X

Wat zijn de harms van Aloë Vera Water? Bijwerkingen van Aloë Vera

De nadelen en bijwerkingen van aloë vera water worden altijd over het hoofd gezien naast de voordelen. Het drinken van gezuiverd aloë vera sap is een traditionele remedie om het spijsverteringsstelsel gezond te houden en de huid flexibel en glanzend te maken. Maar natuurlijk aloë vera sap gemaakt van aloë gel bevat bioverbindingen genaamd antracinonen. Antraconen worden vaak verwijderd uit commerciële aloë-producten omdat ze nadelige gezondheidseffecten zoals krampen en diarree kunnen veroorzaken. Laten we samen kijken naar de mogelijke bijwerkingen van aloë vera sap en de veiligste manier om dit natuurlijke sap te hebben.

Wat zijn de harms en bijwerkingen van Aloë Vera Water?

Aloë vera sap kan thuis worden gemaakt, maar een veilige kleurloze, gezuiverde aloë vera water met lage antrakinon niveaus wordt verkregen door het ondergaan van verschillende processen. Volgens een dierexperiment uit 2013 vertoonde de toepassing van gezuiverd aloë vera-water gedurende drie maanden geen negatief effect op dieren. Er zijn echter ook aanwijzingen dat aloëwater dat thuis wordt verkregen en niet wordt gezuiverd, schadelijk is. Als u wilt, laten we hieronder in detail kijken naar de nadelen en mogelijke bijwerkingen van aloë vera-sap.

Aloë Vera Water Bijwerkingen

Een veelgestelde vraag is wat de bijwerkingen zijn van het regelmatig drinken van aloë vera sap. Hoewel er verschillende gevallen zijn van aloë vera watertoxiciteit en overgevoeligheid bij mensen, zijn er geen gecontroleerde studies. Mogelijke bijwerkingen die mensen die Aloë water drinken kunnen ervaren zijn:

  • Opgeblazen gevoel en krampen
  • Gasaccumulatie
  • Diarree
  • Allergie reacties
  • Interactie met drugs

Opgeblazen gevoel en krampen

Aloë vera sap wordt veel gebruikt voor de behandeling van constipatie. Er zijn echter mensen geweest die hebben geklaagd over buikkrampen, gas en diarree na orale inname van aloë vera-sap. Gebruik daarom, om buikklachten te voorkomen, gezuiverd aloë vera-sap in plaats van thuis aleo vera-sap te verwijderen.

Allergie Reacties van Aloë Vera Water

Er is een in de VS gevestigde studie die suggereert dat het gebruik van aloë vera-sap op de huid huidirritaties, netelroos, krampen en diarree kan veroorzaken. Dit wordt gezien in gevallen waarin individuen allergisch zijn voor andere planten in de leliefamilie, zoals uien en tulpen.

Geneesmiddelinteracties van Aloë Vera Water

Er wordt gemeld dat het consumeren van Aloë vera-water, vooral bij sommige kankermedicijnen, kan leiden tot interacties die fatale gevolgen kunnen hebben. Ook als u sevofluraan gebruikt, een verdovingsmiddel, vormt het consumeren van aloa vera-water echter een aanzienlijk risico omdat het overmatige bloedingen kan veroorzaken.

Als u wilt, hoe huidverzorging thuis te doen? Wat is huidverzorging en netheid? en u ook onze artikelen lezen met de titel Antwoorden op de vraag hoe burn-pijn te passeren met natuurlijke kruidenmethoden.

Is het schadelijk om aloë vera sap te drinken?

Aloë vera water kan enkele schadelijke bijwerkingen veroorzaken wanneer het thuis wordt bereid, omdat de schadelijke componenten erin niet kunnen worden verwijderd.

Bron