una pasta amb una mica d'aigua.

Els beneficis del carbonat britànic també són bons per a Callús Ve

Calls, durs, crustacis causats per friccions o pressions prolongades taques cutànies. Passejades freqüents a l'inici d'activitats que condueixen a callusses típiques per fer-ho, per fer front a la feina pesada o a l'esport. Els calls sempre són seriosos encara que no ho són, poden causar dolor i molèsties quan s'aplica pressió sobre ells.

Curiosament, la investigació ha demostrat que amb el carbonat britànic, els calls xops d'aigua mixta es suavitzen gradualment, el seu dolor disminueix i que tendeixen a millorar.

Malaltia renal crònica de carbonat britànic Pot alentir el seu progrés

Persones amb malaltia renal crònica lentament perden la seva funció. Els ronyons són de vital importància perquè són a la sang ajuden a eliminar l'excés de residus i aigua. També és potassi. ajuden a equilibrar minerals importants com el sodi i el calci.

Les investigacions han demostrat que la pols de cocció, és a dir, el carbonat, és pot ajudar a alentir el seu progrés. 134 amb KBH bicarbonat sòdic (carbonat britànic) en un estudi centrat en adults la probabilitat de desenvolupar insuficiència renal, aquells que no prenen suplements caiguda ràpida a nivells inferiors al 36% en comparació amb els humans s'ha vist.

No obstant això, en l'ús de carbonat, es mesura absolutament i has d'actuar. El consum excessiu de carbonat es pot atribuir a l'estructura de diversos òrgans i pot danyar les seves funcions.

Carbonat britànic en alguns tractaments contra el càncer Beneficis

El càncer és la segona causa de mort a tot el món. Normalment el càncer es tracta amb quimioteràpia, la qual cosa alenteix o atura el creixement de les seves cèl·lules. Normalment, les cèl·lules canceroses creixen i es divideixen ràpidament.

El paper del carbonat en el tractament del càncer

Algunes investigacions han demostrat que la pols de forn és un fàrmac de quimioteràpia. demostra que pot ajudar-lo a treballar de manera més efectiva. Britànic carbonat pot fer que l'ambient sigui menys àcid d'una manera que als tumors no els agrada i que ajuda amb els tractaments de quimioteràpia.

Ús del carbonat com a subproducte en el tractament del càncer Només s'han dut a terme experiments amb animals a la detallar els efectes positius sobre les persones també es necessiten els resultats dels experiments.

Per desfer-se de males olors a la nevera Mètode Natural

De vegades, quan obres la nevera, fas mala olor Potser l'has sentit venir. Probablement la font d'aquestes olors és el que espera a l'armari. és causada per aliments i aliments que comencen a podrir-se.

Afortunadament, el carbonat britànic pot ajudar a refrescar una nevera fragant neutralitzant males olors. En lloc d'emmascarar olors, el carbonat interactua amb partícules olfactives, destruint-les. Per refrescar l'olor de l'armari, utilitza un recipient de carbonat britànic i la part posterior de la nevera per neutralitzar males olors Lloc.

Beneficis del carbonat britànic com a perfum d'habitació també hi ha

No tots els ambientadors comercials eliminen males olors. En canvi, algunes molècules d'olor secreta que emmascaren només males olors. A més, la majoria dels ambientadors no us notifiquen tot el seu contingut, només el 10% d'ells obté la meitat del contingut. En aquest contingut també es poden trobar productes químics altament nocius.

Perfum de carbonat

El carbonat britànic és la millor alternativa per reemplaçar els perfums d'habitacions comercials comprats. Com hem comentat en les olors de l'armari, s'adhereix a les partícules que causen olors, pertorbant i destruint la seva estructura. Creació d'un perfum de sala de neteja amb carbonat britànic Materials que necessitaràs per a:

 • Un pot petit
 • Aproximadament un terç d'una tassa d'anglès Carbonat
 • Una essència d'oli fragant
 • Un tros de tela o paper
 • Un tros de corda o filferro

Afegir carbonat britànic i olis essencials al pot. Cobriu-la amb tela o paper i, a continuació, assegureu-la amb una corda. Llavors el pot sacsejar i la tela es mullarà. Després, a mesura que la tela s'asseca, el pot ocasional Sacsejada.

A part d'això, el carbonat britànic Els camps que podeu utilitzar són

Com podeu veure, els beneficis del carbonat britànic no s'aturen a comptar, però també podeu aprofitar els beneficis esmentats anteriorment, així com l'impacte del carbonat britànic a les àrees següents.

Àrees d'Ús del Carbonat

 • Pot blanquejar la seva bugaderia
 • També es pot utilitzar com a netejador de cuina
 • Neteja de forns
 • Testos i teteres cremades en polit
 • Per netejar tasses de cafè tacades
 • Per polir marbre tacat
 • Per eliminar taques d'oli
 • Per a rajoles de cuina
 • Per a aigüeres obstruïdes
 • Polit de plata ennegrida
 • Neteja de l'interior dels microones
 • Treure l'olor de les escombraries
 • Tossut elimina les taques de catifa
 • També s'utilitza com a netejador de bany polivalent
 • Neteja de rajoles de bany
 • Neteja de lavabos
 • Neteja de la cabina de dutxa
 • A les banyeres
 • Lavabos de bany de polit
 • Desinfecció de fruites i verdures
 • Neteja de fems
 • Com eliminar les olors de sabates

Si ho desitgeu, també podeu revisar el nostre article titulat Remeis naturals d'herbes a casa per alleujar el mal alè.

Carbonat britànic al wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Sodyum_bikarbonat