X

Vad är skadorna på Aloe Vera Water? Aloe Vera biverkningar

Skadorna och biverkningarna av aloe vera vatten förbises alltid utöver dess fördelar. Att dricka renad aloe vera juice är ett traditionellt botemedel för att hålla matsmältningssystemet friskt och göra huden flexibel och glänsande. Men naturlig aloe vera juice gjord av aloe gel innehåller bioföreningar som kallas anthracinones. Antraconer avlägsnas ofta från kommersiella aloe-produkter eftersom de kan orsaka negativa hälsoeffekter som kramper och diarré. Låt oss titta tillsammans på de möjliga biverkningarna av aloe vera juice och det säkraste sättet att ha denna naturliga juice.

Vilka är skadorna och biverkningarna av Aloe Vera Vatten?

Aloe vera juice kan tillverkas hemma, men ett säkert färglöst, renat aloe vera-vatten med låga antrakinonnivåer erhålls genom att genomgå olika processer. Enligt ett djurförsök 2013 visade appliceringen av renat aloe vera-vatten i tre månader ingen negativ effekt på djur. Men det finns också indikationer på att aloevatten som erhålls hemma och inte renas är skadligt. Om du vill, låt oss titta i detalj nedan om skadorna och eventuella biverkningar av aloe vera juice.

Aloe Vera vatten biverkningar

En vanliga fråga är vilka biverkningar av att dricka aloe vera juice regelbundet. Även om det finns olika fallrapporter om aloe vera vatten toxicitet och överkänslighet hos människor, det finns inga kontrollerade studier. Möjliga biverkningar som personer som dricker Aloe vatten kan uppleva är:

  • Uppblåsthet och kramper
  • Gasackumulering
  • Diarré
  • Allergi reaktioner
  • Interagera med droger

Uppblåsthet och kramper

Aloe vera juice används ofta för behandling av förstoppning. Det har dock funnits människor som har klagat på bukkramper, gas och diarré efter oralt intag av aloe vera juice. För att undvika obehag i buken, använd därför renad aloe vera juice istället för att ta bort aleo vera juice hemma.

Allergireaktioner av Aloe Vera Vatten

Det finns en USA-baserad studie som tyder på att användning av aloe vera juice på huden kan orsaka hudirritationer, nässelfeber, kramper och diarré. Detta ses i fall där individer är allergiska mot andra växter i liljefamiljen, såsom lök och tulpaner.

Läkemedelsinteraktioner av Aloe Vera Water

Det rapporteras att konsumera Aloe vera vatten, särskilt med vissa cancerläkemedel, kan leda till interaktioner som kan få dödliga konsekvenser. Om du tar sevofluran, ett bedövningsmedel, men konsumerar aloa vera vatten utgör en betydande risk eftersom det kan orsaka överdriven blödning.

Om du vill, hur man gör hudvård hemma? Vad är hudvård och renlighet? och du kan också läsa våra artiklar med titeln Svar på frågan om hur man passerar brännsmärta med naturliga växtbaserade metoder.

Är det skadligt att dricka aloe vera juice?

Aloe vera vatten kan orsaka vissa skadliga biverkningar när de bereds hemma, eftersom de skadliga komponenterna i det inte kan avlägsnas.

Källkod