X

Quins són els danys de l'aigua d'Àloe Vera? Efectes secundaris d'Àloe Vera

Els danys i efectes secundaris de l'aigua d'àloe vera sempre es passen per alt a més dels seus beneficis. Beure suc d'àloe vera purificat és un remei tradicional per mantenir l'aparell digestiu sa i fer que la pell sigui flexible i brillant. Però el suc natural d'àloe vera fet de gel d'àloe conté compostos bio anomenats antracinones. Els antracons sovint s'eliminen dels productes d'àloe comercials perquè poden causar efectes adversos per a la salut com rampes i diarrea. Vegem junts els possibles efectes secundaris del suc d'àloe vera i la manera més segura de prendre aquest suc natural.

Quins són els danys i efectes secundaris de l'aigua d'Àloe Vera?

El suc d'àloe vera es pot fer a casa, però s'obté una aigua d'àloe vera incolora i purificada segura amb nivells baixos d'antrakinon en diversos processos. Segons un experiment animal del 2013, l'aplicació d'aigua d'àloe vera purificada durant tres mesos no va mostrar cap efecte negatiu en els animals. No obstant això, també hi ha indicis que l'aigua d'àloe obtinguda a casa i no depurada és perjudicial. Si ho desitgeu, vegem amb detall els danys i els possibles efectes secundaris del suc d'àloe vera.

Efectes secundaris de l'aigua d'Àloe Vera

Una pregunta freqüent és quins són els efectes secundaris de beure suc d'àloe vera regularment. Tot i que hi ha diversos informes de casos de toxicitat i hipersensibilitat de l'aigua d'àloe vera en humans, no hi ha estudis controlats. Els possibles efectes secundaris que poden experimentar les persones que beuen aigua d'Àloe són:

  • Inflor i rampes
  • Acumulació de gas
  • Diarrea
  • Reaccions d'al·lèrgia
  • Interactuar amb les drogues

Inflor i rampes

El suc d'àloe vera s'utilitza àmpliament per al tractament del restrenyiment. No obstant això, hi ha hagut persones que s'han queixat de rampes abdominals, gas i diarrea després de la ingesta oral de suc d'àloe vera. Per tant, per evitar molèsties abdominals, utilitzeu suc d'àloe vera purificat en lloc d'eliminar el suc d'àeo vera a casa.

Reaccions d'al·lèrgia a l'aigua d'Àloe Vera

Hi ha un estudi amb seu als Estats Units que suggereix que l'ús de suc d'àloe vera a la pell pot causar irritacions cutànies, ruscs, rampes i diarrea. Això s'observa en els casos en què els individus són al·lèrgics a altres plantes de la família dels lliris, com la ceba i les tulipes.

Interaccions amb fàrmacs d'Aloe Vera Water

S'informa que consumir aigua d'Àloe vera, especialment amb alguns fàrmacs contra el càncer, pot conduir a interaccions que poden tenir conseqüències fatals. A més, si s'està prenent sevofluran, un fàrmac anestèsic, però, consumir aigua d'àloa vera suposa un risc considerable, ja que pot causar un sagnat excessiu.

Si vols, com fer la cura de la pell a casa? Què és la cura de la pell i la neteja? i també podeu llegir els nostres articles titulat Respostes a la pregunta de com passar el dolor cremat amb mètodes naturals d'herbes.

És perjudicial beure suc d'àloe vera?

L'aigua d'àloe vera pot causar alguns efectes secundaris nocius quan es prepara a casa, ja que els components nocius que conté no es poden eliminar.

Font